Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puzzled

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
„Bepasizott megint. Tudom, ki a csávó, nem is rossz fej, nálam azért gyengébb eresztés. Egyáltalán nem fájna, ha néha jól érezné magát vele” - a nyitott házasság néha egész jól működik, tehát nem minden félrelépés robbant szét egy kapcsolatot. De mi van akkor,…..
puzzled 2011.11.28 15:47:37
@jadu: lehet, hogy ez 30/40 közeli pasik problémája, de előfordul, hogy teljesen tanácstalan az ember és mástól vár ötleteket, esetleg megélt sztorikat, hogy könnyebb legyen kilábalni valamiből, ami lehetetlen helyzetnek tűnik, miközben lehet, hogy a kívülállónak pofonegyszerű. Vicces, de ha a fenti linkemre kattintasz, ugyanilyen tanácstalansággal találkozhatsz (bár a téma teljesen más)... :/ :)
puzzled 2011.11.28 15:52:42
@cyd: igen cyd, csak tolom...
(Mielőtt írsz, olvass bármilyen blog/fórum kommentáradatot, találsz rá bőven példát, hadd ne hozzak fel egyet sem.)
puzzled 2011.11.28 16:28:21
@jadu: Mit szeretnél? Hallgatlak! :)
A Bamakón az idén is részt vesz az Index, és ezen a blogon tudósít a kialakult helyzetről.Az olvasóbarát terv az, hogy mindenegyes nap más autóból. Azaz naponta új társasággal és autóval küzdjük végig az utat, így minden napra jutnak majd újabb és újabb kihívások,…..
puzzled 2009.01.16 13:01:09
Ez pedig akkor nem más, mint egy inspirál-spirál, hiszen csak a süket nem hallja, hogy Jack White (gyk: The White Stripes) imádja a zeppelines riffeket. Ezek szerint megállapíthatjuk, hogy átlagosan 5-7 év késéssel a U2 is eljutott oda, ahova a White Stripes – és ezt Edge még…..
puzzled 2009.01.09 17:59:55
@vargamma: kritikus? ne túlozzunk, az egy szakma, háttérben hozzáértéssel. max. kritizáns.