Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magno10

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
A Barátok közt egyik legfontosabb karaktere, Kinga eltűnik a Barátok köztből, az őt alakító Balogh Edina ugyanis babát vár - írja a sorozatwiki.hu. Edina már hetek óta nem forgat, utoljára jövő hétfőn szerepel a sorozatban. Azt még nem tudni, hogy a későbbiekben visszatér-e a…..
Egy hónapja már kaptunk egy jelentést, hogy a Telenor máshogy mér, mint amit a stick mutat. A héten pedig Sikkes Sittes jelentette a Homár reanimált Facebook-oldalán, hogy nála 8 GB kúszott el egy hét alatt feltűnés nélkül. Mondjuk a korlátlan böngészés és emailezés csak a…..
LGT @ Papp László Sportaréna, 2013.02.14. Csütörtök este megnéztük, nagyjából milyen lesz az LGT-koncert pénteken, szombaton és vasárnap. Néha meglepő, néha mulatságos és érthetetlen, persze igen hosszú, viszont szerencsére nem egy öreguras nosztalgiashow. Sok-sok spoiler…..
magno10 2013.02.20 15:44:31
pff
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt…..
magno10 2013.02.12 11:14:39
Azon ritka alkalmak egyike volt az előző este, hogy a nemrég botrányosan rossz koncertet adó Guns N' Roses énekese, Axl Rose vendégként szerepelt egy esti beszélgetős műsorban. Az énekes a Jimmy Kimmel Live!-ban elmesélte, hogy gyerekkora óta imádja Elton Johnt és a Queen a kedvenc…..
Május végén jelent meg Slash Apocalyptic Love című nagylemeze, amiről kritikusunk elég lelkendezve nyilatkozott. Erről az albumról már volt egy exkluzív premierünk, amikor bemutattuk a You're a Lie klipjét, most pedig itt egy újabb lehetőség, hogy a Lángoló Gitárok olvasói…..
Ozzy And Friends, Black Label Society @ Stadthalle, Bécs, 2012.06.26. Az önálló keresettel nem rendelkező tizenéves rokker olykor szívfacsaróbb jelenség, mint a kiebrudalt vizslakölyök. Pláne, ha a szülők a nevelési szabályzatában a „hülyezenére nem adunk pénzt” kitétel…..
Bedurvul a Heti hetes címmel csigázza érdeklődésünket a Bors. Az RTL Klub gazdasági helyzete miatt erősen megvágták saját költségvetésüket, aminek áldozata lett az ezért decembertől márciusig leálló Heti hetes is.A Heti hetes alkotói azt találták ki, hogy december 28-án és…..
magno10 2011.11.24 00:11:03
A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan…..
A Metallica ma este adta volna fennállása első koncertjét Indiában, de a koncertet az utolsó pillanatban el kellett halasztani egy nappal - a helyszínen összezsúfolódott rajongók viszont nagyon nem örültek a bejelentésnek. A zenekar az indiai Forma-1-es futam kísérőrendezvényeként…..
magno10 2011.10.29 16:36:13
Ha jól emlékszem, tavaly már egyszer a frászt hoztuk a Kockafejűek címen ismert IT Crowd című brit sitcom rajongóira egy kasza hírével, sajnos most nem rémhírt közlünk, hanem a tutit: Graham Linehan, a sorozat készítője egy rajongókkal folytatott online beszélgetés alatt…..
Larry Hagman ugyan rákos, de ez nem zavarja abban, hogy melózzon, és vígan forgat a Dallas rebooton, meg is mutatjuk. ..
A Guano Apes nagyon szeret Magyarországon koncertezni, és ez nem változott a pár éves szünetelésük alatt sem. Ezt bizonyítja, hogy az eredetileg 1994-ben alakult zenekar 2009-es újjáalakulása óta a SZIN és a Hegyalja után most harmadszorra mutatja meg magát a magyar…..
magno10 2011.10.28 22:24:56
A VV4 egyik szereplője, VV Anikó, a villa rosszkislánya vagy mije, megtalálta igazi hivatását, meg lehet nyugodni. A hölgy rúdtáncos lesz, bizony, gondolom azért, mert nem jött össze a főállású celeblét (ismert emberrel való smárolás a lesifotós előtt gondosan beállítva…..
Egyperces, hivatalos promót adott ki az amc, amiből túl sok nem derül ki az októberben érkező második évadról, csak annyi, hogy Rick kurva ideges tud lenni. ..
magno10 2011.07.20 08:16:24
Kiállt a csávó a színpadra egy bazinagy indián fejdíszben, tökig eresztett, röfögő Gibsonnal, a közönség meg átment állatba, ha lett volna mocsár a lábunk alatt, akkor hörögve taposunk és egymásra rugdossuk a mocskot, mert ez egy ilyen buli volt. Mocskos, szakadt, hangos…..
Lezárult a jelentkezés a ValóVilág következő szériájára. Valamivel több, mint 38 ezren akarják megméretni magukat a beszavazó show-kon. A televíziók nem publikálják a műsorokra jelentkezők számát, de valószínűsíthető, hogy ennél többen soha nem jelentkeztek…..
Seggig érő szőke haj, szakáll, bőrgatya, bőrmellény, az övről lelógó kútlánc, Gibson Les Paul tök alatt, nagyterpesz, motoroscsizma - ha ebből már csak három, na jó, négy dolog stimmel, az jónak számít a 2000-es évek kiherélt rockervilágában. Zakk Wylde-ra az összes…..
magno10 2011.06.23 13:00:43
Lady Gaga folytatja meglepő klipjei sorát, most éppen úgy, hogy egy minden felhajtást mellőző videót készített, amiben egyedül táncol és még csak át sem öltözik! A White Lies az elmúlt időszak legmenőbb produkciós csapatával forgatott, a végeredmény pedig baromi szimbolikus…..
42 állomásos amerikai turnéba vágta kígyóbőrmintás fejszéjét a Mötley Crüe, a helyszíneket elnézve max. 20 000 fős bulikat vállaltak be, és ezek szerint Mick Mars gitáros egészségi állapota javult annyit, hogy rész tudjon venni a kalandban. A setlist nem a hagyományos módon…..
Roger Miret And The Disasters @ A38 Hajó, 2011.05.16.Mint tudjuk, az előzenekarok műsorának átvedelése egy zajvédett helyen a busójárással egyenértékű magyar népszokás. Ezúttal azonban – szégyenszemre – szimpla késés okán vagyok kénytelen csupán címszavakban…..
Az Antares az Auto-Tune, a világ egyik legismertebb zenei szoftvere után újabb nagy dobásra határozta el magát: hamarosan belépnek a gitárhangolás területére is, - méghozzá a remények szerint - hasonlóan forradalmi lépéssel. Az ATG-6 névre hallgató gitárhangoló…..
magno10 2011.05.11 11:36:43