Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telki Cuvée

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március elején eleget tettem egy monori meghívásnak. Számomra akkor még ismeretlen emberek arra vállalkoztak, hogy megnézik, milyen is a hazai kadarkafelhozatal, van-e vezérszál, amelyere fel lehet fűzni a fajtát. Mert amit ez ideig kadarkaként árultak, az mind messze van…..
Mától akciózik a földalatti személyszállításról elnevezett áruházlánc, ebből az alkalomból keveredett el hozzánk a cég borkatalógusa, amelynek egyszerű címe van, annyi, hogy Ínyenc. S amely aztán olyan borokat is tartalmaz, mint a Mulatós asztali száraz fehér (229 Ft per két…..
Az utolsó pillanatban szólunk, de szólunk: holnap, azaz 2007. február 17-én 15:00-tól (a tervezett záróra 18:00, röhej!) a nagyközönség előtt mérkőzik meg bemutató jelleggel az egri top 15. A belépő elővételben háromezer-ötszáz forint volt, a helyszíniről a szervező Egri…..
Telki Cuvée 2007.02.18 19:52:09
Tegnap gondoltam egyet és előzetes bejelentkezés nélkül is elmentem az MTA-ba. Kösz Csite a bíztatást, mert megérte. A hivatalos rész a résztvevők szerint jól sikerült, de a nyilvános szakaszon nem volt tolongás, talán jobban kellett volna reklámozni a rendezvényt. A 2007-es válogatott két helyen változott a 2006-os képest: Dula Bence és az Orsolya pince kikerült, a Bolyki birtok és Tóth Feri bácsi bekerült, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy a csapat egységesnek látszik. Az Egri Borvidékért Alapítványt két az Egri Hozam Klubban „megerősödött” fiatal, Hirt Mihály és Ipacs Géza alapította. Nekik és a válogatottnak úgy tűnik van elképzelésük arról, hogyan vezesse az egri borászokat győzelemre a Hitetlenekkel (értsd: az egri bor potenciáljában nem bízókkal) szemben. Egy egységes regionális marketing stratégián dolgoznak, saját és uniós pénzekből . Lesz Borvidéki Kereskedőház és egyedi bikavér-palack is... A kiadványaik pedig szemet gyönyörködtetőek! A borokról remélem a nálam profibbak majd beszámolnak, de mindenki a csúcsborával jött el, szerencsémre most a nejem vállalta a vezetést (a Borszalonért viszonzásul). Jó hír azoknak, akik kimaradtak: ezentúl minden év elején eljönnek az Akadémiára! Tehát, ha valaki utál ködben vezetni a Borszalonra (főképp pedig vissza) december végén, az pár héttel később Pesten is képet kaphat a legjobb egri borokról.
Barátunk, a Magyar Bormarketing Kht. elkészítette a közösségi bormarketingprogram tervezetét. Ez egy igen alapos, több mint nyolcvanoldalas dokumentum, amely rengeteg elvet, elképzelést, számot, grafikont és táblázatot tartalmaz. Sebtében átfutottuk, de az alaposabb ismerkedéssel…..
Telki Cuvée 2007.02.13 10:42:41
Tisztelt Borgőzös Társak!

A Kht. március végén véglegesíti a programot, addig lehet véleményeket küldeni az
info@bormaketing.hu címre. Szóval álljunk neki az olvasásnak és ha van ötlet, nem csak egymással osszuk meg, de tudassuk velük is. Bár választ nem szívesen írnak (ezt saját tapasztalatból tudom), de a javaslatokat reméljük figyelembe veszik. Az első draftot a korábbi ötleteléssel összevetve nekem úgy tünt, hogy nyitottak.