Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duerre

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Alias 1x19 – Snowman 2011.03.03 09:00:00
Klasszikus Alias epizód volt az előző, geciskedő Arvinnal, kurválkodó Syddel és az egyre érdekesebben viselkedő Jack-kel, aki immáron pszichiáterhez jár exneje miatt. Az Embert (ismertebb nevén Khasinau-t) keressük még mindig (Syd KémMutert is mindeközben), de nem találjuk.…..
hogyvolt VV4 - 4X52 2011.02.05 15:00:00
A mai posztot szívem összes szeretetével Holabög Rémnek ajánlom, aki miatt nagyon igyekeztem, hogy már reggel kinn legyen a poszt, de a technika ördöge betette a lábát. Így igazzá vált, amit jósolt: "lófasz lesz itt reggel, nem poszt!" :) Remélem a tegnapi összefoglaló…..
A sorozat eddigi leg-X-aktásabb epizódja New York államban nyit. Fiatal rendőrtiszt járőrözik az utakon és feleségével beszélget a kisbabájukról. A férfi egy fiúra lesz figyelmes, aki egyedül bandukol az út szélén. Felveszi, majd kiszedi belőle, hogy a srác, Teddy megszökött…..
Egy éneklős klubban kezdünk, ahol sorban lépnek fel az önjelölt zuhanyfülke sztárok, míg végül egy tehetségesnek tűnő srác is a mikrofon mögé kerül (egy tényleges American Idol versenyző). Egy csöpögős romantikus számmal sikeresen beénekli magát a közönség…..
(Eredeti cím: Flowers for your grave) Gyilkosság... Rejtélyek...  Kísértetiesség... - tagolja egy baljós női hang, miközben rózsaszirmok peregnek egy holttestre és valaki  napraforgót tesz a hulla szemeire. Mielőtt azonban valami Hitchcock-i félelemkeltés kerekedne a…..
(Eredeti cím: Nanny McDead) Pinkkel nyitunk, aki egy padlón heverő telefonból énekli, hogy "I wanna have a fight", de közben már húz is le a kamera az alagsorba, ahol valaki abszolút nem rendeltetésszerűen használja a társasház közös szárítógépét: a ruhákat le…..
...VB van, azért, és be vagyok fogva. Lesz pótlás, és én is sajnálom, de összejöttek a dolgok...
Duerre 2010.07.30 18:30:45
@sixx: Én is várom.
Nakéremszépen. Hat év, megannyi kérdés, titok, rejtelem és megmagyarázhatatlan faszság után ma este az AXN is elbúcsúztatja a Lost-ot, a modernkori televíziózás egyik legmeghatározóbb sorozatát. Aki élőben, azaz az amerikai vetítéssel egyidőben követte a történteket, már…..
Duerre 2010.07.26 21:15:37
@Nem Penny hajója: Én is. :)
Nem azért nem volt Lost tegnap, mert egy hazudós nyikhaj vagyok, hanem azért, mert a migrénemtől a kezemet nem láttam, nemhogy a billentyűzetet. A héten remélhetőleg pótlom a kimaradást, tessék elhinni, igyekszem, csak közben dologzni is kellene. ..
Duerre 2010.06.02 05:40:41
@Gabba: basszus, én is... még jó hogy írtad kommentben, fel sem tűnt volna... XD
Emberek, Upfronts-hét van, azt sem tudom, hol áll a fejem, nem akarom öszecsapni a hogyvoltokat, így viszont nincs időm megírni őket. Egy hét csúszás lesz, jövő kedden két epizóddal jövök...
Duerre 2010.05.28 17:10:16
Duerre 2010.05.28 17:12:15
Duerre 2010.05.29 12:32:35
@vadász2: Tudom, persze. Csak sok negatív kritikát (legalábbis az elejét, mert nem akarok spoilereket tudni) hallottam a fináléról.
Posztot meg várom türelemmel.
Olyan jeleneteket válogattunk össze, amiknek a jelentősége akár abban a pillanatban világos volt, vagy csak később, esetleg évadokkal arrébb döbbentünk rá, hogy miért is voltak meghatározók. A lista szubjektív, emberek, kommentekben jöhet még tipp bőven, és akkor lesz még egy…..
Az eheti Lost-adagot tessék jól megbecsülni, mert jövő héten nem kapunk, május 4-én folytatódik csak a történet. Ez a rossz hír, a jó az, hogy a 13. epizód nem hozott balszerencsét, éppen ellenkezőleg: kezdenek összeérni a szálak, ráadásul több síkon, és Evangeline Lilly…..
Eurostar vonat, Párizs-London. Gyanús külsejű férfi egy laptoppal magyar szövegeket ír. Ez nem az Alias, hanem én vagyok, de eléggé Aliasos beállítás egy hogyvolt írásához, főleg ennyi idő után... Alaposan a húrok közé csaptunk, az előző epizód végére kiderült, hogy…..
Eddig azt hittem, nem létezhet Valentin nap Freddie Prinze Jr. elcseszett romantikus vígjátékai nélkül (A csaj nem jár egyedül, Rád vagyok kattanva, Pasik és csajok, Nyakiglove és társai), de most valahogy egész jó filmeket válogattak össze a csatornák a kötelező, szív alakú…..
hogyvolt Ments meg 5x19 - David 2010.02.04 16:00:00
Egy befagyott raktárépületet látunk kezdésként, ottan tüsténkednek tűzoltóink lelkesen, bár inkább seggen csúsznak-másznak valamint esnek-kelnek, mint melóznak, akkora a zima. Sean is végre visszakerült a körforgásba, bár még nem a csapathoz, hanem a mentőalakulathoz, akiknek…..
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..
Kis srácok kempingeznek az erdőben, mikor egyikük egy oszlásnak indult hullára bukkan. Cam már sötétben vizsgálja a lyukas homlokú, krémes orrú, és összekötözött kezű holttestet. A megtaláló gyerekből használható információ helyett csak a hányás jött ki, aminek a szaga…..
Duerre 2010.01.20 15:49:04
@Llew: Nem, nem kellett :) Csak pont ez volt a legutolsó felrakott hogyvolt, és akarva-akaratlan az a kép fogadott. Gondoltam akkor már elolvasom, ki ez a kukacos ember, és nem bántam meg, tetszett, a stílus is :D
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Riadó van a bázison, Walter hangosbeszélős tájékoztatása szerint baszottul veszélyes a helyzet. Katonai zsargonnal FAS szintű (Foxtrot Alpha Six). Biztonsági osztag rohan a folyosón, Teal’c meg jobb híján utánuk az indítócsarnok bejáratához, ami mögül komoly lövöldözés…..
Nagy karácsonyi hangulat van a Házban, House éppen kihajítja a kukába az ajándékait, még azt is, amire az van írva, hogy „Greg, erről te jutottál eszembe” (WTF?), Cuddy meg szállítja az aktuális esetet, és cserébe kap pár keresetlen célzást arra, mit keres itt, pláne…..
Nu, eljött ez a nap is, amit az RTL szépen, tudatosan felépített médiakampányénak köszönhetően már mindenki előre tudott, DUGNI FOGNAK ITTEN, lesz nyögés, testnedvcsere és kikockázott lantosfasz, mert 18-as karika ide, este tíz oda, pélót lóbálni nem lehet kertévén. Az…..
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
hogyvolt Alias 1x15 – Page 47 2009.09.30 09:00:00
Bocs mindenkitől a kimaradt részekért, de költözés alatt voltam/vagyok, így nem nagyon tudok írogatni. Pár hét, és rendeződik minden, addig sajnos random jönnek a hogyvoltok. Az előző részben a feladat az volt, hogy megtudjuk, ki Az Ember, aki a világ főgecije, mert minden…..
A narrátor közli: fegyház, így máris tudjuk, hol kezdődik a mai epizód. Szerencse, mert különben azt hittem volna, a Mikulások nyári munkájába kapunk bepillantást – egy csomó piros ruhás emberke söpröget. Bár elismerem, fura, hogy fegyveres-kutyás őrök vigyáznak rájuk:…..