Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ésakkó

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Let’s csap into the lecsó. A botladozó történelmi fejlődés úgy hozta, hogy évente egyszer külföldön nyaralok, ott, ahol a kis Orcia az Ombronéba fut. Napsütötte, dombos vidék, ahol főként sangiovese terem, és nekem földi paradicsom. Visszatérő vendégként közelebbről…..
Belsőség Eleget tettünk... 2009.05.18 14:39:01
...a tulajdonos kérésének és a Thema 8.32-teszthez tartozó blogposztot levettük a Totalcar-címlapjáról, valamint a Belsőség posztjai közül. Szerkesztőségünkbe küldött faxa alapján: "A honlapon megjelent tartalmú cikkhez, fotókhoz, illetve a fotók alján elhelyezett…..
ésakkó 2009.05.19 20:56:11
@Hrzrasn: mit már említettem, szegről végről ismerem a fazont és tuti, hogy nem ott dolgozott!

Azt ki mondta, hogy a 70-es vagy a 80-as években vette? (volt utána még 20 év!!!)

Szerintem ezt csak alkatrésznek vette és kiszedte belőle ami használható.
Ismerek egy csomó ilyen mahert aki 2-3 öreg roncsból tesz össze egy tuti járgányt. Mert bármilyen hihetetlen ilyen alkatrészeket nem lehet kapni mondjuk a Bárdinál, ezeket sajnos ezer helyről kell össze kukázni. És sajnos ezek után maradnak rozsdás használhatatlan darabok. A képeket elnézve ebből a járgányból is max. egy-két karosszéria elem használható semmi más.
ésakkó 2009.05.20 15:49:42
@Long Johnny: Ha felismerted az embert, akkor meséld már el hogy ki is ő! Mert én konkrétan tudom, hogy ki ő, de azt látom, hogy halvány fogalmad nincs kiről beszélsz csak tartod itt a mesedélutánt mindenkinek!
Mondj pl: egy nevet vagy valamit ami alapján kiderül, hogy tényleg az e akiről állítasz itt ezt, azt a dicső múltból! Mert az hogy ő az átkosban az állampárt sofőrje lett volna, az egy akkora baromság, hogy szavakat nem találok rá!
Az az egy igaz azt hiszem, hogy a kocsi onnan való! A korrektség kedvért ezt illik megjegyezni. De ha jól tudom a 90-es években vásárolta és akkor már ilyen állapotban volt!