Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4/7

41 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
4/7 2013.01.09 15:52:43
Ahogy az egyik kommentelő meg is írta, nyomdahibás volt a "Szcientológus voltam", így újra kellett nyomni.Péntektől (2011. november 11.) kapható lesz újra a Heti Válasz szerkesztőségében (Budapest II. kerület, Horvát u. 14-24), november 21-től pedig a könyvesboltokban is...
Nem fogunk mozizni és pattogatott kukoricát majszolni a KÖKI Terminálban, habár sokáig úgy volt, hogy a bérlők között egy multiplex is lesz, ami magyarul annyit jelentett volna, hogy Kispesten 10 év után megint nyílt volna mozi (2000-ben zárt be a Hunyadi). Szóval mozi, az mégsem.…..
A mai egyperces szerzője P.D.M. mérföldes cimboránk, akit a versenyszerűen sportolók érintettek meg. A modoros sportoló a középiskola felső évfolyamaitól az egyetem végéig fordul elő. Öltözködése ahogyan önmaga jellemzi: sportosan elegáns, avagy az alkalomhoz illő.. A…..
4/7 2009.10.06 19:47:51
Ha már sport, egy igazi modors gyöngyszem rövidhír kategóriában:

www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=83482

"A tavalyi szezonban is már bontogatta szárnyait Stevan Jovetic, a Fiorentina támadó felfogású játékosa, idén viszont rendesen növelte renoméját, ezt megerősítve több elitklub is a kegyeire hajt. A Manchester United mellett a Chelsea sem lenne rest nagy összeget kiadni a fiatal csatáért, aki a Liverpool ellen két gólt hintett a múlt heti BL-fordulóban, nagy rökönöydést okozva ezzel a szigetországi gigásznak.
- Jovetic igazi bajnok, és a jövőjét a Fiorentinában képzeli el – mondta Diego Della Valle, a Lilák patrónusa. "
Holnapután ünneplik a Budapest-Lajosmizse vasútvonal százhuszadik születésnapját. Ebből az alkalomból egy 424-es gőzmozdonnyal vontatott nosztalgia szerelvény fog végighaladni a vasútvonalon. 8.43-kor indul a Nyugatiból, 9.13-kor ér a központi ünnepség színhelyére,…..
Túl a retteneten, ámde innen a boldogságon, középszar részt láthattunk legutóbb, kevesebb politikával, ámde ugyanannyi történéssel, azaz semmivel. Fogtündérék még mindig telket akarnak venni, de nem megy, Junior elment Velencébe, GG Charlotte-tal lánykereskedik USA-Magyarország…..
Visszatér a teleregény, támad a Mars, az előző rész alapján egészen biztosan, kitettek magukért az írok, ennyi hülyeséget egy rakáson rég láthattunk. Junior gimnazista lett, meg címlaplány is (no nem a Playboyban), GG beleszeretett Charlotte-ba, pusztán üzleti alapon, ezzel…..
4/7 2009.08.25 14:35:37
index.hu/kultur/media/2009/08/25/elhunyt_laszlo_atya/

"Az Index olvasói többek között az index.hu új (azaz mostani) címlapjának felszentelésekor találkozhattak vele, de gyakran vállalt más médiaszerepléseket is, így például a Szomszédok sorozatban is feltűnt, és saját műsora volt a Magyar Televízió kettes csatornáján."
Az art cycling (magyarul művészi kerékpározás fantázianevű) sportág nem az egyetlen biciklire alapozott tevékenység, amelynek híre elhalt a nyugati országhatáron. Vannak ugyan magyar Európa-, sőt világbajnoki sikerek, de tízből 9,9 ember még sosem hallott a cirkuszi mutatványok,…..
4/7 2009.08.25 12:14:14
@sylverdevil: köszi!
Egy jogállamban az öszeesküvéselméletek iránt érdeklődő tömegeknek joguk van ahhoz, hogy szabadidejükben rögeszméikhez többé-kevésbé illő szórakozási lehetőségek közül válasszanak, a konteóblog pedig – ahogyan azt többször tapasztalhattátok – közszolgálati…..
Tardai történetek Rehab vége 2009.07.28 16:22:00
UPDATE!A zárójelentés szerint egészséges vagyok, közösségbe mehetek, állandó felügyeletem nem szükséges. Mától ömlenek a posztok, itt is, máshol is, basszátok meg!Ja, amúgy, legközelebb táncoljon a faszom. Utálom a latint. A spanyolt is. Leginkább a kanosszát.Itt vagyok, azt'…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.07.08 09:29:00
Született feleségek-fanok, figyelem: Andrea Bowen, azaz Susan lánya visszatér a Lila akác közbe, ráadásul állandó szereplőként. Ide kapcsolódó hír, hogy az évadzáróban látott Maiara Walsh is állandó szereplő lesz.Vajon bejön a Sci-Fi Channel névváltása (mától SyFy a…..
„Szeretnék segíteni ebben a nehéz gazdasági helyzetben, de a szektások megakadályozzák” – Mágenheim „Junior” Julcsi „Olvassák az Új Embert is, az is egy alternatíva. Hátha valaki megtér.” – Bőhm szenátor Kis családjaink nagy…..
Közérdekű kérdés: másnak is szívózik az MTV Videótára? Nekem egy-egy fejezet alatt alkalmasint 4x-5x rohad le fél percre az adás. Ez így vidám, mert azokat a fél perceket ki kell logikázni, még szerencse, hogy kiszámítható a történet... Sajnos semmit nem javult a színvonal a…..
Hogy brutálisan őszinték legyünk, az albán fővárosnál jártunk már látványosabb, érdekesebb és színesebb településen is; Tirana (amely nevét – állítólag – Teheránról kapta, de ez ne vegye el a kedveteket a dologtól) nem az impozáns épületeivel, elképesztően…..
Tardai történetek Hetvenhat 2009.06.26 12:00:00
A bográcsos kajákban egyértelműen a szakács Bandi a nagy spíler. Tüzet rakni a Vladi tud. Magdi és Elza seperc alatt összevágják a hozzávalókat. A Berda Miki vállalja a szervezést, kezdve attól, hogy kitalálja a mindenkinek jó szombatot, egészen addig, hogy a beszedett…..
Voltam ma szemészeten, orvosom neve: Szöllősi doktornő. Hangosan röhögtem... ennyit a véletlenekről. Az eddig leggyengébb részen vagyunk túl, ez most kritikán aluli volt. Annyira komolyak voltunk, hogy az már ténylegesen fájt, viszont ez nagyon nem volt nevetséges sem. Nem aggódom,…..
Most, hogy Szikszay sorsán is elmerengtünk egy kört, mehetünk tovább, két rész van csak vissza 1988-ból. Az előző rész végén ott tartottunk, hogy Senior hazaérkezett Flórával, Etusnak van valami baja, de nem tudjuk, mi az. Fogtündér és Erdészsrác ismét belefog az esküvő…..
Mivel állandó vitatéma Etus néhai férjének, a Szikszaynak a sorsa, ezen túl az is kérdéses volt, hogy az akarata ellenére azonnali hamvasztásos temetésben részesülő nagy/dédapa 1956-ban vagy a világháború alatt tűnt el, és miért nem ő ment krumpliért, miért az asszonyt…..
Az elmúlt két részben csörgősre sikeredett ízelítőt kaptunk abból, hogy milyen is lesz a Szomszédok a következő tíz évben, úgyhogy tessék kérem felkészülni, most vagyunk a csúcson, innen már csak lefelé megy az út. Két fő vonalunk volt: egyrészt a tanyasi nyaralás miatt…..
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
4/7 2009.05.14 23:56:13
@Karbonade: "A bomba szerintem mindig is felrobbant, ez kellett legyen az incidens, és ezért húzták fölé a bunkert."
Érdekes, valamikor a második évadban van is egy ilyen utalás, amikor Sayid és Jack vizsgálják alulról a Swant, és Sayid megjegyzi hogy ez olyasmi, mint amit Chernobil fölé építettek...
Véletlenül bukkantam a lenti cikkre, ami az ötletet adta ahhoz, hogy a metró esetleg megér egy önálló bejegyzést is. Persze nem olyan legendás mint a londoni vagy párizsi (sőt semmilyen hírneve nincs szerintem), mégis valamilyen megmagyarázhatatlan okból külföldön metrózni…..
4/7 2009.05.13 10:48:45
@Zsotza:
én is köszi :). Folytatása olyan értelemben, hogy Belaruszba utaznék, idén már szinte biztosan nem lesz. Talán jövőre, egy nyári túrát nagyon szívesen szerveznék Minszk környékére.
Viszont jövőhéten indulok egy Nyugat-Balkán autós túrára, erről tervezek egy ennél sokkal rövidebb leírást, majd nemsokára kiteszem ide is a linkjét a blogra.
Többszörös olvasói kérésnek (amely számunkra parancs) eleget téve hiánypótló orientációs kiadás következik. A sorozat karaktereinek jelentős része a hogyvoltok írása során más nevet kapott a keresztségben, mint amit a forgatókönyvírók kitaláltak neki, ezért a frissen…..
4/7 2009.05.13 09:49:18
@váj mí:
sőt egyetlen egyszer Lenke is így hívta ('Körte nincs itthon'), amikor Sutyi jött látogatóba. Addigra már összespanoltak (Lenke + Sutyi), érettségi, mákostészta miegymás okán.
Az elmúlt részben kliffhengerünk volt, meglett Feri apja, és a frissen békült Vágási család lement vidékre, bement a házba, de nem tudtunk meg semmit. Ádám és Juli olyannyira összebalhéztak, hogy Ádám Jemenbe akar menni, amin nem csodálkozom. Én nem Jemenbe mennék, hanem egy…..
Az előző részben feszültségkeltés zajlott felsőfokon, itt kérem komoly drámák vannak kialakulóban, és ez még csak a kezdet. Taki és Lenke összeveszett a bútorvásárláson, mert nincs pénzük, Erdészke első felesége előkerült és vegzálja, majd ezután Erdészkét majdnem…..
4/7 2009.05.12 16:22:49
@Madmoazell: én is a hogyvolt miatt kezdtem "újra"nézni a sorozatot, bár az eleje amúgy is ismeretlen volt, csak pár részt láttam amikor ismételni kezdte az Mtv még régebben.

Erről a részről meg annyit, hogy Ádám mindig csak simán "Jemen"-t emleget (a későbbi részekben is), holott 1988-ban elvileg Észak- és Dél-Jemen is volt még. Persze nyilván a kommunista délről volt szó, pedig a dal szerint "Észak-Jemen jó hely" :)
Eseménydús előző részünk volt, Vágásiékra esett a kevesebb esemény, Feri vért adott, Jutka pedig tanfelügyelőt boldogított, ezért nem tudtak találkozni, csak amikor Ferit tévedésből drogosnak nézte egy kiérkező yard, aki szipusokat keresett, ámde ehelyett Ferit, illetve a…..