Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingrid

268 bejegyzést írt és 1750 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Kicsi, családias rendezvény. Fesztiválnak nem nagyon nevezhető, de családi napnak talán. Így láttam a Corvin Szezonnyitó Sörfesztivált. A Corvin bevásárlóközpont mögötti terület már nem az első rendezvénynek ad otthont, sőt volt itt már Sör&Blues Fesztivál is. A…..
Ingrid 2015.05.27 19:57:19
@Fehérbálna: Köszönöm. Bennem ott törött el valami, hogy nem volt helyesen írva a név. Ha nem így történik, átsiklok a cikk felett, hidd el. Azonban ha már írtam, úgy gondoltam bővebben is kifejtettem a véleményem. Ízlés dolgában nincs vita.
Ha nem ízlett, ne idd többet. Hozzám is más típusú sör áll közelebb, nem a bock vagy a pilseni. De az, hogy a bajor tisztasági törvény betartásával, hagyományos eljárással készül a sörük, az értékelendő, és mivel nem tömeggyártott termék, az ára is magasabb, mint egy Ászoké.

Mindezeken felül a Csíki Sör nagy népszerűségnek örvend, valószínűleg ezért is van póló és kulcstartó. Rajongótábora van, ez vitathatatlan. Nem csak a sörről van szó, hanem helyrajzi okok miatt nemzeti kincs és büszkeség is a határon túli magyarok számára (is). Gondolom ezért árulnak pólót és kulcstartót. Ez még nem kirakodóvásár (az üveges kiszerelést és a PET palackot nem sorolom ide, mert ez a kínálatuk része, díszdoboza pedig a Bigfootnak is van). Ha ez okoz neked rossz szájízt, akkor mi a véleményed Tibi atyáról? :)
Immár sokadszor jövünk ide és minden évben feltölt ez a csodálatos környezet, a virágzó fák illata, szemet gyönyörködtető látványa. A sakura japánul csersznyefavirágot jelent. A Sakura ünnep pedig része a Hanaminak, ami szintén japán virágnéző ünnep. Japánban nem csak a…..
Tulipános Élmények 2014.09.15 21:58:16
Hosszú hallgatás után úgy érzem, írnom kell. Pedig nagyon nem megy az írás, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja. A feje tetejére állt világban sokszor cenzúrázom magam és a gondolataim, fotóim nagy része nem megy át a rostán, nem kapnak helyet ezen a képzeletbeli…..
Ingrid 2015.01.05 08:52:44
@csenga: Kedves Gabi,
Nagyon köszönjük, hogy ránk gondoltál!
Viszont kívánok boldog és csodálatos új évet!
És magamnak pedig ugyanazt, amit te: több posztot ;)
A Bors rúgta a szaros bilit az égig ma reggel azzal, hogy leírta: Koncz Zsuzsa úgy érzi, persona non grata lett a közmédiában. Mindezt az atv egyik műsorában mondta el, ahová ugyan egy koncert DVD örvén ment be, de hamar politizálni kezdett, és kicsit sérelmezte, hogy 2010 óta nem…..
Ingrid 2014.12.03 13:53:33
@sixx: Én csak miattad járok ide :)))))
Pedig 50 se vagyok és sajnos szoktam közévét nézni. mazochista napokon persze ;)
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
Ingrid 2014.11.29 23:18:09
@Danielsson: Szorenyieknek meg megjohetett az eszuk ;)
Miért csak a rizst és a burgonyát lehetne köretként használni egy átlagos ebéd elkészítéséhez? Fő a változatosság! Ma puliszkát készítettem. Szeretitek? Ettél ilyet gyerekkorodban? Biztos lekvárral vagy kakaóval a tetején fogyasztottad. Most megmutatom hogyan eheted…..
Memo a rezsicsökkentős agitpropfilmről. Címzettek: mindenki Szín: Békesmegyeri lakás. Közepesen modern bútorok, láthatóan szebb napokat látott koloniál szekrénysor, a dívány decens, minden tiszta, ragyog, a középosztály jobban teljesít. Szereplők:  Melinda (anya), Anna…..
Tulipános A Föld napja 2014.04.22 08:24:27
Gondoltál már arra, hogy te is tehetsz valamit a Föld napján? Valami olyat, ami hasznos és elősegíti környezetünk tisztulását, mégis számodra, csak kis erőfeszítés? Félmillió ember egyetlen napi húsmentes táplálkozása 2 tonnával csökkenti a  szén-dioxid kibocsátást.És ha…..
disrupt A Csend Ünnepe 2014.04.08 14:10:59
A nyepi a legnagyobb balinéz ünnep, a helyi időszámításban az újév kezdete, mely egyben az éves megtisztulás ideje. A Csend Ünnepének is nevezik, amit azonban nagyon is lármás és látványos szilveszteri felvonulás előz meg. A nyepi március végére vagy április elejére, a…..
Tulipános Füvészkerti tavasz 2014.04.06 21:02:11
Lassan hét éve járunk vissza a nyolcadik kerületi kis oázisba, amely minden évszakban tartogat valamilyen kisebb vagy nagyobb csodát. Most hétvégén a cseresznyefák virágzását ünnepeltük és a japán tradíciónak megfelelően kiheveredtünk a zöld gyepre, szabad volt a piknik. Aki…..
Tulipános A mai nap a színházé 2014.03.27 08:16:13
..
Tulipános A Víz világnapja 2014.03.22 11:22:06
..
A fenti alagút igazi aranyesőből készült, amely egy esőszerűen csüngő fürtvirágzattal rendelkező fa. Májusban virágzik és a nevét is értelemszerűen arról kapta, hogy esőszerűen lógnak le a sárga fürtök. Legjobban így lehet szemléltetni és megértetni a különbséget az…..
Tulipános A sztár 2014.02.16 18:46:07
Hosszú csend. Nem volt mit közölni.  Mindig csak gondolati szinten jöttek a bejegyzések, de aztán nem születtek meg. Ez túl személyes, az nem ide való, amaz pedig nem biztos, hogy érdekes lehet. Sem közösségi portálon sem pedig más fórumon nem vagyok jelen. Teljes virtuális…..
Tulipános Adventi szürreál 2013.11.17 19:14:56
Alaposan megzavart a város ünnepi készülődése. Az áruházakban tolonganak az emberek, ömlesztik a csokimikulásokat, a belvásorban serényen aggatják a hangulatos izzókat a fákra, oszlopokra, a hideg közeleg és a hangulatom alaposan felborult. Ilyen még nem volt. November…..
Tulipános Bye bye ősz... 2013.11.10 17:18:18
Az utolsó őszi falevelekkel együtt publikálnom azokat a pár héttel ezelőtti fotókat, melyek akkor készültek, amikor még élveztük az indián nyárt és a sok napsütésben pompázó erdei színkavalkádot. Sétáltunk az erdőben és arra gondoltam, bárcsak sose lenne vége ennek a…..
Hölgyeim figyelem! Ez a megkapó külsejű tisztes vagyonnal rendelkező úriember keresi szíve választottját. (Don Juan) Milisav Brzi egyszerűen teszi ezt. Megmutatja szerény hajlékát, sőt még bundakollekciójába is betekintést enged. Bár a teljesen aranyozott hálószoba biztos…..
Tulipános Töklámpás 2013.11.03 07:47:15
Történt, hogy egy autentikus, gonoszan vigyorgó vagy macskasziluettet formázó lámpást képzeltem el. Sablonnal felszerelve álltam neki a faragásnak, kis balkezesem természetesen egyelőre kést nem ragadott, csak ötletelt.- Lovat Anya, lovat faragjunk!!!!Kikerekedett szemekkel néztem…..
Tulipános Jól szeretni... 2013.10.30 22:47:58
Vekerdy Tamás új könyve kapcsán készült ez az interjú. Egy hete olvastam és folyamatosan visszatérnek a gondolataim azokhoz a mondatokhoz, amelyek megfogtak.Meglehetősen liberálisan nevelem Helénát, vannak akik szerint nem így kéne, de olyanok is akadnak, akik nagyon jól tudják hogy…..
Ingrid 2013.10.31 21:02:29
@csenga:
Szia Gabi, örülök, hogy írtál :)
Nem igazán foglalkozom már mások "tanácsaival". Jobban bízom saját magamban és Helénában.
Sokszor futok bele olyan helyzetekbe, amikor a gyerekkel alárendelt félként bánnak, olyankor pedig összeszorul a szívem...
Helénát csak ölelni tudom. Szeretni és megbecsülni a puszta létezéséért. És látom rajta, hogy ez jó neki, ez ösztönzi őt és ettől bontakozik ki a csodálatos kis személyisége.
Olyan boldog gyerek, remélem, ez mindig így marad :)