Regisztráció Blogot indítok
Adatok
--Bounty--

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Game Diary Resident Evil 5 2010.02.03 17:40:00
 Jelenleg az 50 achievementsből 39 megvan. Most jelenleg azzal szenvedek, hogy végezzek ki 2 ellenfelet flash gránáttal. Ebben kérem is segítségeteket. Bár ha jól tudom a nagyszájú kretén ellenfeleket flashel egy dobás kinyírni. Melyik fokozat lehet az amelyen ebből kettő is…..
Van nálam egy HP iPaq 914c, szeretnék megszabadulni tőle, mert utálom. Mielőtt bevinném valami kereskedőhöz, frissíteni szeretném a szoftver. Elkezdem túrni a HP honlapját, mire nagy nehezen eljutok a driverekig, ahol a rendszer felajánlja a Windows Mobile 6.1-es változatát. A…..
--Bounty-- 2009.08.14 01:53:17
www.egernyal.blog.hu Minden nap 6-8 bejegyzésnyi frissülés érdekes témákban. Játék Tesztek, Filmkritikák, Zenekritikák, Könyv ajánlók stb stb...folyamatosan frissülő rovatokkal, három hozzáértő szerkeztővel, Aktuális témákkal vár téged a www.egernyal.blog.hu. Hála a Googlenak már 30 nyelven!!! :) Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox UI:Elnézést attól akit zavar hogy itt hírdettünk. Szeretnénk megtalálni a célközönségünket. Ha a hírdetésért kitíltanak egy blogról, vagy esetleg nem tetszik teljes mértékig megértjük, tudomásul vesszük. Üdv
Mielőtt megjelenne az új Rossz PC Játékok videó, kis csemegeként kiraktam egy új ingyenes, de jó kiadást. Elég kemény kihívás, sok anyázással, de szerintem nagyon is szerethető.Az új videóba már belekezdtem, sajnos az állapotjelző még mindig defekt. A programot még nem…..
--Bounty-- 2009.08.14 01:49:27
www.egernyal.blog.hu Minden nap 6-8 bejegyzésnyi frissülés érdkes témákban. Játék Tesztek, Filmkritikák, Zenekritikák, Könyv ajánlók stb stb...Érdekes és folyamatosan frissülő rovatokkal, három érdekes szerkeztővel, Aktuális témákkal vár téged a www.egernyal.blog.hu. Hála a Googlenak már 30 nyelven!!! :) Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox UI:Elnézést attól akit zavar hogy itt hírdettünk. Szeretnénk megtalálni a célközönségünket. Ha a hírdetésért kitíltanak egy blogról, vagy esetleg nem tetszik teljes mértékig megértjük, tudomásul vesszük. Üdv
 Fegyelmet követel a forgatáson Quentin Tarantino, és aki vét a szabályok ellen,azon szörnyű bosszút áll.Így történt a Becstelen brigantyk készítésekor is, az áldozatok a két főszereplő, Brad Pitt és Diane Kruger voltak. A rendező nem szereti, ha a színészek…..
freshfilm&game wanted 2 2009.08.02 18:41:00
Angelina Jolie újra lövöldöz? Néhány érdekes hír érkezett a Wanted második epizódjáról. Mark Millar a Superhero-Hype-nak elárulta, hogy a Wanted film második részének forgatókönyve már készen van és nyolc hét múlva megkezdődik a forgatás.itt az új kép mert irta egy kedves…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.02.13 13:54:08
Nos hát a Lula. Jó nagy szarság, halljátok? Ugyanúgy folytatódik, ahogy kezdődött. Logikával nem jutsz sehová. Járkálni kell és nyomkodni amit felajánl. Ez minden csak nem élvezetes. Az a baj, hogy minden pályáról ki tudnék hozni egy 10-15 perces videót, amit viszont nem…..
Ilyen játéknál alig várnám hogy meghaljak. Vigyázat, órákig ezt fogod dúdolni!  Ez a 2,5 perces Game Over a "Total Distortion" nevű játékban található. Köszönöm a linket Tamásnak. Ugye, azért más mint egy Battlestrike-os Game Over - Meggyilkoltak  ..
--Bounty-- 2009.02.09 12:09:02
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Tirexi küldött egy új példát arra, hogy a játékkészítők/forgalmazók trükköznek. De miért? Mire jó ez? Nem ezen fog múlni szerintem, hogy a játékot megveszik-e, vagy nem...És még le is tagadták, hogy ki készítette. Jöjjön egy bemutató, "enyhe" dejá-vu…..
--Bounty-- 2009.01.25 18:52:34
Nézzétek emg a blogomat. www.egernyal.blog.hu
Mindenkitől elnézést kérek a hírdetés miatt. Csak úgyérzem jó dolgokat írok rá, és érdekelhet titeket. :) FreddyD veled kapcsolatos kis hír is van xD Illetve beraktam 2008 elgszánalmasabb dolgai közé azt hogy téged kopiznak xD tehát www.egernyal.blog.hu kéne kis látogatás.
Mégegyszer bocs a reklámért eskü rá többet nem...
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..