Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OvibanKenobi

990 bejegyzést írt és 620 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új ura van Jabba palotájának — láthattuk a The Book of Boba Fett hétfőn megjelent előzetesében. A Boba Fett-sorozat azonban csupán előszele a 2022-ben érkező Star Wars-sorozat dömpingnek. Lessünk be a kulisszák mögé! Jeles esztendő az idei a Lucasfilm történetében, és nem csupán azért, mert…..
Tegnap volt negyven éve, hogy az amerikai mozik bemutatták Steven Spielberg és George Lucas közös mesterművét, Indiana Jones első kalandját, Az elveszett frigyláda fosztogatóit. 1981. június 12-én fantasztikus élmény lehetett filmrajongónak lenni, különösen egy olyan filmplakát láttán, amelyen az…..
Hosszú hónapok, sőt évek várakozása után a Lucasfilm végre kiterítette a lapjait, előkészületben lévő Star Wars-produkciók egész sorát jelentette be. A bejelentésre december 10-én került sor a Disney befektetőinek tartott, de legalább annyira a nagyközönségnek szóló online eseményen, amely ilyen…..
2021-ben a Mandalori űrhajója, a Razor Crest landol több ezer gyerekszobában. De még valószínűbb, hogy a nappalikban. A Star Wars mai napig a játékboltok egyik legkedveltebb márkája. Külön cikket érdemelne az egykori Kenner játékgyár ikonikus, 10 cm-es játékfiguráinak világsikere, amely a…..
Pénteken visszatér a képernyőkre a Mandalori, a Lucasfilm első élőszereplős Star Wars-tévésorozata. A tavaly debütáló széria sikere — túl azon, hogy „bébi Yoda” villámgyorsan meghódította a világot — két mutatón is lemérhető: egyrészt a sorozat 15 Emmy-jelölésén (köztük a legjobb dráma sorozat…..
Egy jó évvel ezelőtt már olvashattatok róla, hogy Jon Kasdan (Solo) dolgozik George Lucas 1988-as fantasyje, a Willow folytatásán, amelyet tévésorozat formájában, a Disney+ számára gyártana a Lucasfilm. A streaming szolgáltató héten tett bejelentése szerint egy évnyi fejlesztés után zöld utat kapott…..
Aligha kérdés, hogy 2019 végére „bébi Yoda” leigázta, porrá zúzta, majd kék tejjel felöntve jóízűen megreggelizte az internetet. Mégsem ő az első számú kedvencem az óév Star Wars-őrületei közül, hanem egy másik jelenség, ami a messzi galaxis rajongóinak kreativitásáról árulkodik. A tavalyi…..
Jeles nap volt november 12-edike a Star Wars 42 éve íródó történetében — a Disney+ debütálásával megérkezett a képernyőkre George Lucas messzi galaxisának első élőszereplős tévésorozata, A mandalori. Úgy tűnik, a Disney jó lóra tett a Star Wars-sorozattal. Iparági elemzők 2019 végéig 8 millió…..
Pénteken tripla Star Wars-címlappal jelent meg az angol Empire magazin, amely interjút készített a Star Wars IX. Epizódjának alkotóival, J.J. Abrams író-rendezővel, Chris Terrio társ-forgatókönyvíróval és a film producerével, Kathleen Kennedyvel. A továbbiakban a magazin hasábjain olvasható…..
Lám, idén is ünneplünk egy kerek Star Wars-évfordulót, még ha szűkebb körben is: negyven éve, hogy megérkezett Magyarországra a Csillagok háborúja. Persze szűk körnek nem nevezném a Star Wars hazai kedvelőinek igen népes táborát, George Lucas űreposza világviszonylatban is kiemelkedő népszerűségnek…..
A D23 Expo pénteki napjának csúcspontja A mandalori várva várt előzetesének bemutatója mellett a csupán remélt Obi-Wan-tévésorozat bejelentése volt. Amikor a Disney Plus beharangozójának záróakkordjaként Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök színpadra szólította Ewan McGregort, a nézőtér hangrobbanása is…..
OvibanKenobi 2019.08.28 19:48:00
@body_andras: Valóban. Az a Rebels egyik csúcspontja.
November 12-én indul a Disney-birodalom nagyszabású projektje, a streaming tartalomszolgáltatás piacát átszabni hivatott Disney Plus, és vele együtt az első élőszereplős Star Wars-tévésorozat, A mandalori. A sorozatból hét percnyi részletet már láthatott a közönség az áprilisi Star Wars Celebration…..
OvibanKenobi 2019.08.27 01:34:16
@bandiras2: Nem hiszem, hogy kétségbeesnének attól, hogy nem fogod letorrentezni a sorozatukat. ;)
Nem erőszak a disznótor.
A Star Wars minden korban forradalmasította a filmkészítés technikáját, és nincs ezzel másképp a tél nagy durranásának ígérkező Star Wars-tévésorozat, A mandalori sem, amelyből vélhetően még ezen a héten ízelítőt kapunk egy hivatalos előzetes formájában. Jon Favreau sorozata abból a szempontból…..
A napokban bejárta az internetet a hír, hogy a BuzzFeed információi szerint Laeta Kalogridis írja a Star Wars: Knights of the Old Republic hőn áhított filmadaptációjának forgatókönyvét. Aki nem ismerné, a 2003-as Knights of the Old Republic (elterjedt rövidítéseként KotOR) minden idők egyik…..
Immár hagyomány, hogy a Vanity Fair magazin hét hónappal a bemutató előtt nagy Star Wars-összeállítással és fotósorozattal jelentkezik az űreposz soron következő epizódjának forgatásáról. A magazin sztárfotósa, Annie Leibovitz év elején Jordániában látogatta meg a Skywalker kora stábját, Lev…..
Ahogy azt több cikkben és beszámolóban nyomon követtük, múlt hétvégén lezajlott Chicagóban a 2019-es Star Wars Celebration találkozó. Az első Celebrationt pontosan húsz éve tartották Denverben, és elképesztő rápillantani a kontrasztra, mekkora utat járt be a rendezvény két évtized alatt. Az első…..
Jon Favreau és Dave Filoni remek párost alkotott vasárnap A mandalori pódiumbeszélgetésén. Az alábbi videó az esemény után készült kettejükkel. Favreau elárulta, először jár Star Wars Celebrationön, emiatt nem tudta, mire számíthat a közönségtől. Nem úgy Filoni. Favreau: Szerencsére Dave járt már…..
Érthető módon a IX. Epizód előzetese vagy épp A mandalori beharangozója elnyomta a mögöttünk álló hétvége híreiben, pedig szintén az elmúlt napok fejleménye, hogy a Lucasfilm elnöke nyilatkozott a Star Wars-filmek jövőjéről. Kathleen Kennedy a Star Wars Celebration pénteki napján, a IX. Epizód…..
A mandalori ellopta a showt a 2019-es Star Wars Celebrationön. Az élő közvetítésben csak azért nem, mert abból a legjobb részeket szándékosan kihagyták, de azt hiszem, a chicagói McCormick rendezvényközpontban nincs egy árva lélek, aki ne akarná már ma látni az élőszereplős Star Wars-sorozatot,…..
Míg a Star Wars Celebration pénteki napja a IX. Epizód jegyében telt, a vasárnap pedig a Star Wars-tévéprodukcióké lesz — beleértve az élőszereplős tévésorozat várva-várt pódiumbeszélgetését —, szombaton a Galaxy's Edge és a legújabb Star Wars-videojáték volt a főszereplő az ötnapos Chicago-i Star…..
A Chicagóban zajló Star Wars Celebration találkozó első fő eseményeként magyar idő szerint péntek este 18.00 órakor sor került a Star Wars IX várva-várt pódiumbeszélgetésére, az alkotók és a szereplőgárda részvételével. Ahogy azt vártuk, az esemény keretében a Lucasfilm a Wintrust Arena sokezres…..
J.J. Abrams nem sok interjút adott mióta elvállalta a IX. Epizód rendezését. Most, hogy visszatért a film londoni forgatásáról, leült egy hosszú beszélgetésre a Fast Company két újságírójával, akiknek mesélt cége, a Bad Robot terveiről, az Apple streaming szolgáltatásáról, amelynek egyik kirakat…..
Izgalmas hétvége vár a Star Wars rajongóira és mindazokra, akik szeretik a messzi-messzi galaxis világát. Április 11. és 15. között zajlik Chicagóban minden idők legnagyobb Csillagok háborúja-találkozója, a 2019-es Star Wars Celebration. Mivel a rendezvény legfontosabb eseményeit élőben közvetíti…..
2019 nagy évnek ígérkezik a Star Wars négy évtizede íródó történetében, és nem csupán azért, mert a decemberben érkező IX. Epizóddal lezárul a Skywalkerek 1977-ben indult kilenc részes filmciklusa. Nagy durranásnak ígérkezik a Galaxy's Edge is, amely közelebb hozza a messzi galaxist, mint azt valaha…..
Idény nyáron nyílik meg Kaliforniában, majd év végén Floridában a Disney-parkok történetének legnagyobb kibővítése, a Star Wars: Galaxy's Edge, egy hat hektárnyi területen felépülő Star Wars-világ. Múlt héten tartottak egy bejárást néhány újságírónak, akik szó szerint könnyes szemmel tértek vissza.…..