Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerencsételen

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat délben eldől, hogy ki nyeri a kölyök korosztály aranyérmét, a Zalai Titánok vagy a MAC, valamint választ kapunk arra a kérdésre is, hogy sikerül-e a Bp. Starsnak százszázalékos teljesítménnyel megnyernie az ifjúsági bajnokságot. A 14 év alattiak dobogós helyekért…..
szerencsételen 2010.03.06 22:10:37
@MeLa: Izgalmas lehetett!!!!!!!
szerencsételen 2010.03.06 23:39:40
@MeLa: "ebben a korban még nehéz eldönteni, hogy vesztettek egy aranyat vagy nyertek egy ezüstöt" - GYÖNYÖRŰ!

A cikk szerzőjéhez címezve: hagyjuk már végre, hogy a nem zalaegerszegi Titánok székely csapat! Közülük NÉGYEN azok, a többiek egerszegiek vagy pestiek, még ha felmenőik között lehet székely is. Kercsó Árpád volt magyar válogatott edző is, 2007-ben kapott "Mesterdzői" címet hazánkban. Akkor miért ne tartsunk csapatát magyarnak???
szerencsételen 2010.03.07 12:15:55
@hokikori: Kicsit túlreagálod szerintem, ugyanakkor én nem használtam a "leszékelyezés" kifejezést, tehát ne állítsd be úgy, mintha az én kifogásom valamiféle minősítés ellen tettem volna. Egyszerűen nem értem a székely jelző visszatérő használatát egy Zalaegerszegről Budapestre költözött csapat esetében. Ennyi, ne folytassuk.

@bonsay: Én is olvastam azt a remek cikket, amiben angol tudósok tudományos szintre emelték a "Kormeghatározás bajusz alapján" módszerét. Ma már az ókori egyiptomi leleteket is ezzel a módszerrel vizsgálják a szénizotópos helyett. ;)
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
A 18 csapatosra bővült U14-es bajnokság szeptember 12-én kezdődik, a játéknapok szombatonként lesznek. A mezőnyt 8 csapatos A és 10 csapatos B csoportra bontották, erősorrend szerint. A felsőházban az SC Csíkszereda, a Sapa Fehérvár AV 19, a Dunaferr, az FSZSE-Zalai Titánok, a Bp.…..
szerencsételen 2009.09.08 14:06:23
@b23: átérzem, mennyire fájhat ez neked, bélám!

Bár az "FSZSE-Zalai Titánok" névből egyértelmű, melyik csapat, mégha nem is egerszegi pályán fognak edzeni.
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
szerencsételen 2009.01.24 04:31:01
@guriga uram jr.: A "vitapartnerek" kis része érvel azzal, hogy "nézd meg, mit tett eddig a magyar jégkorongsportért". Ők azok, akik csak hírből ismerik, és a mítoszt kisebbíteni valóban náluk lehetséges. De érdemes-e csak azért, hogy ne halljad őket?

A "vitapartnerek" nagyobb része olyan, aki jelenleg kapcsolatban van, netán a múltban volt vele, de nem tapasztalta azokat a rémségeket, amelyekről írsz/írtok; vagy amit tapasztalt, az még "neki belefér", végülis elfogadja őt olyannak, amilyen (ide tartozom). Na őket semmilyen hisztérikus kirohanás, agyonismételt győzködés nem fog más véleményre téríteni, kizárólag egy esetleg bekövetkező személyes rossz élmény, csalódás. Ez a vita sosem ér véget, tehát céltalan.

És vannak azok a "vitapartnerek", akiknek nem kutyájuk, nem macskájuk, csak egy edző, akiről megállás nélkül folyik a vita. Ide tartoznak a blog szerkesztői, akik azt szeretnék, ha véget érne ez a hiábavaló szócséplés, és feltehetően még sokan olyanok, akik nem kényszerülnek leírni véleményüket. Nem tudom, őket érdemes-e tovább terhelni.

A gyerekek dolgát szerinted próbálom szépíteni, de nem megy. Írod ezt annak tudatában, hogy 20-as fegyelmi bizottság elé áll két gyerek-tanúval együtt. Gratulálok, ha ez számodra siker.
szerencsételen 2009.08.12 23:51:09
@hokipapa: Valódi kutyakomédia ezeknek a hozzászólói bölcsességeknek a sora!
Ismeritek a mesét az egyszeri szegényemberről, akinek eljegyzési vacsorájáról sorra tűnik el a menyasszonya és annak családtagjai? Egyikük lemegy a pincébe borért, ott meglát egy malomkövet, és elkezd sírni, hogy a még meg sem született kisgyerekre az majd egyszer csúnyán ráesik. Utána megy a következő, aztán a következő, mind elhiszi, hogy ez fog történni. Végül a szegényember elindul világgá, és megfogadja, hogy akkor veszi feleségül a lányt, ha talál még három ilyen bolond embert a Földön.
Elárulom a mese végét: talál!
Lehet, hogy valamelyikőtök benne van a háromban?
XD
szerencsételen 2009.09.08 01:28:44
@Jaromír: van egy történetem arról, hogy a magyar gyerekeket sietve megtanítják olvasni első-másodikban, így a felméréseken simán verik a svéd gyerekeket. Majd a 14 évesek olvasási képességeit újra összehasonlítva az derül ki, hogy a svéd gyerekek ÉRTIK, amit olvasnak, a magyarok meg nem.
Egy héttel ezelőttre ígért választ Török Ottó NUSI-főigazgató a Gyakorló Jégcsarnokkal kapcsolatos hokis kérdésekre. A válasz nem érkezett meg, ezért a 7 sajtóközleményt adott ki. Az eltelt időszakot nem töltötte tétlenül a másik fél sem, Török Ottó két komoly…..
szerencsételen 2009.08.13 01:14:55
@F. Kapus: "dupla sátras tetőt kap a pálya, amelyen eredményeként augusztus közepétől május végéig"
máelnézés, de "amelyen eredményeként"?
..bocs, hogy csak most szúrok oda egy júniusi cikknek :\
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
szerencsételen 2009.06.14 01:29:53
@guriga uram jr.:
Látod, mekkora gyökér vagyol, ha lenne kész ilyened, már rég keringene a link rá; ehelyett csak a lesütött vigyorgásod.
szerencsételen 2009.06.16 23:37:49
@hokisok: üssek le egy ilyen magas labdát? nem... majd válaszol kamphore, ha akar.
@guriga uram jr.: "lenne szíved megszabadítani egy sportszakembertől az országot? Hát ilyen jól állunk mi?" - fél éve még nem ez jött át a szavaidból. :[
Amúgy a körimélezésről határozottan lebeszélnélek: ki kapja meg? Korábban már ajánlottam a "rózsaszín blogot" (realujpest.blog.hu), ha az nyitott a téma iránt, de manapság semmi akadálya bármilyen rosszindulatú irományok közzététele előtt – IndaPass-oddal csinálhatsz egy "jolmegmondom.blog.hu" vagy "miakercso.blog.hu" oldalt (amit akarsz), és még kommentjeid is lesznek. Hely az állításoknak, hely a vitának.
Zalaegerszegen mindenki jót akar, de másként. Heves vita zajlik blogunkon is a zalai hoki körül. Sok a szereplő, sok az indulat. Az új tulajdonos a helyzet hosszú távú megoldására törekszik, ezért a hokicsapatban is szerepet vállal. A jövőben sok változás várható, ráadásul…..
szerencsételen 2009.06.03 23:32:41
@vioola: XD nálatok laknak-e állatok?
@Kivago Ivan Györgyné: akkor mégis ki?
(tényleg csak viccből, de miért csak férjed ékezet nélküli?)
szerencsételen 2009.06.04 00:12:40
@MeLa: szándékod nemes, ezért most az egyszer megmenekültél ;)
@Kivago Ivan Györgyné: Itt(en) nincs szakosztály.
Van jég és van csapat. Akkor?
A jég hosszú távú megtérülést álmodik.
A csapat
1) minél több hokis gyereket, vagy
2) minél több eredményt álmodik.

Lehet, hogy az első generálja a másodikat, de lehet, hogy a második generálja az elsőt.

Az egyik úton muszáj elindulni, mert a dimenziókapuk nincsenek nyitva.
Ki az idő ura Zalaegerszegen? - V.
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.Fendrik Zsolt ügyvéd a…..
szerencsételen 2009.03.11 21:02:13
@csatart: Érdekes, pont olyan rossz az írógéped, mint @türéshatár-é, aki nem te vagy. :×
@türéshatár: Személyeskedésben, a másokról alkotott rossz véleményed álnéven való közlésében régóta élen jársz.
szerencsételen 2009.03.28 02:23:22
@vioola: a "pirmitivitás", talán
Egy hete Ladislav Boros irányítja a Zalai Titánok szakmai munkáját. A trencséni szakember bemutatkozása jól sikerült, a kölyökbajnokságban 4-0-s győzelmet aratott a csapat a MAC ellen. Gáspár Péter technikai vezetővel a csapat jövőjéről beszélgettünk.Legutóbb Marosvári…..
szerencsételen 2009.02.10 02:22:05
@ztitans: humor, jókedv, daliás izomzat :D
Kercsó Árpád távozása már egy hete sejthető volt. A fegyelmi eljárás megindítását követően a mester Székelyföldön tárgyalt a folytatásról. Ennek a híre közvetett módon eljutott a zalai klub irányítóihoz, akik a jelzést egyértelmű döntésként értelmezték. Sajnálatos…..
szerencsételen 2009.01.30 17:38:50
@pakkk: "és ők lesznek az első olyan generáció"
Azt gondoljuk, a jégkorongblognak az indulása óta eltelt időben sikerült összehoznia a kedvenc sportunkért rajongók táborát. Olvasóinkból közösség lett – nagyon kevés blog lehet büszke ilyesmire. Viták természetesen vannak, kell is, hogy legyenek, de öröm, hogy ritkán…..
Jégkorong Jégkorszak 2008.12.01 08:43:00
Végre kiolvastam a Nemzeti Sport Jégkorszak című kiadványát. Röviden: jó, hogy ez a kiadvány van. Bővebben: egy kis savazás következik. Nagy nehezen végigrágtam magam a Jégkorszakon. Furcsa öszvér. Nagyjából tavaly május végére készen kellett volna lennie. Éppen ma láttam…..
Óriási lehetőségek előtt áll a korosztály, foglalta össze véleményét Kercsó Árpád azok után, hogy a hét közepén megtartották a kölykök, azaz a 14 éven aluliak felmérését a káposztásmegyeri Jégcentrumban. Géczi Gábor koordinátor várakozásai is beigazolódtak.Az…..