Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiktiv állat

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
Kriszta meglepődve látta, hogy hiába járt le a Fundamenta futamideje, a csoportos beszedési megbízás a szerződött 49 hónap után is pörgött tovább. A plusz két hónap után is csak azért tudta leállítani, mert utánanézett a banki utalásainak. Most attól fél, hogy mivel ez szerződésen kívüli összegnek…..
A szüleim házában van egy szomszédunk. Nevezzük most Irénkének. Gyakran jár hozzánk, szüleimhez, nagyszüleimhez. Fordítva nehéz lenne. A probléma, hogy Irénke nénihez bejutni nem egyszerű. Nem azért, mert nem enged be, azért mert egy hatalmas háromszobás lakása van, aminek az előterébe sem lehet…..
fiktiv állat 2019.03.22 11:05:04
@midnightcoder2: Szerintem meg senki nem kíváncsi arra te kit gondolsz betegnek. Ajánlom a bejegyzés utolsó mondatát.
Az eMag sokszor szerepel nálunk garanciális ügyek és panaszkezelési sztrorik kapcsán úgy is, hogy a hozzánk beérkező sztoriknak persze csak a töredéke kerül ki. Egyszerűen rejtély, hogy egy ekkora webshop miért nem fordít nagyobb gondot erre a területre. A vásárlók elsősorban…..
fiktiv állat 2019.03.18 13:50:39
@KaTe: Mondjuk ha elolvasnád, akkor nem osztanád az észt , vigyáznék rá a helyedben, amúgy is kevés jutott neked.
A posztolót nem az zavarja hogy megolvadt a szellőző, hanem az, hogy a szerviz nem talált hibát. Márpedig valamitől a gép felforrósodott és szétfolyatta a műanyagot. Gyníthatóan a belső alkatrészek sem úszták meg hiba nélkül az esetet, ez viszont elég jól szokott látszódni. Tehát itt nem esztétikai gondról van szó, és nem arról hogy nem tudja eladni,hanem arról, hogy valszeg a szerviz közelében sem járt a készülék, és úgy rossz továbbra is ahogy van.
Egy akkora webshoppal bíró cégnél, mint az Extreme Digital, az ember úgy képzeli, hogy üzemszerűen mennek a dolgok: a vásárlásnak, a csomagküldésnek és a panaszkezelésnek is megvan a protokollja, amin csak végig kell tuszkolni az egyes rendeléseket. Ehhez képest a sokadik levél jön, ami alapján az…..
fiktiv állat 2019.02.27 08:01:43
@Zöldegér: A telefonomban (Xiaomi) gyári beépített alkalmazás van, ami felveszi a beszélgetéseket automatikusan, ha úgy állítod be, és fel is szinkronizálja a saját tárhelyedre (ha van ilyen), nulla törődést igényel, és igen, visszahallgatható, jó minőségű, kereshető, stb.
Egészen a mai napig biztos voltam benne, hogy egy bank csak örül az ügyfelének, hiszen az ügyfél pénzt jelent, és mi mást akarna egy bank, ha nem abból jó sokat, így aztán - hacsak nem szeg folyamatosan szerződést az illető -  nem szüntetnek meg csak úgy számlákat. Erre jött Gabi és egy sztori, ami…..
A Google Mapsen a Rákóczi téri (valójában Józser körúti) nagyposta képén a melléküzletági termékeket bemutató gondolák tömkelege mellett az a legfeltűnőbb, hogy egy nagyon szépen felújított, hívórendszerrel is modernizált postáról van szó.  Ki gondolná, hogy XXI. század ide, 2018 oda, a korszerű…..
Alap esetben a filmkészítés úgy működik, mint bármi más. Egy ötlettel kezdődik az egész, hogy aztán a kis gondolatfoszlányból végül valami nagy dolog szülessen meg: itt hibáztak először a Jurassic World 2 megalkotásánál. Nem volt ötlet. Csak másoltak. Spielberg…..
Dánffalvy Aurél "Én volnék a kormánypárti szavazó" c. bejegyzésében felhozott, a kormánypárt maradása melletti érvekre szeretnék most reagálni. 1. Családom van, 4 gyerekem. Féltem az adókedvezményemet. Megvetsz érte, ne tedd! Ki bízhattam volna, hogy nem bont vissza mindent, csak a rohasztó…..
fiktiv állat 2018.04.13 15:50:22
@Nancsibacsi: Inkább tömd Mészáros zsebét. Meg a többiét, az nem rossz. Hülye.
fiktiv állat 2018.04.13 15:55:41
@Ekrü: Több ilyen normális hozzászólást, teljesen rendben van amit írtál.
fiktiv állat 2018.04.13 15:56:53
@Rettegek mert ballib vagyok: Most ki hívja be az oroszokat? Ki a pincsijük? :D Ejj de ostoba egy ember vagy te.
A helyzet az, hogy a tanulságokat maga Gergő is levonta, ha nem is fogalmazta meg a levelében: a garancia és a szervizelés kérdése nem egy mellékes körülmény, amikor vásárolunk. Ha nincs rá szükség, akkor tényleg megspóroltunk 30 ezret, ha viszont kéne, de nincs, akkor kidobtunk ugyanennyit. Még így…..
fiktiv állat 2017.06.29 15:25:51
@Terézágyú: Hát nem irigylem azt a férfit aki melletted él, már ha. Fordítok: nem vesz többé Samsungot, és mindenkit erre bíztat majd. Nincs összefüggés e tény és a Nokia, Videoton sorsához, sőt, nem is volt. Erre utalást sem tett. Sem arra, hogy más eszköz külföldi várálása jobb eredményt hozna. Sőt mi több, már az első mondatokban ekézte magát.
Nem vagy sem vicces, sem okos a kommentjeiddel, ellenben egyszerű vagy mint a faék.
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
fiktiv állat 2017.06.29 14:39:45
@KaTe: A Szaharában reggel 6-kor van 40 fok. Délután cca 60-70.
Kíváncsi lennék, ha egy téged érintő, a kényelmedet kicsit is befolyásoló kérdésről lenne szó, konkrétan hogy neked valami nem teccik, mennyire vernéd a nyálad a fórumon. Gondolom a belvárosi lakásból kvára tudod egy frankót hogy milyen az élete valakinek egy kis faluban ;)
A fizető parkolás elsődleges célja elvileg a forgalomszabályozás, annak elérése, hogy a korlátozottan rendelkezésre álló helyet ne sajátíthassa ki senki egész napra, hanem amint végzett a dolgával, a lehető leggyorsabban hagyja el a terepet. Ez a pörgetés különösen fontos a kórházak környékén,…..
fiktiv állat 2017.06.19 08:35:44
@Sáros Hilda: Nem b+ A Nagyváradtér nem az te "okos" Se egy kórház, semmi nincs ott.
via GIPHY Olvasónk azt írja, hogy webshoppal így még nem járt. Leírása alapján ez kisebb fajta csoda. 2 bődületes szarvashibát is sikerült elkövetnie: - csak utólag csekkolta cégről szóló véleményeket a neten- előrefizetést választott, bár ismeretlen votl a webshop. Elrettenető példa…..
fiktiv állat 2017.06.14 16:21:42
@Cycmen: Meg esetleg a magad kényelmére, mert:
1. nem ülsz otthon, hogy lesd a futárt
2. mondjuk a céghez rendeled a recepcióra, és akkor mész le érte mikor neked teccik, nem a meeting közepén rohansz, kiborítva a zsebedből a jattnak valót, mert a futár nem tud ám várni.
3. mert 2017 van, postára se járunk sárga csekkel (ja, de van aki)
Mert a Facebook "egy náci, komcsi rohadmány"...
fiktiv állat 2017.06.02 10:01:43
@Látens Inszinuáció: Örülök hogy felnyílt a szemed és pártodról,párttársaidról, miniszterelnöködről ilyen markáns véleményed van. Így tovább a lenini úton drága barátom!
Vigyázat, ingerült tartalom! Olvasónk láthatóan menet közben elvesztette a hideg fejet, amivel nekiült a levelet megírni. Az első pár bekezdésig még kitartot, de aztán a Vatera biztonsági szolgálatától érkező tájékoztatók újraolvasása letépte az önfegyelmező akarat utolsó láncszemeit is. Mivel…..
  Minden váltás nehéz, ráadásul idővel az emlékek megszépülnek, úgyhogy be is linkeljük ide gyorsan a Citibankos Homár-posztokat, de azért levélírónkat tényleg jól megforgatta új bankja. Kedves Homár és Homár Olvasók! A Citi-Erste váltás áldozataként ragadok billentyűzetet, és reménykedem, ha…..
A szürkeimportra keresve leginkább az derül ki, hogy nem létezik. Legalább  is elméletileg, ahogy ez az akkor még létező Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság akkori szóvivője szépen le is vezette 2010-ben. Az alábbi levél viszont épp azt igazolja, hogy azért érdemes óvatosnak lenni.  Kedves Tékozló…..
fiktiv állat 2017.03.27 16:01:17
Mindenki nyugodjon meg, a Kolibri Űgyfelszolgalat kérdés esetén reagál a levélre 5 órán belül. A posztban azt is meg lehet nézni, milyen stílusban.  Érdekes történettel fordulok Önökhöz! Egy internetes parfümöt áruló cégről szeretnék írni, a…..
fiktiv állat 2017.03.24 16:46:12
Subba Neveletlen hercegnő 2017.02.15 22:38:52
Idióta majomlány B)..
fiktiv állat 2017.02.16 09:41:02
Fantasztikus újítással örvendeztette meg gyerekes és időmilliomos vevőit a Spar: bevezette a péksütik fajtánkénti önkiszolgáló vonalkódolását. A forradalmi változtatásnak vannak ugyan vesztesei (információink szerint ugyanezzel az intézkedéssel sikerült ugyanis a pénztárosokat az őrületbe, a nem…..
fiktiv állat 2017.02.15 15:25:46
@Köldökszösz (csodalampa): Én kicsit szemérmesebb vagyok, mert ha rászartam a szalagra, ráokádok hogy ne lássa senki.
Sok új dolgot nem tanulunk Kriszti esetéből, csak a régi nagy igazságokat: szó elszáll, írás megmarad, és mindig olvassuk el, mit írunk alá. Kedves Homár! December közepén bementünk férjemmel a Telenor Pólus Centerben lévő hivatalos képviseletébe, hogy vegyünk egy…..
Netről rendelve a kényelem oltárán áldoz az ember, cserébe néha csalódik, ám a könyvvásárlás ilyen szempontból épp elég veszélytelen terepnek tűnik. Sok infó megtalálható a leírásoknál, és általában jó támpontot ad a beltartalomra a szerző vagy a kiadó is. Pont…..
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
fiktiv állat 2017.02.06 10:14:18
@mennyi?husz!: görbe tükör baszki