Regisztráció Blogot indítok
Adatok
USC

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így fogyok én... Disznóságok 2009.05.10 22:28:00
Anyósom ad hoc szokott venni egy disznót, a hentes levágja, a család összejön, van fini disznótoros, a hús meg kitart neki a kövi malac kinyírásáig:-)És hogy mivel jár egy ilyen hétvége? Hagymásvérrel, sült kolbásszal, hurkával (májas, cukros-májas, véres)…..
USC 2009.05.13 20:28:26
@updatefogyok:

Szép dolog a fejlődés, de most olyan csinos fekete szépséges hercegnő lett az új eladó a Segneren, hogy egyszerűen oda kell járni. Salesman nyitott szemmel járj! ;)
Mai szabály 2: Útlevelet elvenni, külföldivel nem ismerkedni. Sziasztok, sok unalmas munkahelyi oram es egyeb uresjaratom toltottetek mar ki (ekezeteim nincsenek, de megprobalok igy is ertheto maradni) ezert megajandekozlak egy friss sztorival. Konyv megvan, szulinapom elott jelent meg es…..
USC 2008.12.04 23:21:56
indafoto.hu/verespalne/image/469889-d955d4eb

Te kibul élvezi az életet :D
Szerencsejáték Rt. - Bármikor bejöhet!Takarékbank - Be fog jönni!T-Home - Mindenkinek bejön..
Miután grichie, olvasónk rákérdezett arra előző posztunknál, hogy milyen színű lesz vajon a felújított Margit híd, minket is izgatni kezdett a kérdés. Olyannyira, hogy elkezdett szárnyalni photoshopos fantáziánk, és láss csodát újraszíneztük a rozsdás szerkezetet és…..
USC 2008.12.02 20:34:31
Már ha élőben tudjuk követki az amcsi tévék műsorát, akkor. Minden más esetben várjuk meg, hogy Jim bácsi felhúzza a gumicsizmát, és elbattyogjon a postára a DVD-vel, rajta a House, a Fringe, az NCIS, a The Mentalist és a Law&Order: SVU legfrissebb epizódjaival, melyekből…..
USC 2008.12.02 19:44:05
amikor önbizalomból is megárt a sok... a nagy arcot inkább a helyesírási szabályok felé kéne fordítani előbb: "De voltam, színész, 5-6 féle ügynök-üzletkötő és Guinnes rekorder is. A bővebb felsorolást most mellőzném."  "fizetési elvárásom,…..
MTIÍrásbeli igazolást kaphatnak a New York-i metrót üzemeltető cégtől azok, akik a metróhálózatban tapasztalható fennakadások miatt késnek el a munkahelyükről vagy az iskolából.Az utasok telefonon kérhetik a közlekedési vállalattól a késést igazoló leveleket. A cég…..
Hétvégén újabb taggal bővíthetjük "a hova menjünk télen úszni" listánkat. Igaz, előre láthatóan ez sem az a "leugrom reggeli előtt, csobbanok egyet" kategória. Az Ingatlanmagazin cikke 17 ezer forintos belépővel riogat a címében, de aztán kiderül, hogy egy…..
A múlt héten rendezték meg a 6. Anilogue fesztivált, ahol animációs filmeket tekinthették meg az arra vágyók. Cyberpanka idén hiába vette meg jó előre a jegyet, a feliratosnak hirdetett Libanoni keringőt hangalámondással lett volna kénytelen végignézni. A nemzetközi jelzővel…..
Budapesten Hol a legenyhébb a válság hatása? (ingmag) Ezért "imádom" a hajléktalanokat (bkv-figyelő) Holnap Kerületi bejárás - MK Belváros (cm) Varázsoljunk kerteket Pest udvaraira! (éf) /→urbanista/ Lezárják a Szabadság hidat a gyalogos elől is (index) Döntött a…..
Pontosan ez az a téveszme, ami ellen az Ad Council, vagyis az amerikai társadalmi célú kampányokat szervező, irányító, felügyelő szervezet fel akart lépni legújabb kampányában. Velem még nem fordult elő, hogy spiccesen ültem volna volán mögé. Nem azért, mert olyan kurvára…..
A passion fruit nem először kerül elő; MartonSz beküldésében viszont nem félrefordították, hanem egyszerűen nem fordították le - ez is egy megoldás: Ezt a szépséget egy Pickwick Fruit Amour doboz oldalán találtam. Úgy tűnik, a Pickwick ferdítőjének is nehézséget okoz a…..
Üdv Kedves Olvasók! Aktuális levelünkben Erzsébet életével ismerkedünk meg. Diplomás, tapasztalt, beszél nyelveket, de a kutyának sem kell. Hogy miért? Mert túl van az ötvenen. Figyelem: A jövőben hétfőtől péntekig jelennek meg új levelek az oldalon, hétvégén nem lesznek…..
Elolvastuk többször is, de abból nem jöttünk rá mi lehet a hely titka. 39,9 millió gyanúsan olcsó ezért a szórakozóhelyért. Lenne pár vicces tippünk, de ne szólj szám, nem fáj fejem. Aki már járt ott, vagy ismeri a ház lakóit, árulja el mitől nyomták le így az árát:…..
Szegénység blog Hétköznapok 2008.11.24 22:29:00
A lehető leghétköznapibb módon telnek a napjaim.Nővéremék kedvesek, olykor már túlzottan is gondoskodóak velem. Az utazás viszont egyre inkább elérzéstelenít, kezdem egészen zombinak érezni magam tőle, úgyhogy a héten - pláne a hóviszonyokat elnézve - barátnőmnél alszom…..
USC 2008.11.25 00:48:08
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
USC 2008.11.24 01:05:35
Az élet nem csupa nagy kérdésből áll, sőt. Éppen ezért fogadják nagy empátiával Hey problémáját, aki kukát akart venni, de kiszedették belőle a benne található pótkereket, az esővizet viszont ingyen odaadták. Hey még nagy bajba is kerülhet emiatt, ha például kerékcserére…..
USC 2008.11.24 01:02:27
"Tovább folytatódik a Nagy Diófa utca 8. kálváriája: a civilek a helyi védettség mellett az erősebb fővárosi védelmet kérvényezték. Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes azonban nem találta a címre méltónak a világörökségi területen álló házat, legalábbis ezt…..
Mint a korábbi posztban is láttuk, a Google miatt is érdemes bejutni az amerikai (vagy más) iTunes Store-okba, és mivel biztosan sokan akadnak, akik nem tudják, hogy megy ez, külön posztot szánok a témának (tudom, hagy Angelday már megírta korábban, de most biztosra megyünk). Fisch…..
autózz! Na, ez nekem jött! 2008.11.23 12:42:00
Van, aki próbálja bemagyarázni, hogy egy SUV nem városi autó, pedig Tpapa leveléből is kiderül, hogy nagyon is az, más kérdés, hogy városba való-e a méreteinél fogva. Az mindenesetre egészen biztos, hogy jól jön egy magasabb, masszívabb felépítmény olyankor, mikor jön egy…..
A gyümölcsízű óvszer talán furcsább találmánya az emberiségnek, mint a négyszögletes kerék, de arra kíválóan alkalmas, hogy az élénk szexuális fantáziával megáldott kreatívok kiélhessék rajta magukat. Ennek köszönhetően nem egy remek darab született már e témában,…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
USC 2008.11.07 18:16:10
Elnézem Tomcat alias Polgár Tamás nevű úrnak a mai Népszabadság kiemelt helyén közölt színes fényképét, amint szerényen és illedelmesen, combjaira helyezett kezekkel, okos, figyelő tekintettel, de az ártatlanul megvádoltakra jellemző picike kis daccal mered a bírói pulpitusra,…..
A technikai részleteket nem sorolom, Cé leírásához annyit tennék hozzá, hogy én Sacher-tortát ettem! Nagy különbség! :)Vártam már nagyon a találkozást, válaszokat vártam egy csomó kérdésre, amiket végül fel sem kellett tennem.Ugyanakkor nem tudtam, mit is gondoljak a…..