Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pescade

13 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Golyóálló ingben Obama mosolya is őszintébbNagyon nem szívesen járnék Barack Obamával egy szabóhoz. Nem azért, mert alig van szabad időpontja, sem azért, mert messze van, azért pedig végképp nem, mert nyilvánvalóan drága. Sokkal inkább azért, amit képvisel: egy golyóálló ing…..
Nem kellett sokat várni ahhoz, hogy az alig egy hete meggyilkolt Oszama bin Laden halála egy reklámban köszönjön vissza - bin Ladent életében is előszeretettel használták reklámcélra. De azt álmomban sem gondoltam volna, hogy az al-Kaida hírhedt figurájával, pontosabban…..
pescade 2011.05.07 13:34:11
@pixmac3Cmanager: semmi nincs, de az amerikaiak eladják
  Tudja-e Ön, hogy mi az, ami következetesen, kiszámíthatóan, gazdasági válságtól, forradalmaktól, kormányváltásoktól, alkotmányozástól, Török Zsolt hajzseléhasználatától függetlenül minden évben tutibiztos növekedést mutat?   A kullancsveszély.   Az évi…..
A Rolling Stone magazin nemrég megkérdezte az olvasóit, melyek szerintük az 1980-as évek legjobb lemezei. Az eredmény nem túl meglepő, de azért pár dolgot a szerkesztőknek is meg kellett magyarázniuk: a Clash London Callingjának szereplése például vitatott, hiszen a lemez…..
pescade 2011.04.01 22:34:50
A Queent Amerikában sosem szerették igazán, tán ezért nem fért be.
@kultúrpesszimista: úgy fest, te oly komolyan vetted a listát, hogy jól fel is háborodtál rajta.
pescade 2011.04.01 22:55:03
@kultúrpesszimista: ugyan, miért ne lehetne rangsorolgatni. Játék.
Az vicces, hogy sokan úgy értékelik a listát, hogy mennyire cseng össze a saját zenei ízlésükkel. Mert ha összecsengene, akkor mi volna?
A médiaostobaság elleni harc szerintem meddő dolog, sőt ez esetben kontraproduktívnak tűnik, de ez perspektíva már tényleg túlzás egy zenei magazin szavazása kapcsán
pescade 2011.04.01 23:15:21
@kultúrpesszimista: na jó... ha már komolykodunk, a könnyűzenét művészetnek nevezni túlzás, és az emberi faj legbecsesebb alkotásai közé sem illesztenék olyat (más kérdés, hogy nekem mit jelent sok rockdal, meg hányan haltak bele, utóbbi sajna semmit nem jelez)
per cotangentem
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Varánusz Tahó Világ 2011.02.13 08:00:00
Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a…..
Remélhetőleg egyre többen tudják, hogy a női tulajdonos nem feltétlenül előny az autóvásárlásnál. Ezt figurázza ki ez a nagyszerű holland reklám is, minden benne van, amitől egy videó vicces lesz.(Vigyázz, ez a bekezdés irónia volt)   Vigyázzunk tehát a vad holland…..
Sokaknak mindez evidens, másoknak meg nem. 1.) Délvidék egyenlő Újvidék. Nem. Újvidék a legnagyobb délvidéki város, egyben Vajdaság tartományi székhelye, de a két szó nem helyettesíti egymást. Nem olyan, mint mondjuk New York, ami jelentheti New York Cityt és New York szövetségi…..
  „Reméljük, továbbra is készülnek Magyarországon filmek, senki nem akarja, hogy ne készüljenek!” - nyilatkozta a napokban a fiatal, filmszemle fődíjas rendező. Ebben majd mindenki egyetért. De hogyan, kik, miből, milyent?   A hangos…..
pescade 2010.12.15 16:51:31
@Alfőmérnök: hát ez a felelőtlen gazdálkodás, amikor nemlétező pénzeket költesz el, de a java nem (mmka-s) úszómedencékre ment el, hanem hogy még ez, meg az is csinálhasson filmet. Hogy ezt kik és miért nem vették észre - tessék megnézni pl. a régi és az új kuratórium névsorát. Ők nem.

Tarr amúgy függetlenedési célokkal indult, legalább elviekben nem kötötte volna a politikához a filmet, más kérdés, hogy elnöknek totál alkalmatlan lett volna (Szőcs Géza szerette volna, ha ő a befutó, de neki már akkor sem osztottak lapot.)
pescade 2010.12.15 20:09:12
@beyo: de sokszor még így is a színészek jelentik egy film költségvetésében az egyik legnagyobb tételt

azért voltak olyan producerek, akiknél maradt némi zseton kekszre, tejre, kenőmájasra
 NASA Olivér..
 Csángó Reinhardt..
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..
 Miből készült a kenyér, amikor Gizike, a malom titkárnője beleesett az őrlőgépbe?Teljes kiőrlésű blúzából..
 ismerőseivel malacságokat közlő modern állatterelő:vadakat twitterelő juhász..
egyből agyba Odüsszeusz intercity 2010.11.08 16:13:00
 Bár sosem ugyanazokat az utakat rója,retúrjegye nem változik: Ithaka-Trója..
 Tottanhemre hívás..
 Mert megelőzi a Corát..
egyből agyba minden centek 2010.10.31 12:17:00
 Egy férfi megállít egy csontvázat az utcán-Elnézést, nem tudja, merre van a temető?-sajnos, halloween fogalmam sincs. ..
egyből agyba mezőgazdaság 2010.10.29 10:43:08
 Miért van ostor a Balázs Klárinál?Mert így tudja a parasztot Kordában tartani..
egyből agyba rendszertan 2010.10.27 16:12:57
 Bár a vurstliban nem lő sálatAzért ő is csak egy emlősállat..
egyből agyba szórványmagyar 2010.10.25 19:48:10
alig-alig szóló, hüppögő hangya?székely rovarsírás..
egyből agyba Tömegkommunikáció 2010.10.25 13:53:27
 Hogy hívják a más népcsoportok felszámolására buzdító tömegkommunikációs eszköztNépirtáskarádió..
egyből agyba számtan 2010.10.20 13:45:09
Mi jön a 99 Luftballons után?Hundertwasser..