Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mandarin7

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szándékos félrevezetés, füllentés, átverés, becsapás? Mi a hazugság? Létezik jótékony válfaja? Miért hazudunk? Igaz a mondás, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát?  Az első találkozáskor szeretünk a legjobb színben feltűnni. Vicces vagy hihetetlen…..
Mandarin7 2010.09.30 13:13:25
"Oszlassunk el egy tévhitet! Az állam méretének, a közszolgálati béreknek a csökkentése nem a minisztériumi, önkormányzati 'léhűtők' ügye. Hanem a tanároké, orvosoké, rendőröké stb. A fűnyíró itt nem megy." Vendégszerzőnk, Holtzer Péter írása A…..
Mandarin7 2010.06.11 13:28:29
@bass.gitár: Nem azért jelentkeztem ide,mert olyan óriási fizetésről álmodok, hanem mert embereket szeretnék gyógyítani, de ha nincsenek meg a feltételek, mert mondjuk a kezdő rezidensek már 30 évesen le vannak amortizálva, akkor egyetértünk abban,hogy jobb,ha megyek. Én nem az a típus vagyok, aki a betegekre haragszik,ha nincs megfizetve, de nem tudom, hogy más hogy vélekedne erről,ha a 6 év alatt éjjel-nappal tanult és azt kapja, hogy idézem fentről "valami miniszteri futár " háromszor annyit keresne, de mondjuk negyed annyit dolgozik. Nem háborgok, csak kicsit nyugatabbra kéne nézni, ahol megértenék ezeket a problémákat és nem azzal nyugtázzák, hogy menj akkor külföldre...
”Ennyire boldog még soha senki mellett nem voltam: egyik hajnalban virágokkal díszítettem fel az autóját” – a családos úriember végre megtalálja a boldogságot, és újra élvezni kezdi az életet. Amikor összejön a lánnyal, akit régóta meg akart kapni, rájön,…..
Mandarin7 2010.05.20 11:29:00
@Victor Creed: Ha a feleségeddel ennyire menthetetlen a dolog, akkor tisztellek, amiért ilyen komoly döntésre szántad el magad és az olvasottak alapján cselekszel is, DE én csak abból tudok kiindulni,amit olvastam és ezek szerint ez a lány még nem ért meg erre. Tehát belement egy kapcsolatba, ahol egy családos férfiról van szó, de ha a közös jövő kerül szóba, akkor menekül? És úgy látom, te sem vagy biztos a érzéseiben. Fontos dolog, hogy kihagytad, mennyi idős a lány. Nem tartottad lényegesnek?
Hamarosan kapok egy biciklit (örömujjongás, dobpergés, konfettizápor és hallelúja szabadon behelyettesíthető). Igazi, régies stílusú citybike lesz, hipernőies vonalvezetéssel. Most még fekete, de óriási kihívás elé állítottak a srácok, akik a festést (mert bizony: egyedi…..
„Mint kiderült, a jelenlegi élettársam tőle csalta el mindkettejük nagy szerelmét” – bizonyos pasikon képtelenség eligazodni: az egyik pillanatban a lakását is felajánlja a lánynak, a következőben meg nem lehet elérni. Van, amikor a harmonikus összhangot hatalmas…..
Mandarin7 2010.05.17 19:22:02
@xuxu888: Én még mindig nem értem, hogyan várhatsz el valakitől korrektséget, ha közben te sem vagy az...Én csak azt mondom, hogy ne add elő a sértettet, holott nem te vagy az áldozat, hanem a kedves párod.És ha ezt a részét néztük, akkor igenis megérdemelted, hogy valaki éreztesse veled, hogy nem vagy neki fontos,mert valószínűleg téged sem érdekelnek a barátod érzelmei. És ne haragudj,ha ezt mondom, de elég gyenge jellem lehetsz, ha hagyod, hogy így rángassanak...
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
Mandarin7 2010.04.29 22:39:47
Nos kezdem úgy érezni hogy látogatott a blogom. Örülök hogy akadnak hozzászólók, és kezd kialakulni valamiféle aktivitás. Az is örömömre szolgál, hogy ketten hírdetik a blogukat kommentekben.Bár azt azért nem igazán értem, miért nem kértek meg, hogy rakjam ki őket. :) Mindegy…..
Ezúttal a távoli múltba utazunk, és megtudjuk, hogy az előző rendszerben dúló csajos-pasis viszonyok rémisztően hasonlítottak a mai állapotokhoz. Hiába nézett ki észbontóan a srác, roncs Lada-derbiken kívül nem lehetett vele másról beszélgetni. Most megtudjuk, hogy a külcsín…..