Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kyrill

44 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 — Ha kilenc kályhában öt és fél nap alatt tizenkét köbméter bükkfa ég el — mennyi nap alatt ég el tizenkét kályhában kilenc köbméter bükkfa …— Ha kilenc kályhában …Az íróasztal előtt ülök, valami cikket olvasok. Nem tudok…..
 Tudom hogy sokan csinálják ezt, de mivel sokat olvasok, úgy döntöttem ki is fogom értékelni őket, ajánlásokat írok majd és hasonlók. Az a blog ami a lelkivilágomról szól, az meg máshol van. Szóval üdv a könyvesblogomon. :)..
*A cím pedig egy satnya utalás a Könyv, könyvtár, könyvtáros című folyóiratra, ugyanakkor a témakör áttekintésében pontosan ezek a kulcsszavak. Merthogy eheti témakörünk:könyvvásárlás kontra könyvtár Ez a bejegyzés pedig Az olvasás 7 hete eseményre íródik. Az…..
 Csak egy lájk, és akár tiéd lehet ez a szép új időutazó szerkezet! Törölj ki korokat a történelemből, nézd meg hogyan született Chuck Norris (már ha hihetünk a szülőcsatornából kilövellő koituszi előzménnyel rendelkező folyamatnak)!Hívd meg barátaidat, mondd meg…..
2011.05.01. Vasárnap:A megfigyelt alany alváshoz készülődik, kissé zaklatott, aggódik a közeljövőben bekövetkező változások miatt, gazdasági egzisztenciája instabil, ezek mellett elbizonytalanodott személyét illetően, párkapcsolatában bizonytalanná vált. Az éjszaka folyamán…..
 Amióta elterjedtek a különféle webkettes szolgáltatások (pl: fórum, blog), mindenki számára lehetővé vált nyomot hagyni az interneten. A legjobb ezekben általában az, hogy annak ellenére, hogy egy emberről alkalmanként sokat mond egy-egy jól kiválasztott nicknév, többnyire…..
Mindenféle magánkísérletem, agymenésem, érzésem meg olyasmi ami esetleg bárkit érdekelhet. Nem lesz ez több, mint a te blogod. Nem fogják többen olvasni, igazából nem is érdekel, mert amúgy meg grafomán vagyok, de az ejakulációs faktort fokozza az, hogy ha minél többen…..
Nagyobb péniszt igérő reklámokkal, bannerekkel, kéretlen levelekkel nap mint nap találkozik a rutinos internetjúzer, a képen látható is csak egy a sok közül. A dolog pikantériáját a megjelenés helye jelenti. Egy kimondottan gyerekeknek készült Spongyabob websiteon elhelyezni egy…..
 A mai hétfői rovatba csak ennyi jutott. Ember, wc, különböző tárgyak, egyik sem okoz torlódást. Azért ezt az egyetemi koleszban ne próbáljátok ki! Kerti pottyantósban meg nem nagy vásziszdász. ..
 Magyarország lelkiismerettel rendelkező rosszfiúja kezébe vette a dolgokat az internetes világ ellen, a szerzői jogvédelem Jean D'arc-jaként próbálja bevetni "Született feleségek" zárógondolatainak erejét egy állítólagos gonosztevő és rabló ellen. Tizenkettő…..
 A Monitor Blog újabb rovattal kedveskedik nektek, melyben saját magatokat is ajánlhatjátok olvasóinknak vagy ha érdekesnek találtok egy szubjektív alkotást, azt szintén figyelmünkbe ajánlhatjátok a monitorblog kukac postafiok pont hu címre. A "Blogszemle" rovat nem…..
 Sokszor elhalasztott hétfői humor rovatunk újból napvilágot látott, ez alkalommal egy facebookhoz kapcsolódó vicces alkotással szeretnénk megismertetni titeket. A képhez egy minimális angoltudás szükséges, de a szimbólumok alapján bármelyikünk megértheti. Konkrétan a Romeo…..
Megosztás  Egy régebbi cikkünkben írtunk miniatűr használati tárgyról, pontosabban egy ágyúról, mely méretéhez képest hatalmas pusztítóerővel és elismerésre méltó pontosságga bír! Elhoztunk nektek több mini használati tárgyat is, egészségetekre!  …..
 Két videóval szeretnénk nektek kegyeskedni, az elsőt azoknak ajánlom akik már gyerekkoruktól kezdve környezetüknen megtalálható volt vagy rendelkezésükre állt az a bizonyos Neumann-féle; a második pedig szerintem bárki számára érthető és feldolgozható lesz, hiszen…..
A múlt alkalommal már idéztünk nektek Ráth-Végh István könyvéből, ezen a héten az előző cikk folytatását szeretnénk elétek tárni! A kannibálkötésű könyvek ismert példányai többnyire kórházi orvosok polcait díszitik. Dr. Stockton amerikai orvosnak egész kis…..
 Péntek délelőtti agyzsibbasztó kikapcsolódásnak, de esetleg egy szombati buli reggeli ébresztőjének és agykapacitás-lefoglalónak is tökéletes. Kellemes időtöltést! ..
MegosztásEz a video nyíltan bemutatja a mai reklámarcok elkészítését az elejétől a végéig. Persze az arcok kiválasztásáról nincs szó, de akit karakteresnek találnak, abból érdekes módon egy átalakított kiberarcot varázsolnak.      ..
 2010-ben is megrendezésre került a már kuriózummá vált Sokac Babfőző Fesztivál Mohácson! Megkértünk egy résztvevőt, mondja el, mit jelent számára ez a fesztivál:   "Én egy sokac családba születtem, bár mi már nem gyakoroljuk annyira a "sokac létet"…..
 Derill ajánlásával fogjuk nektek közzétenni az alábbi anyagot kellemesen magával ragadó videóval és annál szörnyűbb, de valósabb képekkel. Köszönjük neki ezt a cikket. India árnyoldalának megtekintéséért kattints erre a szövegre!  A cikk forrása az ize.hu !…..
 Korábban olvashattatok pár világsikerré kinőtt könyvet még régebbről, ezeket ITT és ITT olvashatjátok el. De vannak a józan észt is megkérdőjelező alkotások, legyen szó most ezekről!  Igaz, hogy léteznek emberbőrbe kötött könyvek? Igaz. A párizsi…..
Gábor és az Új Mindenes szokatlan módon, de úgy tűnik a kultúrált emberek eszközével két egymást követő levél után megállapodásra jutottak. Az előzményeket erre a szövegre kattintva elolvashatjátok ti is!Legyen ez az eset egy példamutatás Káinnak és Ábelnek, A T-comnak és…..
Mohács egyik vezető heti megjelenésű reklámújságának tulajdonosa most biztos nem örül, hiszen a 45 éves Jaksity Gábor -állítása szerint- felelőtlen újságkihordók miatt több kellemetlen helyzetbe is került már! Most a vagyonába is kerülhetett volna, ha nincsen épp otthon! A…..
 A mostani Humor Hétfő! rovatunkat jobbnál jobb macskás képekkel fogjuk tarkítani, helyenként persze előkerülnek más állatok, de nem is időzünk sokat a körítéssel, jöjjön a…..
 Az államok egyik kezdeményezése az egyenlő emberi jogokért Tila Tequila adottságaival próbálja meg felkelteni az érdeklődést az önkéntes segítségre és a probléma horizontba helyezésére. Ha valaki nem ismerné Tila Tequilát, ő egy énekes és modell, aki egy tv-s reality…..
MegosztásA Monitor csapata két elkerülhetetlen sztorit szeretne veletek megosztani. Az első a sokak által kedvelt Hajós András előadásában fogja gazdag ingervilággal illusztrálni vidámparkbéli élményeit, a másik pedig egy kicsit hosszabb, de annál érdekesebb történet a…..
kyrill 2010.07.25 22:07:40