Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chagaal

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átneveznek és újrapozícionálnak két csatornát a Sonynál, az AXN White és az AXN Black helyett októbertől Sony Max és Sony Movie Channelt kell majd keresni. Az AXN White-ot váltó Sony Max a fiatal, női közönségnek kínál dedikált tartalmakat (realityk, csajos sitcomok, gasztroműsorok, romkomok) a Sony…..
Szigethalmon működik egy kábeltévé, a PR-Telecom Zrt., akik valamiért úgy döntöttek, hogy hetvenezer előfizetőjüknek ha ennyi nem volt elég a Hír TV-ből, akkor szar ügy, bocs, ők most kiveszik a csomagjukból Simicska Lajos hírtévéjét és majd adnak helyette pornót. Nem mondom, hogy értékét…..
Átszámítva 11 millió forintos kártérítést szavazott meg a norvég bíróság Anders Breivik náci tömeggyilkosnak emberi jogai megsértése miatt. Az ítéletnél csak az indoklás elképesztőbb: Breivik többek között azért jogosult állami kártérítésre, mert testápoló nélkül kell börtönbüntetését töltenie, így…..
Majdnem a teljes magyar sajtót végigjárta az a kiszivárgott infó, miszerint A Mokkából a Tényekhez pakolnák át Demcsák Zsuzsát, aki Gönczi Gábor társaként vezetné a TV2 hírműsorát. Valami viszont nem stimmelt az infóval, utánamentünk, és több forrás is megerősítette, hogy Demcsák nem lesz a Tények…..
chagaal 2016.04.07 00:53:57
@consul: bocsesz, csak beestem ide, sixx hozzászólásait nem olvastam...
TV2 ... csak reggelente 1/2 7-től nézve 1/2 8-ig , de úgy rendszeresen (munkahelyi háttér Mindig alapról) tényleg KEVÉS valami, de nézve...( más nézhető nincs is a Mindig alapban) 1/2 8-ig, akkor indul az RTL, híradó után meg ott is a fosözön... eddigi véleményem Demcsákról, Kárászról, Trutykoról megalapozott, napi szinten. Amúgy meg hazaérve 4 fejes parabola, este eszembe sem jutna ketévékre kapcsolni.
chagaal 2016.04.07 01:01:14
@tantum verde 3:
"azért legalább gyerekkorában mindenki találkozott" az indiánok érával...
... na én úgy cseperedtem, hogy csak anyám volt, ergo ez kimaradni tudott, 12 körül Rejtővel kezdtem és az ütős volt anno:-)
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
chagaal 2015.11.16 18:09:01
@Laetus:
"Szóval, hajrá köztévé!"
Azért kell a másság akkor, amikor a "közszolgáltatási" tájékoztatás olyan --- hát akárhogy is nézzük --- rém leegyszerűsített igenre vagy nemre épül, túl sokakat hülyének nézve ezzel a rém primitív kommunikációs szinttel. Persze ennek semmi köze a sporthoz:-)
De itt azon nyűglődnek, hogy mennyien nézték a meccset? Nem tök mindegy? :-)
Akit érdekelt, odakapcsolt, logófüggtelenül.
chagaal 2015.11.16 18:25:43
@Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...):
neki is szabad (Laetus), ami nektek : véleményt nyilvánítani...
legyetek már toleránsabbak:-)
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
chagaal 2015.07.07 22:27:38
@Jaro beszélő botja:
... emlékeim a 60-as évekből téli örömteli iskolai szénszünetekről szólnak...
tény, hogy a globális felmelegedést számtalan forrásból vissza lehet igazolni...
tény, hogy most 31,5 C van és itthon minden nyitva, de ez így sok:-) (22:20)
... és ha már bármelyik tévé bármilyen baromságra toboroz, akkor tényleg elvárható lenne, hogy ehhez megfelelő körülményeket is biztosítsák... bár a músort egyiken sem fogom látni sohasem, minden karikás tévé nézhetetlen.-)
2009-ben világszerte 17 millió plasztikai sebészeti beavatkozást hajtottak végre. Az első helyen több mint 3 millió műtéttel az Egyesült Államok áll. 2009-es adatok alapján készítette az International Society of Aesthetic Plastic Surgery a következő tanulmányt. A felmérés…..
Múlt hétfő után megint egy komoly meccs (Hollandia - Uruguay 20:30 m1) idejére időzítette az RTL Klub az ORTT korábbi büntetésének végrehajtását. Ma este 20:00 – 20:50-ig, majd 21:00-22:00-ig újra sötét lesz a képernyő. Az első elsötétítés indoklása szerint az RTL Klub…..
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
chagaal 2010.01.15 17:47:41
@gezabá: te milyen szinten nem tudsz aludni "válasz" nélkül? (bocs)
chagaal 2010.01.15 19:37:06
@gezabá: tőled inkább nem kérdeznék...
majd szólj, ha válaszolni is tudsz egy kérdésre (az az volt, hogy mennyire nem tudsz aludni ettől a témától:-)
és inkább olvassad a "GYIK" (neked magyarázva: "gyakran ismétlődő kérdések" fejezetet, hátha ragad rád valami... bár kétlem...
chagaal 2010.01.15 19:54:05
@anonim222 [semleges néző]:
:-) részben igaz, mert valóban nem értem a grafinokokban megjelenített, de egyes tévécsatiknak életbevágó létkérdésként megjelenő "valóságot"... a véleményemet meg nyilván olvastad fentebb (???????), mindegy...
és örülök "gezabá", hogy milyen ügyes vagy, 2 nicked is van (meg még nyilván egy zsákkal)...
MIÉP-es vagy? azoknál ez létkérdés...
használd egészséggel, max ezt a vélemény-nyilvánítási lehetőséget is szétkúrjátok, megtehetitek...
Péntek reggel Mugellóban Michael Schumacher megkezdte a felkészülést visszatérésére egy 2007-es F1-Ferrarival.Az autót gazdag tulajdonosa adta kölcsön a német pilótának, a cég Kimi Raikkönen két évvel ezelőtti vb-győzelme után értékesítette. A szabályok szerint idén…..
chagaal 2009.07.31 18:38:20
@tommee: én is Schumit szerettem és nem igazán tudtam megúnni a győzelmeit... de az már a múlt...
chagaal 2009.07.31 18:44:00
@tommee: ja és voltak más menetek is, ahol zsinórban produkálta a kiöregedés tüneteit..a korral tudnak járni, meghökkentőek... F1-ben meg hatványozottan... ne várjunk csodát...
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..