Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vérfarkas

112 bejegyzést írt és 603 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1948-ban Románia ellen mérkőzött a magyar futballválogatott, telt ház előtt, és 9:0 arányban sikerült ronggyá verni őket. Mivel Deák megbetegedett, Gallovich Tibor szövetségi kapitány az ő helyére Mészárost jelölte ki. Ahogy ilyenkor lenni szokott, válogatott mérkőzéseken egy előkelő személy mindig…..
labdabiztos Eltitkolt dokumentumok 2017.04.05 14:43:29
Miután a róla elnevezett akadémia is megható sorokkal, a „Kispest” és „Honvéd” kifejezések kerülésével emlékezett Öcsi bácsi születésének 90. évfordulójáról, úgy érezzük, a korszellem jegyében, nekünk is a nyilvánosság elé kell tárnunk eddig soha nem látott dokumentumokat...
vérfarkas 2017.04.05 21:46:29
@Sir Galád: Ki kell javítsalak, mert megcsalt az emlékezeted, Bozsik ekkor Nyíregyházán játszott:
www.nyiron.hu/nyiregyhaza-hirek/bozsik-jozsef-nevado-unnepseg-a-szpari-vasas-meccs-szuneteben
Az ismert események miatt a héten a diplomáciai élet híreivel jelentkezünk...
A 22-es csapdája után a harmadik körre fordulnak a csapatok. Mi természetesen tudjuk, mi lesz a vége...
labdabiztos Pintér Felcsúton 2016.12.22 22:01:25
Sok szeretettel üdvözöljük Pintér Attilát a Puskás Akadémia kispadján, két Felcsút-közeli archív nyilatkozattal...
labdabiztos Ünnepi üzenetek 2016.12.21 12:55:52
Év végén hagyomány, hogy az üzleti partnerek köszöntik egymást. Így van ez a hazai futball életben is. Szerencsére néhány email hozzánk is eljutott. Ezekből válogatunk...
Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő…..
Kicsit késésben vagyunk a beharangozóval, aminek a tippjáték átalakítása az egyik oka, így a kapufa után rögtön a lényeg következik...
Stadionbúcsúztató hétvége következik a bohócligában. Már-már meglepetés kategóriába tartozik, hogy megkezdődik a DVTK stadion rekonstrukciója, ők a Fradi ellen búcsúztatják a régi stadiont szombaton, és elérkezett az idő, amikor Fáy utcai sporttelep egykori ékköve is a megújulás útjára lép, és…..
Nem hoz szerencsét a péntek 13. Jó, az rendben, hogy 21-e van, ami nyerő szám a számmisztika szerint, de a 13. forduló beharangozója következik, így mégiscsak péntek 13 van. A 13 az boldog szám. Sokáig nem tudtam, hogy létezik ilyen fogalom, de  létezik ugyanúgy, mint az MTK Ultra. De mindkettő van,…..
labdabiztos Variációk 0-1-re 2016.10.16 17:38:33
Kora délután zsinórban harmadik (összesen hatodik) meccsét vesztette el a Vác az idei NB2-es szezonban. A változatosság kedvéért mindannyiszor 1-0-ra kaptak ki. Valaki küldjön egy csatárt Vácra, mert Dr. Majoros Árpi és társai tehetetlenek, a kispadról pedig Nagy Tibi sem tud újat nyilatkozni, azon…..
 Hát Drága Béláim az Úrban, ez is bekövetkezett. Vártuk már, mint Kövesi a Csabagyöngye-Fősör meccset. Nem elsősorban a 12 . fordulóról mondom ezt, hiszen azt azért a laikus drukkereknek is világos volt, hogy a 11. forduló után minimális odds-al fogadhatnak arra, hogy a 12. fog következni. Nem is…..
Látszólag tegnap robbant a bomba, hogy holnap este nem csak az MTK stadionavatóján játszik a Sporting, hanem a Portugál Kupában is pályára lép. A valóságban nem ennyire váratlanul történt...
vérfarkas 2016.10.13 09:28:25
@Futó Lada: Az is megoldás, ha a fair play jegyében az MTK felajánlja, hogy kiegyenlítve az esélyeket, ő is a B csapatával áll fel.
labdabiztos Jobbnál jobbak 2016.09.25 17:11:20
Tavaly megemlékeztünk róla, hogy 15 kör alatt eljutott oda az NB1-es mezőny, hogy a csapatok körbe verték egymást. Idén ez már 10 forduló alatt bekövetkezett, de az NB2 még kiegyensúlyozottabb...
Tulajdonképpen már-már összefoglalóba oltott beharangozók jönnének, ha lenne összefoglaló, de nem, nincs, mert nem fér bele az időkeretbe. Pörögni kell az eseményeknek, mert maholnap itt az október, jönnek Doxáék válogatott meccselni, utána meg nyakunkon a deres ősz. Elérkezénk tehát az bajnokság…..
Mózes vidáman ballagott lefelé a hegyről, kezében két kőtábla.- Mózes ! Csak nem a tízparancsolat ez kőtáblába vésve?- Nem, a hétközi meccsek eredményei első kézből, csak nem találtam papírt és ceruzát.- És akkor az hogy "Ne lopj!", meg a többi?- Öööö... majd a FB ülés eldönti.- És akkor hétközi…..
- Jegyeket, bérleteket, szurkolói kártyákat kérem felmutatni, Ferencvárosi szurkolók tegyék szabaddá az alkarjukat is, van a telefonomon vénaszkenner program, most jelent meg androidra. De kevesen tetszenek lenni ! Pedig mindent megteszünk, hogy minél több utasunk legyen. Ott vannak a szép új…..
labdabiztos 15 érem 2016.09.12 10:59:14
Pintér Attila a hétvégi Honvéd- verés után ismét szerényen nyilatkozott, bár neki igazából nem kell mit mondania, az eredmények beszélnek helyette, ahogy ő mondta a mai Sportban: „Ahogy korábban mondtam, az okos emberek pontosan tudják, mennyit tettem a magyar labdarúgásért…tizenöt érmet nyertem…..
vérfarkas 2016.09.13 19:13:10
@Levente Hegedüs: Kösz, javítva
vérfarkas 2016.09.14 08:33:11
@Zoltáng: köszi, frissítettem. A Fradival játék nélkül kapta meg, a Sopron már Csankkal kapott ki a SZK döntőben, a Győrrel megnyerte. Itt max. az az érdekes, hogy ha pl. bajnokságot nyersz, rögtön jár mellé egy SZK ezüst minimum...
vérfarkas 2016.09.14 23:08:05
@Zoltáng: Megnéztem az aktuális versenykiírást, a vesztesnek jár ezüstérem, 40 darab
Enyhe csúszással, rapid poszt, aktuális üzenetekkel...
vérfarkas 2016.09.09 21:38:27
importált tippek, más posztokból:
Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.09.09. 16:01:51
Videoton–Haladás: 2-0
Berg a szünetben Alex Fergusontól kér tanácsot, aki meglepődve ébred rá, hogy a játék nem csak a stream miatt szaggatott.

Mezőkövesd–Honvéd: 1-2
Ha ezt a csapatot a Honvéd nem győzi le legalább 3-4 góllal, akkor a kapitánynak vissza kell mennie Olaszországba pályaedzőnek, a játékosoknak pedig egy „szégyellem magam” táblát kell a nyakukba venni.

Gyirmót FC–Diósgyőr: 1-1
A hazaiak beerősítettek Novák Csanáddal, a kétszáz centis erőcsatárral. Mit lehet mondani, nagy igazolás volt.

Vasas–Paks: 2-1
Megtörte a Vasas lendületét a hosszú válogatott edzőtábor, kérdés, hogy az érintettek mennyi idő alatt szoknak vissza a fűre. Ööö...mármint a műfűről, nyilvánvalóan.

DVSC–Újpest: 1-1
A portugáloknak a Vidinél nagyobb sikerük volt.

MTK–Ferencváros : 1-2
Örökrangadó, vagy mi, ha lehet ezt még komolyan venni.

Az ötödik fordulóra az összes magyar klubcsapat kihullott a nemzetközi kupákból, a nyolcadikra meg már az is eldőlt, hogy a válogatott sem jut ki a következő vb-re, ami két év múlva lesz. Eddig azt hittem, ilyen csak az óceániai zónában van, de sebaj,végre lehet csak a Bohócra koncentrálni.

Videoton–Haladás: 3-0

Mezőkövesd–Honvéd: 0-0

Gyirmót FC–Diósgyőr: 0-6 Véletlenül feljutottak, szóval most gyorsan ki kell esni. Urbányi marad az idény végéig, nehogy ezt is elrontsa valaki.

Vasas–Paks: 1-0

DVSC–Újpest: 1-0

MTK–Ferencváros : 2-0, azaz gólonként száz néző. Szerencsére a Sport most is talál egy olyan fordulót két évvel ezelőttről, amikor alacsonyabb volt a forduló hivatalos nézőszáma a mostaninál.

christvhu 2016.09.09. 14:56:05
Vidi-Hali 2-1

Mezőköv - Honvéd 1-1

Gyirmót-DVTK 1-1

Vasas - Paks 2-1

DVSC - UTE 2-1

MTK-FTC 1-2
vérfarkas 2016.09.10 18:41:01
@Sir Galád: A derék Constantino utóljára az Aland United csapatát kormányozta be az első hatba. Történt mindez a finn női bajnokságban. A bérletet nem kérem.
Davide Lanzafame tegnap visszatért Kispestre. Közreműködött: Fabio Cordella és a játékost képviselő Oscar Soccer Agency. Utóbbi név olyan jól cseng, hogy meg kellett nézni a honlapjukat. Érdemes volt. Decemberben ugyanis három napos elit menedzserképzést szerveztek. Az oktatók között számtalan…..
Mivel az NB1 meccsei szombaton vannak - kivéve mikor szerdán, ezért most vasárnap lesz forduló. Jó rendben, ennek egyik oka nyilván az augusztus 20-ai ünnepség is. ( Pedig direkt készültem a "Tüzijáték a Vasas kapuja előtt" szófordulattal, de ez most megy a levesbe. ) A hetedik forduló amúgy is…..
labdabiztos Játékost vegyenek! 2016.08.17 15:05:43
Pár napja már megénekeltük Dzsudzsák klubváltását. Erősen leszállóág jelleg, azóta ő és menedzsere is elismerte, a PSV után el lett ez rontva. Azért Vörösbaranyi József ma még feltette a „Van visszatérés a Bundesligába” lemezt. Ennek kapcsán megnéztük, kikkel is dolgozik ős és néhány konkurens, és a…..
Régen természetes volt, ma viszont már szenzáció, hogy négy fővárosi csapat vezeti a tabellát. Az élbolyt ráadásul a Vasas vezeti, miután a tavalyi bajnokság első négy helyezettjét már legyőzték, három alkalommal idegenben játszva. Hétközi forduló az angyalföldi csoda árnyékában...
Zajlik az olimpia, a magyar sportolók olyan tempóban nyerik az aranyakat, mintha csak egy úttörőtáboros szpartakiádon lennének. ( Ha a foci EB himnusza az "Éjjel soha nem érhet véget" volt, akkor lassan időszerű lenne az olimpia-himnuszának kinevezni Bódi Gusztitól az "Aranyeső" című opuszt) . De…..