Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danimeikoban

24 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 éve... :D Mióta utoljára írtam, minden r*hadt jóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Amit csak el tudtok képzelni. A spanyol egyre jobban megy. Egész sokan megdícsértek, hogy ügyes vagyok, és hogy mennyit fejlődtem. Kicsit el is bíztam magam, pedig törekedtem, hogy ne, de most…..
Blog Mexikóról Csodák vannak? 2009.02.06 19:06:45
Hát , tudom rég írtam, blabla... A lényeg, hogy nem érzem, hogy értelme lenne ide írni, mert akit érdekel mi van velem, az úgy is megtalálná a módját... Mindegy. Szóval az elmúlt időkben köszönm meg vagyok. Pontosabban sokkal jobban, mint eddig itt. Köszönhető annak, hogy…..
Ma átköltöztem az új családomhoz. Ők végülis csak fél új család. Az előző fogadóanyukám nővérééknél lakom most, azt hiszem pont 17 házzal arrébb, ugyanaban az utcában. Ez a 12. ház, ahol tartósan lakom. Eddig úgy godoltam, egyszerűen megy ez a dolog. Viszont életem talán…..
Boldog Akármit mindenkinek! Rájöttem már megint egy jó ideje nem firkantottam ide. De ezt többet nem írom le. Ha legközelebb ilyen történik, vegyétek úgy, hogy itt van, csak az nyelvtanilag nem helyes, ha szavacskákat ismételgetek, akkor hatalmas logikámmal arra gondoltam, hogy ha…..
Nagyon hiányoztok! Itt az elmúlt napokban semmi nem történt. Mindenki pihenéssel töltötte az új év kezdetét. 8adika körül költözöm. Csak nem tudom hova és mikor:) Nem baj, Mexikóban vagyunk. Rá ér az... Szép napot. ..
Blog Mexikóról feliz nuevo ano! 2009.01.01 06:26:39
Igen, ez pedig a B.Ú.É.K.!!! Ti már rég az éjszaka ilyen olyan fáradalmait pihenitek ki. Ki a kukával vívott harcot, ki belefáradt az ablak nézésbe, ki az ágyikóval hadakozott, ki a korhelylevestől ette telire magát, én pedig még csak másfél óra múlva köszöntöm az új…..
Blog Mexikóról Feliz Navidad! 2008.12.29 19:16:22
Hát igen, ez azt jeleti, Boldog Karáconyt! Nagy logika!XD Mert hát ezt kívánom mindenkinek! Gondolom kíváncsiak vagytok már nagyon, hogy mi is történt velem.XD Vagy nem... A lényeg, hogy egész jól telnek a napjaim. Karácsony óta, nem vágom, hogy milyen nap van. Most tudatosult…..
Ma koriztam 20 percet megnéztem a Bolt-ot. Nem egy nagy szám. Van benne pár jó poén. Micsoda izgalmas nap.....
Basszkiiiii!!! Még az is lehet, hogy séf leszek! :D:D:DHát azzal kezdeném, hogy tegnap egy olyan 4 órahosszás bevásárlás után, végeztem a fogadóanyukámmal a mai kajákhoz való bevásárlásra. Hogy milyen kaják? Magyar!!!!!!!!!!!!!!!!Igen, ma kedves országunk ételeit nemesbítettem.…..
Blog Mexikóról Csoki újra!!!! 2008.12.19 07:31:36
Kaptam csomagot kedves családomtóóóóól és volt benne csokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!Mindenkinek nagyon köszönök mindent amit küldtetek!..
Blog Mexikóról Hasta luego 2008.12.16 06:45:37
Hát miután bejelentette a rotary, hogy Gustavonak haza kell menni, mert a cserediák éve lejárt, ezért az elmúlt napokat vele töltöttük, állatlban, hülyüléssel, városban mászkálással, és hát tegnap elött este sikerült megünnepelni a bűcsűestét is. Aludtam 3 órát.…..
Blog Mexikóról apuuuuuuuuuuu! 2008.12.13 20:38:46
Küldejtek kóstolót a csirkébőőőőőőől! :)Vigyázzatok magatokra!..
Blog Mexikóról csokiiiiiiiiii:( 2008.12.13 08:11:59
Hát újra itt.Az eltelt napokban itt nem sok minden történt. Pontosabban szomorú dolgok csak. Gustavó bjelentette, hogy vasárnap visszammegy Brazíliába, ami tök szívás, mert nem értjük miért, a rotary azt mondta, amíg mi távolvoltunk, hogy Hasta la vista, Gustavo! Ezért, ég ezt a…..
Blog Mexikóról Guanajuato 2008.12.09 08:19:35
 Sziasztok! Ha tudjátok, ha nem a hétvégén, voltam egy rotary-s túrán, ami hasonló volt, Creel-hez (a vízeséses). Ez a hely, Guanajuato néven létezik a történelmi atlaszokon.Szóval ez a város, körülbelül az ország közepén található, ezért egy gyönge 20 órát…..
Blog Mexikóról Beteg Mikulás 2008.12.01 21:49:23
Két napja beteg vagyok, mint a ....Na de már javulódom, köszönhető anyukáim tippjeinek, trükkjeinek és segédeszközeinek:)Tegnap elött a Jeopardy jól sikerült, bár voltak seggfej emberek, akikkel majd egyszer elbeszélgetek. Sajnálom, hogy ott nem tetem meg, de mjd legközelebb…..
Blog Mexikóról Fárasztó nap 2008.11.29 04:06:11
Semmi különös. 9 órán keresztül dolgoztam a Jeopardyn, és még holnap be kell fejeznem őket. Ez legalább egy fél óra még, ha nem egy.Ezért ezt most emgüneplem, hogy fájós torokkal, hótfáradtan, elmegyek a szlovák csaj névnapjára, amihez nincs kedven határozottan, mert nem a…..
Topjoy!Ma is hihetetlen jó volt a suli. Gyakorlatilag az utolsó napom az idén! Remélem most irígykedtek! (Ok, nekem nem volt ősziszünetem)A délelöttöt, a Caffeteriában töltöttük, ahol is, elkezdtünk kitölteni adatlapokat. Ez után ellógtunk, Gustavo házáb, ami az isklától 5…..
Blog Mexikóról I'm the coupon 2008.11.27 07:34:50
Egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc, kilenc, tíz. Ez az, amit minden, kedves olvasóm tud. Hihi! Én tudom még másik 8 nyeven is, mert a francit nem megy a fejembe. Ma nem tanultam ujjat! :PNem volt csak 4 órám. Vagyis igen, csak a többi cserediáknak nem, és Gustavóval úgy…..
Éppen melegszendvicset eszem és azon goldolkozom, hogy néha még büszke is tudok lenni kicsiny országunkra. Rájöttem egész jó kis helyek vannak ott. Még a városunk is belevaló kis hely, még ha sokan lefujjogják itt, hogy csak 200.000 ember lakja.Csak ők nemismerik, pedig…..
Blog Mexikóról 1,2,3... 2008.11.24 23:46:54
Hát, meg van annak az előnye, hogy ennyien vagyunk itt cserediákok. Ma megtanultam rendesen németül, valamint kínaiul és japánul 1-től 10-ig számolni. Holnap portugál (amit ma elfelejtettem, pedig ment), thai jön, aztán majd francia, olasz... Szóval :P nektek, hogy ilyen fontos…..
Brazil parti? Pantanal e Bonito 2008.10.28 16:26:09
Nohat Kedveskeim! :) Eloszor is szervusztok! Ma a 10 napos cserediakos-rotarys kirandulasomrol fogok nektek irni, ami mindent egybevetve retkesjovolt.Oktober 17-en pentek ejszaka Emma szulei elvittek minket Rioba (2 ora), ahonnan ejfelkor indult a buszunk Belo Horizonteba (7 ora), reggel mikor…..
Blog Mexikóról Fincsi napocska... 2008.11.24 04:22:57
 Hej-hó!Elkezdem megint normálisan írni,bár ezt már mondtam, de majd kiderül:)Most nem Mexikóról írnék, hanem elmesélek nektek egy történetet, ami velem történt és nem tudom, sírjak vagy nevessek. Hát kezdeném ott, hogy úgy volt ¾-re jön értem Andy, tudtam,…..
Blog Mexikóról bocsi 2008.11.20 06:29:50
Sziasztok, tudom, hogy megígértem, hogy írok ide egy hosszu bejegyzést, de technikai okok miatt ez nem jött össze, de rajta vagyok az ügyön!Mégegyszer bocsi!Dani..
Blog Mexikóról 3-a (L) 2008.11.04 05:43:00
 Hát a kicsi kacsóját csókolom, szia, hello, hi, hola, csocsi, csöcsi, csókolom és a többi, és a többi! Na pár sorban leírnám jelenlegi gondolatvilágomat Nektek. Először is szeretném tudatni minden kedves olvasóval, hogy 3-án 26 hónapja megtörtént az első…..
Blog Mexikóról új kezdet 2008.11.01 07:38:39
Kedves Olvasóm! Ezennel köszöntelek új blogomban!Miért új? Mert az előzőek olyan elemeket tartalmaztak, melyek nem biztos, hogy a kedves publikum számára való. Aki most olvassa először a blogot számára röviden és tömören, hogy mi történt eddig velem:(Igen Norman, most…..