Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlmzsenikepzo

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok! most egy picit másról... Nagyon sok fórumot és blogot olvasok ebben az izgalmas témában: fogyókúra, súlycsökkentő program , fogyás , alakformálás, magas vérnyomás vagy hatékonyan a narancsbőr ellen. A hozzászólásokban, a siker beszámolókban nagyon…..
Szia Hűséges és Új Olvasóm !!  Folytassuk előző értékes riportunkat Robert Kiyosaki sikeres befektetővel, íróval, tanárral. „Robert, miért mondod azt, hogy az MLM a meggazdagodásnak egy forradalmian új módszere? Azért mert itt nem rúgják ki az embert! Teérted…..
Szia Hűséges és Új Olvasóm !!Sokan sokféleképpen írtak már erről a csodás iparágról, az új és kifogyhatatlan lehetőségek tárházáról, amit MLM-nek hívunk.Szerintem attól érdekes az életünk, hogy másként láthatunk dolgokat, mindenki másra esküszik.Így Mindannyiunknak…..
 Szia Hűséges és Új Olvasóm !  Ezen cégek sok költséget megspórolnak, a hagyományos kereskedelemben működő üzletekhez képest.  Mik is ezek?  Itt például nincs üzletláncolat kiépítése, fenntartása.  Hiányzik a csilli-villi csomagolás,…..
Szia Hűséges és Új Olvasóm!! Őszintén, erről a vírus módjára terjedő valamiről, amit mlmnek hívunk !! Erre a ma nagyon is aktuális és fontos ?-re hívjunk segítségül egy olyan hálózatépítőt, aki a Párjával együtt, nem olyan régóta, csupán 41 éve foglalkozik…..
Kedves Olvasóm. Üdvözöllek a blogomon !! "Az idegen emberek valójában olyan barátaink, akikkel eddig még nem sikerült az életben összetalálkoznunk." Michael Oliver Hogy miért is választottam ezt a témát? Joggal teheted fel ezt a ?-t !! Hisz’ebben a témában már…..
Hogyan tudhatod meg és tárhatod fel Te is a mesés kincseket érő, több mint 40 év mlm kutatás eredményeit?Várlak itt, a blogomon, ha érdekel, hogy hogyan látja egy gyakran józan, kihasználatlan munkaerejű 33 éves, vidéki Metropoliszban élő, lelkes excukorgyártó az MLM aktuális…..