Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szarvador Dani

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       SG:  Y, Y, B     TV: Y,Y,F  SG: Y (double), Y (checking), null   TV: G, G(double), G(triple and checking)        SG:  Y, null (!), Y(double)    TV: Y, Y, G(quad)    SG: R, F, Y (forced and cards)  …..
Soha nem nyitottam meg, azt sem tudom, hogyan kell. A fontosságával természetesen tisztában vagyok, de nálam még jobban tisztában van ezzel a CIA és az FBI, amely az egészet kitalálta, ne legyenek kétségeink. Az amerikai hadiipar és titkosszolgálat terméke, de ezt hagyjuk, nem…..
Szarvador Dani 2013.04.11 10:08:12
Mi másnaxentelhetnénk sorozatunxázadik részét, mint Katona László költészetének? Na ugye... IGAZSÁG ÉS A GAZSÁG Gyermekeit a jó anyaigazmondásra tanítja;hogy soha ne hazudjanak,se egymásnak, se másoknak! IGAZSÁG a legfőbb értékaz igazra veti fényét!Nem ármánykodik és…..
Szarvador Dani 2013.01.17 15:07:00
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
talán rímekben a legerősebb. ez például micsoda frappáns megoldás az örökérvényű, aktualitását sosem vesztő "Liberál kozmopoliták!" című verséből:

"Bennük nincs nemzeti-érzés,
csak spekuláns szellem!
Ők nem igazi magyarok;
szedett-vedett elem."
Szarvador Dani 2013.01.17 15:30:50
@Malachi:
ott van az. mér, szerinted ki a "kis Bütyök"?
Pézsma Kocsmafilozófia 2012.12.16 08:39:25
Orbán Viktor Brüsszelből hazaérkezve váratlanul egy kis csoport diákkal találkozott, amely élmény hatására fordítva kezdett beszélni. Vagy inkább folytatja, amit eddig, csak más akcentussal.  Mano a mano Kedves Orbán Viktor, a tárgyias elemzés előtt először szeretném…..
Szarvador Dani 2012.12.16 10:25:22
A hír: "Bátyai Edina helyére Kelemen Csaba színművésznek, az egri Agria Játékok Közhasznú Nonprofit Kft. igazgatója kinevezését javasolják, aki ezentúl Sasvári Sándor mint művészeti vezető segítségével irányítaná az intézményeket. "A leendő igazgató tervei szerdán…..
— Szahar? — kérdezte a  Kanári Übü Elnök urat. — Jó felütés — gondolta Kanári — kiváló felütés, szeretni fogják. — Szahar, drága fiam, Szahar — válaszolta Übü kedélyesen. —  Én itt két Übüvel beszélek — mondta a…..
Szarvador Dani 2012.03.31 08:51:37
Vastagbőr Hajrá Lászlóné! 2011.12.22 08:31:00
Még egy minisztercserét sem tud ez a nyomorult kormány ortodox módon levezényelni? A szupersúlyos, évi 600 milliárd felett rendelkező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére sikerült egy olyan jelöltet találni, akiről senki nem tud semmit. A Lászlónét! Nekem egyből Kivágó Iván…..
Szarvador Dani 2011.12.22 10:34:34
Dr. Kopp Mária ismert szociológus 2009.nyarán hozta létre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat, mely a Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.-ből, a Népesedési Kerekasztalból, és a Sajtókerekasztalból áll. A Mozgalom célja, "hogy megszülessenek a tervezett gyermekek…..
Az önfényező állítások a klipek elején megállják helyüket, hiszen a Friday Night Lights vagy a Sons of Anarchy mellett valóban a BB a legjobb dráma a tévében. Március elég mesze van még sajnos.   ..
Szarvador Dani 2009.12.01 15:14:57
oké, már most áll a p@csöm, de gondolom, ez is volt a céljuk.
A tévés szakemberek egyik legvadabb rémálma vált valóvá hétfőn este az Egyesült Államokban, ugyanis hosszú ideig áram nélkül maradt a Nielsen főhadiszállása, így az aznap esti eredményeket nem lehetett összegezni. A Nielsen ottani idő szerint kedd délutánra ígérte a hétfő…..
Szarvador Dani 2009.11.18 16:39:22
Jó napot kívánok! Én volnék az Intelligens Tervező. Igen, igazuk van, kedves bennem hívők, létezem. Én kreáltam az Önök világát. Mondhatnám, fogadják elismerésemet és gratulációimat, de nem mondom. Miért? Mert igencsak sértve érzem magam az Önök részéről. Úgy vélem, mint teremtőjük, ennélfogva…..
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Eleve jó színész a nyakigláb csávó, a Jurrasic Parkot például csak miatta lehet elviselni, (és akkor a Légyről még nem is beszéltünk ugye), kellemes a hangja, meg hasonlók. Jelenleg a Law & Order Criminal Intent egyik főszereplője, és 56 évesen faszán becsajozott: a…..
Richárd igazi szombatra való sztorit küldött nekünk, mert kell a végigolvasásához egy kis idő, de érdemes magunk elé képzelni a leírt szituációt, különösképpen a levél vége felé lévő albérletes résznél. Egy könnyed, szórakoztató sztorit osztanék meg a Tisztelt…..
Ez a vírusfilm is a klasszikus Horváth Rozi recepttel indul: Végy egy meztelen nőt. Aztán egy kicsit tovább lép, mert a meztelen nőhöz csatlakozik még három, akik a zene ritmusára lépkedve sétálnak a főutcán. Először nagyon sajnáljuk, hogy a fekete csíkok ott éktelenkednek a…..