Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DigiSample

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meow kartársnő találata a Guns n Angel, ő maga így ír róla: „Bár a Quake-et semmi sem múlhatja felül, a bejutásra való várakozás közben bemelegítésnek találtam ezt. Imádnivaló grafika, szimpla „lőj szét mindenkit” feladatok, kezelhető irányítás, ráadásul…..
DigiSample 2009.03.03 12:57:38
A nagy sikerű Dreams után adós maradtam egy játékkal, ami a kommentekben felmerült, és most a Kongán is megjelent. A The Dragon and the Wizard ugyanolyan szép, sztorimesélős különbségkereső játék, mint a Dreams volt, csak ennek más a stílusa, és ha bénázunk, a sztori negatív…..
Nagyon szeretem az ilyen játékokat, mint a The Space Game. Nincs benne világrengető grafika, viszont ötlet annál inkább – szép példa arra, hogy lehet még újdonságot vinni a lövegtornyos stratégiákba. Kell építenünk energiagenerátorokat, amikből az energiát a megfelelő…..
A szépen megrajzolt, vicces point-n-click kalandjátékok rajongóit szólítja meg a Retardo and the Iron Golem, amiben egy debil lovag számol le a fél világgal. A fejtörők ugyan nem olyan összetettek, mint mondjuk a Bowja the Ninja esetében, de nekem mégis az ugrott be. A grafika…..
Hát nem csinálom le a bokámat a hírtől, de úgy tűnik, a hamarosan érkező Snow Leopard operációs rendszerben már nem csak egy lebutított médialejátszó, hanem a teljes Quicktime Pro be lesz csomagolva, Quicktime X néven. Eddig ugyanis 30 dollárt kellett leszurkolni annak, aki a Pro…..
Különbségkereső játékok közül volt már néhány a blogon, de a Dreams az egyik legszebb, ami a műfajban készült. A képek egy sztorit mesélnek el, miközben a feladat a szokásos: megtalálni a különbségeket a két kép között. A játék egyetlen hibája, hogy nagyon rövid,…..
Orosz programozók flashjátékkal cikizték ki az elmúlt napok gázválságának másik főszereplőjét, Ukrajnát. A Gas Lord című játékban Putyint irányítjuk, akivel medvéket lőhetünk ki, elpusztítva a Tyimosenkóra és Juscsenkóra bizonyára csak véletlenül hasonlító zombikat.…..
Oké, tegnap elterjedt itt, a magyar weben az a rémhír, hogy a YouTube mostantól le fogja kaparni a hangsávot a feltöltött videókról. A hír igaz, csak éppen nem fosztogatnak, hanem osztogatnak. Miről is van szó?Amióta csak a YouTube létezik, és még inkább: amióta a Google…..
Tavaly tavasszal már őszre ígérték - most viszont úgy tűnik, idén tavasszal tényleg megjelenik a Melodyne hihetetlen új verziója, ami a polifónikus, audióban felvett hangszersávokat is szerkeszteni tudja. 349 dolláros ára lesz, és fut majd pluginként, valamint stand-alone-ban is. ..
Pecabuzi kollégámnak, Szily Lacinak ajánlom szeretettel a Fishing Girlt, amire egyébként egy másik kolléga, a counterstrike-os körökben félistenként tisztelt Kodiak hívta fel a figyelmemet. A játékban horgászgatni kell, a halakért pénzt kapunk, az egyes bójákat eltalálva pedig…..
Azután, hogy több mint 300 millió dollárt költöttek a Microsoft brand újrapozicionálására és az egyik legfelkapottabb reklámcég, a Crispin Porter által készített, amúgy egész pofás reklámkampányra, a redmondi cég marketingesei gondoskodtak róla, hogy újra rajtuk röhögjön a…..
DigiSample 2009.01.11 17:51:22
Na mi volt régen a blogban? Úgy van, lövegtoronyjáték, ami valahogy egyszerre lett a KMK legkedveltebb és leggyűlöltebb műfaja. A Viking Defense egy igen tisztességes klón, és bár technikailag nem hoz sok újat (tornyokat telepítünk, rúnákkal tápoljuk őket, újabb tornyokat…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
autózz! Magyarok Ausztriában 2009.01.08 07:57:00
Sok szerencsés ember élvezhette az ünnepek alatt a téli sportok örömeit. Szabi is közéjük tartozik, de a kikapcsolódás nem indult zökkenő mentesen és nem az osztrákok vendégszeretetével volt probléma...Ünnepek után rögtön 28-án autóba ültünk, hogy sógorék egyik közeli…..
Egyre szorongatóbb kérdés, hogy milyen módon tároljuk szeretett CD lemezeinket. Persze jártam már olyan embernél, aki 10 db CD-vel vígan eléldegélt, na de aki ennél egy fokkal többre vágyik, már annak is lépnie kell valamilyen irányba.A fali kazettatartó mintájára eleinte hittem…..
P. Péter a híresemberfejű szerszámok kedvelője, hobbiját sajnos nagy nyilvánosság előtt éli ki. Ez a "tréfája" annyira elgyöngített, hogy képtelen vagyok elrejteni a megoldást, ami nem más, mint forrasztópákó. Ez igazán csodálatos, ennél a parlamenti frakcióvezetők…..
Régen volt várvédős játék, pedig ezeket sokan szeretitek. A műfaj legutóbbi nagy sikere az Epic War 2, ami kicsit talán összetettebb, mint a legtöbb hasonszőrű cucc. Adott két vár, a miénket az ellenséges építményből kiözönlő katonák támadják. Először egy hatalmas íjjal…..
Vége a várakozásnak, kapható végre a Pro Tools legújabb, nyolcas számú verziója. Az újdonságokat már hetek óta hivatalosan is csepegtette a Digidesign, most nézzük át újra gyorsan, mit hozott a Jézuska: beépített kottaszerkesztőt (a piac egyik legjobb motorjával, a…..
Múlt péntekre ígérték a külföldi híroldalak, de most tényleg megjelent a Mac OS X Leopard legújabb frissítése, a 10.5.6-os. Elég kövér update-re sikeredett a mostani, hiszen 377 megabájt adat mászik át letöltés közben a hálózaton, persze az elődök sem voltak soványabbak. Az…..
Elég meglepő volt a héten arról olvasni, hogy mégis kell vírusirtó a Macre, annál furább, hogy most meg kiderült, mégsem kell. Az egész ügy onnan pattant ki, hogy az Apple supportoldalán megjelent egy figyelmeztetés, amiben különböző védelmi vonalak használatára bátorították…..
Van az úgy, hogy a bloggerből csak úgy kiszakad a panaszáradat, amikor nem keresi az okokat, a megoldásokat, egyszerűen csak világgá akarja üvölteni, hogy a dolgok nem úgy történnek, ahogy a dolgoknak történniük kellene. Már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak…..
Tamásnak köszönhetjük a Shore Siege linkjét. „Védekezős játék, de végre nem TD” – írja. „Zátonyra futott kalózhajónkat kell megvédeni mindenféle szörnytől. A buborékokat rozsdás szöggel, a madarakat kalitkával lehet leküzdeni, és így tovább. Sajnos…..
Tamás ma reggel megtudhatta egy teherautó sofőrjétől, hogy azért köcsög, mert biztosan kommunista. Na ezt most emésszétek kicsit, azután olvassatok tovább. Szóval értem én, hogy stresszes meló az áruszállítás, nagy felelősséggel jár, mert ha nem engedik be tíz másodpercen…..
Ma homár molla fedőnevű visszaeső munkakerülőnk kapja meg a szócsövet, a Run című egyszerű és nagyszerű ügyességi játékot isteníti: „Vélhetőleg a világ egyik legjobb flashjátéka, a pénzügyi világválság valószínű kiváltó oka. Irányítása pofonegyszerű…..