Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joó Gabi

17 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Joó Gabi 2009.06.10 23:53:35
ngepress.com/wp-content/uploads/2009/04/jessica-michibata.jpg javasolnám a blogba, jenson button barátnője Ha már lefutott, bocs.
Nou San Trafford Kösz, Fergie. 2008.04.24 00:14:00
A két veretlen csapat pusztító mételyt vetett a tegnapi támadástól legyengült immunrendszerünk megmaradt állásaira, mely csapás súlya alatt görnyedve bőven szórjuk az átkokat mindenkinek a fejére, akinek köze volt a Bl-elődöntők első meccseihez. Hogy rogyassza az ég erre a…..
Hát, ez meg mi volt. Annyira költői a kérdés, még a kérdőjelet is lespóroljuk. Lássuk a definíciót: a tragikomédia a tragédia és a komédia tulajdonságait egyesítő drámai műfaj, amelyben a hős szubjektív tragédiája objektíve komédiának hat és nem zárul…..
A napokban a hozzászólások között bukkantunk Redondo nevére és a feltörő élmények hatására elhatároztuk, hogy írunk róla egy postot. Az NST olvasói nyilván mindannyian tisztában vannak vele, ki volt és mit tudott Fernando Redondo, így inkább gondolatainkat, érzéseinket…..
Joó Gabi 2007.10.11 15:43:46
"Figyeld meg, este lemaradunk a Chelsea-Unitedről, mert a Magyar Kupa döntőjén hosszabbítás lesz, tán’ még tizenegyesek is. Tuti nem látjuk, amint a chelsea-sek megtapsolják az ellenfelet, pedig kíváncsi lennék, Mourinho betartja-e a szavát’ – mondta egy indexes…..
A kilencevenes évek elején a Parabola című, félig politikai, félig csöcskabaré szignáljában láthattuk először, amint egy nagy loboncú futballista heréit többször megszorongatja egy másik, fehér mezes. Az akciót megismétli, a sértett csak néz, de nem reagál semmit.Tinédzser…..
Nou San Trafford Hihetetlen Reggina 2007.03.19 15:07:00
Nem kellenek ide középcsapatok se, drukkoljunk olyannak, amit már a bajnokság rajtja előtt kiejtettek, olyan reménytelen volt a helyzete.A Reggina a Serie A-ban 27 forduló után a 17. helyen áll, egy ponttal a már kieső Messina előtt. A csapat kilencszer nyert, kilencszer ikszelt,…..
Nou San Trafford La vita é bella 2007.03.12 14:06:00
Francesco Totti újabb duplával erősítette meg vezető helyét a Serie A góllövőlistáján, már tizennyolcnál jár, vagyis eldőlt: az irányító középpályásból csatár lett. A 10-est persze nem kell visszaadnia, és elkérni a 9-es számú mezt, de mégis, egy kicsit azért fáj, hogy…..
Jól melléfogtunk a pénteki beharangozóban, a Milan nem verte meg az Intert a derbin, és így nem vette el szezonbéli bajnoki veretlenségét. Sőt, a kék-feketék nyertek, 2-1-re, sovány vigasz, hogy legalább az bejött, Ronaldo betalál. Inter-Milan 2:1 A dagi nem is akárhogy, ballal…..
Tizenhét meccset nyert zsinórban az Inter az olasz bajnokságban, múlt szombaton aztán döntetlent játszott hazai pályán az Udinesével, ezúttal meg ki fog kapni.A Milan lábában ugyan benne van a szerdai, Celtic elleni 120 perc - Kaká megint megmentette a csapatot -, az Inter…..
Sampdoria-CagliariA vendégcsapat jó formában van, múlt héten is nyert, de az otthonában játszó Samppal nem fog bírni. 2-1.Atalanta-ParmaA bergamóiak túlteljesítettek a bajnokság első felében, az utóbbi hetekben kissé vissza is estek, de a bennmaradásért szenvedő Parmát…..
Százhúz perc kellett a Milannak, hogy leküzdje a szorgos futballfavágókból álló Celticet, és bejusson a BL-negyeddöntőbe. Pontosabban Kakának volt szüksége ennyire, hiszen a piros-fekete milanói csapatot napjainkban ő jelenti. Az első félidőben kétszer ment végig a félpályán…..
Kattintson a nagyításhoz!Szerdán megjelent számában exkluzív interjút közöl Juan Carlos Valerónnal, a Deportivo la Coruna és a spanyol labdarúgó-válogatott középpályásával a Képes Sport című hetilap. A kérdéseket az újság olvasói tették föl, azokat Kertész Ádám…..