Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antal77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az embert igazán foglalkoztató dolgok nem mindig az úgynevezett Nagy Kérdések közül kerülnek ki. Darwin díjat például az új köpenyének a címkéje ejtette annyira gondolkodóba, hogy napok óta képtelen szabadulni a kínzó kérdésektől. Mit akar Stock? Miért nem szabad cserélni?…..
antal77 2010.02.11 09:52:54
Emlékezeteset szívott Barnabás, amikor az Allee Electro World áruházában vett egy - természetesen új - laptopot, amiről kiderült, hogy természetellenes módon mégsem zsír új, hanem használt. A szolgáltató Homár most a a nagyközönség elé tárja X.Y. levelét, aki azt állítja,…..
antal77 2010.01.18 08:56:59
@Karoly: Elektro world
Szombaton este történelmi bokszgálát akart közvetíteni az RTL Klub, nincs az az isten, hogy ez ne jönne össze, gondolták, két magyar is világbajnoki övért megy, ezen nem lehet bukni. A felvezetés a szokásos volt, Erdei és Balzsay is számos szpotben elmondta amit ilyenkor kell (kb.…..
antal77 2009.01.12 12:25:29
@Gabbesz:
De igazad van :-D
Kampányba kezdett az ORTT, a román médiahatóság kölcsönfilmjeivel mutatja be, hogy mivé lesz a gyerek, ha magára hagyjuk a tévé előtt. Az ORTT szerint rúdon pörgő szoftpornós és hentelő sorozatgyilkos. A cél nemes, tényleg nem a képernyőt betakaró karikák, hanem a szülők…..
Mondta Oláh Ibolya, és milyen igaza van. Hála istennek a Bódi-klán átvette az irányítást a Sztárok a fejükre estek felett, akire ők rámutatnak, az fog kiesni. Mindenesetre a szarkavarás folyik ezerrel, Guszti meg tök nyíltan ujjong, hogy az esett ki, "aki megérdemelte".…..