Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atitika

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Magyar Postát annyit szidjuk, már szinte én szégyellem magam miatta, de mit lehet tenni, ha újra és újra kiérdemlik az egészen elképesztő eseteikkel? Most például, hogy sikerült vajon egy másik VÁROSBA kézbesíteni valaki csomagját?  Üdv! A helyzet a következő lenne. Rendeltünk egy…..
atitika 2019.04.08 09:58:13
@Zabalint: plusz amíg ilyen monopolhelyzetben vannak és sajnos a szar (tisztelet a kivételnek persze) szolgáltatásokat is megveszik a zemberek, addig nem is érdeke változtatni semmin.
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
Pár nappal ezelőtt volt szó az európai E85 tankolási lehetőségekről, akkor 100 körüli magyar kútról beszéltem. Azóta megérkezett a teljes lista a gyártótól (ami egyébként az oldalukon kereshető). A 100 kút alálövés volt, a dokumentum szerint hazai kúthálózat 190-nél…..