Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marko56

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárhogy üti verbálisan a bulvármédiát Puzsér, és bármennyire is hangoztatja, hogy ő belőle aztán nem lesz celeb, szép lassan csak eladja magát. A Bors legújabb infója szerint ugyanis nem elég, hogy a Cinema City kampányarca lett, hanem leigazolt a netes Fix HD TV-hez is. Puzsér…..
Marko56 2012.07.19 17:02:17
Ma hajnalban, 88 éves korában elhunyt Jim Marshall a legnépszerűbb gitárerősítőket gyártó cég, a Marshall Amplification alapítója és névadója. Munkáságával alapjaiban határozta meg a rockzene, és így közvetetten az elmúlt hatvan év könnyűzenéjének hangzását. Sokan csak…..
Van egy általános tévhit, miszerint a kultusz filmek, vagy az imdb top 250 állandó tagjai jók is. Pedig kurvára nem. Ha elfogadjuk, hogy a Star Wars vagy a Mátrix a remek fogadtatás és ne adj’ isten a kritikusok véleménye miatt jó is, akkor sajnos el kell fogadnunk, hogy korunk…..
Marko56 2012.02.08 14:44:10
@shitgun: Lényegében a kultság intézménye és amiről a cikk is próbált beszélni csupán egy mérőszám.
- Mennyien látták, illetve vásároltak vele kapcsolatosan
- Milyen általános vélemények alakultak ki pozitív és negatív értelemben
- Mennyit és mennyien beszélnek/írnak róla

Ez a mérőszám meg tud határozni egy mozifilmet nézettség és siker alapján.Ha a filmművészet fényében figyelünk egy filmet, akkor ezek a mérőszámok értéktelenek.

Tehát vagy művészeti oldalról vagy sikeresség oldaláról figyelhetünk egy filmet, e két fogalom összekeveréséből adódnak az olyan hibás blogbejegyzések, mint ez is.
Egészen biztos, hogy február 5-én az Egyesült Államok nagy része a televíziókra tapad majd, hiszen ezen a napon tartják a 46. Super Bowlt, vagyis a nagy amerikai foci döntőt. A hatalmas érdeklődéssel várt összecsapásnak - kedvenc csapatom az Indianapolis Colts pályája - a Lucas…..
Marko56 2012.01.27 14:58:32
@denevér3333: Kézilabdázom és tudok inni kulacsból. Azért nézem, mert jó sportnak tartom, de mérhetetlenül felbasz az, amikor egy emberke spricceli a szájukba a kulacsból a vizet. Miafasz? A négy órából lődörögnek 3-at minimum és nem tudják a szájukhoz emelni a kurva kulacsot.
A forradalmi törvényhozás egyik legszebb vadhajtására bukkantak a Füstírtók:"A Parlament alkotmányügyi bizottsága 2011.december 30-án a víziközmű-szolgáltatásról szóló törvényjavaslathoz (!) egy zárószavazás előtti módosító javaslatot nyújtott be. Ennek…..
Marko56 2012.01.05 11:43:51
Hosszú kínlódás után véget ért a Tv2 idei évre szánt nagy durranása, az Összeesküvők, amiben egy rakás, elsőre ránézésre igencsak egyformának tűnő nő, pár faszi és az anyjuk költözött össze abban a villában, amiben Benkő Dániel is az igaz szerelmet kereste, de…..
Marko56 2011.12.17 12:40:24
@kozi001: Jót röhögtek rajta, miután szánalmas próbálkozásuk végett ki kell fizessék majd a perköltségét, a kötbért, meg a fizuját. Háhh..
Subba Napi GIF : HétfŐ 2011.11.21 10:09:57
Marko56 2011.11.21 16:49:41
@Jonathan Higgins: Jaja, csak meg kéne már nézni. Mondjuk nem könnyű már rátalálni és csak feliratosan,de úgy kell megnézni.
Bemutatták a Chanel 2012-es resort kollekcióját, stílusosan a francia riviéra egyik luxusszállodájában. Nálunk nem túl ismerős ez az angol fogalom, nem véletlenül, hiszen kimondottan a nagyon-nagyon gazdag felső tízezernek készül. Azoknak, akiknek külön ruhatára van a…..
Marko56 2011.09.18 20:12:12
@janper: Megelőlegeztem, hogy nincsen pofájuk valami svájci eredetű szerkezet nélkül gyártani ennyi pénzért, de a divat oltárán bármit. Mellesleg a divatóra címén árult szarságoknak sincsen semmi értelme, mert szerintem egy hasonló értékű svájci óra lehet szebb és képviselhet többet, mint egy ilyen fos, de ezt úgysem fogják megérteni azok, akik egy fórumon dicsekednek azzal, hogy felülemelkedtek a szüleik által képviselt értékrenden és vettek egy órát meg egy táskát.
Klasszikus vonalvezetésű, szürkészöldre festett radiátorok és pirosra festett csövek fogadják majd az új villalakókat a szeptember 12-én induló Való Világ játszóterén, amit a mostani évadra egy Aréna nevű újabb színhellyel és pár szabálymódosítással is felturbóztak.…..
Marko56 2011.09.09 21:35:17
@Megdobbent: Ezek olyanok, mint a csótányok, mindenen átmennek.
A mai versenyautókat szinte csak a festésük alapján lehet megkülönböztetni. Egyforma ívek, hasonló szárnyak, szinte megegyező köridők. A múltban bezzeg volt anyag: mára elfeledett szörnyek, tizenezer köbcentis dögök gyilkolták egymást és vezetőiket. Nagy részük mára…..
Marko56 2011.06.22 09:15:36
@mbw108: Köszi a választ. Miután alaposabban végignéztem a képeket és láttam a nyitott lánchajtást, már gondoltam, hogy itt valami eszetlen sebességhajhászás mehetett sokszor komolyabb mérnöki háttér nélkül.
B-oldal Felnőttfilm 2011.05.25 07:38:00
Felnőttfilm, avagy László Péter parádés, majdnem 10 perces kisfilmje, csattanóval. Nem mondok többet, azzal elrontanám az ÉLVEZETET. Első nézés után jöhet a második, amikor már minden csemegére jobban utólag oda tudsz majd figyelni. Utána jöhetnek a saját praktikák.....
Marko56 2011.05.25 13:39:50
A Bors szerint Laci kivonulása miatt egy egész hétre való műsoridő szabadult fel, ezért infóik szerint az RTL Klub arra készül, hogy visszaköltözteti a már kiesett játékosokat. A napilap szerint Olivér és Gigi biztos visszaköltözik a villába, de lehet, hogy akár az összes…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Két dolgot szűrtem le a megtekintés után: 1, Edgar Wright tutira hatalmas fight-game függőként élte a fiatalságát. 2, Mint egyszer mindenki, úgy ő is volt már szerelmes. Jones már írt róla tavaly, nála number one lett, és bár nekem a közelébe sincs, ettől még marhára…..
Béci a minap azt tanácsolta testvérének, Giginek, hogy vigyázzon Jerzeyvel, tartsa a távolságot, mert nem tudhatja, mi lesz majd odakint. Béci rátapintott valamire.A monkeyman-jelenségről már írtam Gigi és Béci kapcsán, így ebben a bejegyzésemben egy másik kérdést feszegetek…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Hiéna barátunk is felüvölt, ha meghallja a vörös csoda rekedt hangját. Az Enzo már nem fiatal, de még mindig a maranellói istálló megkérdőjelezhetetlen királya.   A legjobb géneket hordozza: középen hordja hatliteres V12-es motorját, a váza karbon, akár a legnemesebb…..
Marko56 2010.12.11 12:33:33
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Egy jó szemű Homár-olvasótól kaptuk a tippet, miszerint a Tv2 Tények című műsorának meg kellene változtatni a címét, mert amit bemutatnak, annak csak bizonyos százaléka tény, már ha egyáltalán. A tévében december 8-án sugárzott riportban például egy Lipótmezőn rendezett…..
Katasztrofális helyzetben van a Megasztár felfedezettje, Szíj Melinda. A dolgok jelen állása szerint a győri külkereskedelmi ügyintézőt a Jóisten sem menti meg attól, hogy megnyerje a tehetségkutatót. Két olyan versenyzővel került be a hármas döntőbe, akik – noha sokkal…..