Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Messidor

0 bejegyzést írt és 519 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi választja el a feldolgozást a nyúlástól? Honnan számít valami tiszteletadásnak, s honnan közönséges lopásnak? A YouTube-videók fel- és letöltése közben gyakran összeakadunk a szerzői jog fogalmával. Ez a kifejezés alapvetően a szellemi tulajdont védi. Hiszen egy dalszöveg, vers, vagy zenemű…..
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
A Bors úgy tudja, a színész nem tud azonosulni a szerepével, ezért lelép. A sorozatnál azonban közölték az Indexszel: Szőke Zoltánnak erre a szezonra még érvényes szerződése van.  ..
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
Messidor 2019.04.18 07:49:53
@Treff Bubi: Nekem is pont ez jutot eszembe!,végül is mentor= tanítóMESTER,akiről valamiféle szakmai múlt feltételezhető.Szimpatikus lány a Bogi,de mint mester...hát...
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
Csuja Imre jelentette be egy videóban, hogy jövő tavasszal újabb évad érkezik az RTL idei nagy sikertörténetéből, a szlovák eredetire felhúzott A mis kis falunk című sorozatból. A nézettség láttán persze nem volt senki, aki ezt kétségbe vonta volna, az RTL sem sokat szarakodott a bejelentéssel (múlt…..
Az Oktoberfest  már ősszel megjárta a Homárt, így az Oktoberfest átverés tárgy láttán először azt hittük, valami régi sztorit kavart elő a levelezőprogramok ördöge. De nem, tényleg vannak, akik még most is futnak az akkor befizetett pénzük után!   Kedves Tékozló Homár! Lányom 2016. szeptember…..
Messidor 2017.01.31 09:48:58
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Én most rákerestem a" Chargeback" szóra az OTP-nél,mivel nekem is van hasonló ügyem.Találatok száma: 0 (tudom,rossz banknál vagyok..)
Messidor 2017.01.31 11:14:33
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Köszi neked és Terézágyúnak,akkor csak megtalálom valahogy!Bár az OTP is használ idegen kifejezéseket,pl Back-Office főosztály! Jól hangzik,nem? :)
Emlékszem, olyan 2000 környékén coming-outolt Kozma Ricsi barátom, első zenekarom kiváló dobosa, hogy mostanában már kicsit fárasztja a metál, és inkább az utolsó George Michaelt hallgatja, ami, higyjem el, baromi jó. Természetesen nem hittem el, hiszen egy húszéves metálgitárosnak senki ne mondja…..
A Sparra nem jön kiemlekedően sok panasz, mégis rendszeresen kapunk leveleket velük kapcsolatban, és baromi érdekes ezekben, hogy mintha egy kaptafára készültek volna: kivétel nélkül szerepel bennük valami trükkgyanúsan kivitelezett akció és néhány morci eladó. Azon persze…..
Messidor 2015.12.31 00:36:48
@Drago Brutic1: Nem ő tehetett róla,hogy feltartotta a sort.Csak ilyenkor mindenki a(z általában jogosan)reklamálót szidja.Persze,ha a mögötte állónak van problémája...
Október 12-én jön a Comedy Central új, saját gyártású műsora, a Készhelyzet, amiben Kulka János, Soma, Kecskés Karina, Badár Sándor és Lakatos Márk is szerepel majd, és az a lényege, hogy a vendégeket kész helyzet elé állítják, amiben el kell játszaniuk egy karaktert - de…..
A jelenleg Kölnben élő Karsai Zita, a Megatánc című táncos tehetségkutató egyik legismertebb versenyzője (leginkább azért, mert egy szál csíkos zokniban pózolt, amikor még fiatal volt, és kellett neki a pénz autószerelőre) most a Csillag születik német kiadásában szerepel,…..
Október 21-től új részekkel folytatódik a SuperTV2 képernyőjén a Pimasz úr Ottalszik, Papp Gergő műsora, amiben híres embereknél tölt el egy-egy éjszakát. Az első adás házigazdája az Omega énekese, Kóbor János lesz. A Pimasz úr ezentúl kedd esténként 21:35-től lesz…..
Autogram.blog.hu: - Ringo, miért veszed el az álmainkat?Ringo Starr: - Igen, elveszem...Talán szükséges némi magyarázat a fenti párbeszédhez, de nem túl sok, nagyjából pont annyi, mint amit Ringo tegnap este a legkitartóbb magyar rajongóira szánt.Jött a reptéren, Peace and Love,…..
Ennél többet nem is akarnék hozzátenni a dologhoz, ha valaki tudni szeretné, pontosan mi történt B. Krisztién zacskójával, klikkoljon ide.   ..
Messidor 2014.08.17 21:22:38
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Ez az együttes még létezik?? Leporolták a húsz éves számot, és Orbán Viktorral újrakeverték  ..
Újabb fejleményekről értesültünk az Orangeways tájáról Józseftől. A jelek szerint már rendelkeznek éjfélkor is indítható autószerelőcsapattal, akik össze tudták foltozták a buszukat. Csehországban viszont lekapcsolták őket a rendőrök, mert bizonyos dokumentumok nem…..
Messidor 2014.02.24 23:40:48
@hintalo: Köszi,ezen a hozzászóláson hatalmasat röhögtem!
alibi99 írja: Ezt most láttam a mai tévéújságban, és nem tudom eldönteni, hogy egy remek viccre bukkantam-e, vagy totális idiótaságra. Ez az újság minden nap kiemel a csatornák műsorából egy adást, abból képet tesz ki és leírást. Na mi lett a mai adás a TV2 műsorából?…..
Messidor 2014.01.03 21:21:30
Még Kolosi Péter, az RTL programigazgatója is elcsodálkozott azon, mekkora felháborodást keltett, hogy idén a csatorna nem vetíti a Reszkessetek betörőket, írja a Hír24. A C:c elsőként írta meg december 20-án, hogy idén egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni…..
Napi Borzasztó Szóvicc Válasz 2013.11.18 14:18:47
- Szeretnék érdeklődni. Mi a választék? - tttttttttttttttttttttttttttttttttttttt..
Messidor 2013.12.12 20:46:24
@Anonym User: A nád meg amit a telepről hoztak az a telepi nád!
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - írja az átlátszó.hu az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésre hivatkozva. Ahogy a cc megírta, a Végzős kezdők című sorozat szellemi atyja rendezőként,…..
A tizennyolcadik stúdióalbumát jelenteti meg jövőre Bruce Springsteen, amiről most itt van a lemez címadó dala. A High Hopeshoz még egy szöveges videó is készült nagyon sok képpel a gitárosról. A január 14-én megjelenő tizenkét dalt tartalmazó hanganyagon vegyesen lesznek új…..
Messidor 2013.11.27 10:12:44