Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karma

2 bejegyzést írt és 374 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Távol álljon tőlem bármiféle összeesküvés elméletek gyártása, viszont az utóbbi napok furcsa történései némileg elgondolkodtattak. Mint ismeretes, a washingtoni adminisztráció ármányságait napvilágra hozó WikiLeaks  ezzel a cselekedetével jó gyorsan nagyjából…..
A napokban átlépte a regisztrált magyar felhasználók száma az egymilliót a Facebookon. A lélektani határ elérése egy közösségépítő szolgáltatás esetében nem csak lélektani előny: ezen szájtok természetéből adódik, hogy az ismeretségi kört képesek könnyen mozgatni.Ehhez…..
Karma 2010.03.26 15:47:32
@Csaggasz: Hadd védjem meg a Webisztánt. A FB-nak nincs igazán pontos és naprakész statisztikai rendszere. Mi a reklám targetáló felületről fotóztuk ki az egymilliót, de jeleztük, hogy akár néhány tízezres eltérés is lehetséges. Tegnap egy újságíró szintén mondta nekem, hogy tudtam-e az egymilliót, épp most történt. Ugyanabból a forrásból vette, mint HH, mi meg egy másikból :) A következtetések szempontjából irreleváns.
 A legfőbb ideje volt, hogy a Checkpoint Charlie blog kinyissa a pofonládát, és megmondja, mit gondol a köztársasági elnökről. Elvégre egy jól menő blogger mindenhez ért, sőt mindenhez jobban ért. És ki lehetne Charlie-nál autentikusabb forrás? Nehogy már csak Fico…..
Szédületes lehetőségek előtt állunk, ebben az évben végre kimagaslót alkothat Gábor, csodálatos szakmai körülményeket biztosít neki új csapata ebben az érdekfeszítően izgalmas, adrenalinban gazdag sportágban – ezekkel a szavakkal kezdte mai online sajtótájékoztatóját…..
Újabb csokorra való adag sajtóközleménynek álcázott reklám érkezett a szerkesztőségünkhöz, amit megint közzé is teszünk. Hadd örüljenek a publicitásnak (vajon ezt beleszámolják az ügyfélnek felmutatott sajtómegjelenésekbe?) és hadd okuljanak belőle a többiek is: na ez az,…..
Karma 2009.08.25 15:38:05
Azt ígértem, kormányozni fogok: kormányoztam. Így összegződik majd a Bajnai-kormány tevékenysége a szocialista, liberális közegben. És ez alapozza majd meg Bajnai Gordon szocialista politikusi karrierjét. A technokrata, szakértői allűrökkel játszó szocialista,…..
Konzervatórium Ezer év dicsérete 2009.08.20 18:03:00
Hiába tépázta meg az országot forradalom, zsarnokság, megszállás, megaláztatás, még mindig létezik. Létezik, mert akik számára kedves, azok nem akarják magára hagyni.         Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól…..
Egyre jelentősebb az Apple részesedése az európai okostelefonok piacán. A vállalat lépésről lépésre közelítette meg a csúcsot, 2008 második negyedévében például kétszázezres darabszámmal még csak 1,3 százalék jutott az amerikai vállalatnak. Tavaly a Nokia volt az élen…..
  Welcome to Paradise - fogad a felirat, miután a Kunság Volán klasszikus Ikarusa végigrodeózta a Simontornya-Dádpuszta etapot. (Dádpuszta, nem pedig Dábpuszta, hiába hangzana bármennyire jól, és hiába ragaszkodik ehhez a változathoz annyira a Kultúra.hu tavalyi írása.)…..
Ismerkedjünk vele, nézegessük: megújult a legnépszerűbb hazai linkgyűjtemény címlapja is, új arccal jelentkezett a Startlap.A Sanoma "zászlóshajója" persze az elmúlt években már átesett pár designváltáson, és soha nem a forradalmi újdonságokról volt híres - most…..
Karma 2009.08.18 10:40:32
971 éve (1038) halt meg I. Szent István. Első királyunk a véreskezű és hatalomvágyó Vajk valószínűleg 975-ben született Esztergomban. Apja, Géza fejedelem megkeresztelte családját a római rítus szerint, mert a német-római császártól jobban tartott, mint a bizáncitól. Vajk…..
Appleblog Fotózz a laptoppal 2009.08.15 08:36:00
Greg-0 küldte nekem ezt a képet. Fogalmam sincs, ki ez a Jackson-hasonmás az előtérben, vagy hogy mit vigyorog középen rózsaszín ingben az ál-Samuel L. Jackson (két Jackson-másolat egyetlen képen!), de azt tudom, hogy nagy tömegben a MacBook Pro iSight-ját használni fotózásra a…..
Karma 2009.08.15 12:04:43
@Kangörény_: RÁKÉNYSZERÜLT az "i" betű használatára? Ha ezt te így látod, akkor tanulmányozd legalább egy kicsit a marketinget... Az, hogy még NEKED is teljesen egyértelmű, hogy minden i-vel kezdődő cucc Apple, a marketing totális sikerét jelzi. Milyen szánalmas, hogy a Converse RÁKÉNYSZERÜL a csillag szerepeltetésére a nyamvadt cipőin, a HP meg minden béna nyomtatóját valami "Jet"-nek KÉNYTELEN elnevezni :))) Ne hülyéskedj már basszus :)))))
Rendkívül érdekes, hogy egy valaha volt kereskedelmi megállapodás hová jutott: hiszen ez a formáció, az Európai Unió lassan állami vonásokat kezd mutatni. Ugyanakkor a történelemben van még legalább egy föderáció, melynek fejlődéstörténete rendkívül izgalmas, és azt…..
Karma 2009.08.15 11:52:44
@Bereznay András: Érdekelnének az EU "szabadságellenes hagyományai" Mire gondolsz? Miért elnyomó és antidemokratikus?

Nem mondom, hogy nem lehetne "demokratikusabb" (bár ezt definiálni is marha nehéz lesz, úgy, hogy mindenki egyetértsen vele), de pont hogy Maastricht után, az EP szerepének erősítésével kezdett el egyre kevésbé "antidemokratikussá" válni (értsd: a KÖZVETLEN felhatalmazással nem, de KÖZVETETTEL bizony rendelkező EB szerepének visszaszorulása).

Ha az antidemokratikus és elnyomó rendszeren azt érted, hogy a többség akarata egyre több dologban érvényesül (nem kell mindenhez egyhangú döntés), akkor ma minden demokratikus ország belpolitikája és antidemokratikus és elnyomó.

Egyébként érdekes cikk, végre a Konzi régi színvonalához méltó, várjuk a folytatást.
Karma 2009.08.15 11:57:25
@Bereznay András:

"Szóval azért tartottam a megközelítésed totalitariánus ihletettségűnek, mert az olyanra jellemző, hogy valamilyen elképzelt optimum keresztülvitele nevében/érdekében képzeli el hogy joga van kényszer, esetleg csak manipulatív trükkök, alkalmazására."

Ne haragudj, de ez elég nagy kavar. Hogy ne keverjük ide a magyar politikát, beszéljünk mondjuk a portugálokról :) A MINDENKORI portugál kormány valamilyen elképzelt optimum jegyében dönt a mindenkori portugál költségvetésről, és kényszerrel érvényesíti (pl. beszedi az adókat). Nem értem, hogy miért lenne ez más EU viszonylatban, ahol a költségvetést a demokratikusan választott EP fogadja el.
A parfüm hatása - ne legyen túlságosan nagy az illatfelhő körülöttünk, hanem csak közvetlenül mellettünk lehessen érezni az illatunkat. Két fújásból megoldhatjuk ezt (egy a nyakunkra, egy pedig a csuklónkra).Ha a hölgyek a szoba túloldaláról is érzik az illatot, akkor miért…..
Karma 2009.08.10 20:31:50
A kilencvenes évek elején történt. Párizsban voltam apám unokatestvérénél, aki már oda született. A szülei még a második világháború környékén szöktek nyugatra, aztán maradtak. Annak ellenére, hogy alig háromszor járt itthon, Ági tudott magyarul, de akcentusa és időnként…..
Karma 2009.08.10 16:31:44
@iNick:
Köszi hogy felhoztad. Macet használok otthon (Air, Leo), nagyon szeretem. Volt G3, G4 is előtte. De az iTunesnál rosszabb, hulladékabb, lassabb, elcseszettebb, idegesítőbb, bénább programot még életemben nem láttam. Egyszerűen annyira kilóg az egész oprendszerből a használhatatlanságával, hogy nem is értem.

(Disclaimer, a rend kedvéért: igen, a PC is király, otthon van egy Win7 béta egy Vaio-n, nagyon penge cucc, itt volt az ideje, grat MS, de komolyan, állat lett.)
A hónap igazi magyaros sztorija Jánosé és Ferencé, akik megsértették a Mindenkori Magyar Kormányszervek Íratlan Törvényét és, kapaszkodjatok meg, erős, érdekes pályaművet adtak le egy kormányzati pályázaton! Az illetékes kormányszerv viszont olyan arcpirítóan próbálta…..
Sofoblog Arcot a márkának! 2009.08.10 08:34:00
Legutóbb a Karmamedia, korábban pedig én is írtam már az online közösségmenedzselés szükségességéről, a hogyanra egy elég kimerítő választ kaphatunk az előbb említett blogon lévő posztsorozatból. Szabolcs azt mondja az egyik posztban, hogy:Nem kell, hogy személyesen, név…..
A harc valamelyest emlékeztet VIII. Henriknek a pápával folytatott házasság-legitimációs vitájára. Henrik azzal, hogy a feje tetejére állította a házasság akkor bevett intézményét, szakítva az Egyházzal, pontosan azt a legitimációt nem tudta soha kivívni Boleyn Annának, amit…..
Steve Ballmer megmondta már egy éve, hogy több szempontból is érdemes a vállalatot az Apple hajója után irányozni. Persze ekkor már tudtunk a redmondiak zeneboltos terveiről is, úgyhogy lehetett sejteni, hogy a vezetőségnek tetszik a cupertinói siker. Ballmer a szoftver és a hardver…..
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..
Karma 2009.07.30 07:15:42
@radzeer3: A6? Kispályásokat nem veszünk be a csapatba :P :)

De igazából :(
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
Nem hittétek el, pedig igaz: épp most beszéltem a T-Mobile-hoz közeli informátorommal, és kiderült, hogy valóban igen kevés készüléket kapnak a magyarok (és persze mindenki más is). Annyira keveset, hogy nem jut minden üzletbe, sőt, csupán néhány budapesti és néhány vidéki…..
Karma 2009.07.26 14:24:06
@antikris: Valaki más is felvetette már egyszer, és bocs, no offense, de nem értem ezt a gondolkodást.

Én az Air-emre szeretnék egy upgrade-t. Meg van otthon egy régi Motorolám, arra is.

Nem szoftver ez basszus. Az upgrade úgy zajlik, hogy bemész a boltba és megveszed.
Bocs, ennyi a hír. És ez sem hivatalos, csak az Apple- és T-Mobile-közeli ismerőseim elszólásainak a közös halmazából lehetett azt kiolvasni: még ma sor kerülhet a sajtótájékoztatóra, ahol bejelentik a telefont, a részleteket, az árakat, mindent, amire kíváncsiak vagyunk, és a…..
Karma 2009.07.20 10:58:23
@Maegoss: A hűségnyilatkozatod lejártával van erre legális lehetőség, a "feketepiaci" ár 3-4szereséért.
Karma 2009.07.20 11:04:29
@lostfanka: @Maegoss: Belgiumban a Mobistar simlock mentesen árulja a 3GS-t
Karma 2009.07.20 11:14:06
@budaikarcsi: Vesznek egyet. Nem értem a kérdést :) A 3-as szoftvert megkaptuk, készülékupgraderől nem hallottam még soha. Pedig én is szívesen upgradelném az előző generációs Air-emet újra ocsóé :)))