Regisztráció Blogot indítok
Adatok
US 99.5 (törölt)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képtelen megkülönböztetés: magyarok, külföldiek, gyorshajtás és helyszíni bírságolásAz ombudsman szerint rendőrség hátrányos megkülönböztetést alkalmaz, amikor a gyorshajtásról készült felvételt a helyszíni bírságolás során csak a külföldiek nézhetik meg, a…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Ma mutatják be hivatalosan az olasz sajtó számára az Aprilia RSV4-et. A Circuit Misano pályát az évek óta fejlesztett V4-es hangja tölti be: azoknak, akik nem lehetnek ott, szolgáljon kárpótlásul a frissen megjelent gyári videó, amelyben részletesen bemutatják, mit tud az új,…..
US 99.5 (törölt) 2009.03.31 11:30:06
Helló Róbert! A TotalCar újságban anno remek cikkben boncolgattátok a kissé romos MX5-öst, a belsőségen olvashattunk a kicsike hányatott sorsáról a mélygarázsban, majd arról, hogy azért mégsem adod el. Ha egyszer azonban végleg feladná a Mazda a küzdelmet és közúton nem…..
US 99.5 (törölt) 2009.03.30 16:23:30
Mégsem lesz kétkerék-meghajtású a holland Track T-800CDI dízel-motorkerékpár. A 2x2 hajtáskép már sok lett volna az extravaganciából – éppen elég a Smartból származó 800 köbcentis, 45 lóerős dízelblokk és a CVT váltó. A gyorsulás négy másodperc százra, a…..
   195 km/h-s gyorshajtásért ítéltek fél éves letöltendő börtönbüntetésre egy angol motorost. Robert Bennett ítéletét tegnap hirdették ki, amelyet súlyosbít a 18 hónapos vezetéstől való eltiltás is. A bírói döntésben szerepet játszott, hogy nedves úton…..
  Van kampányszerű KGFB-ellenőrzés? Vagy csak a média félreértelmezéses felfújósdija folyt, és a hétvégi híradók vágóképein KGFB-igazolást kérő rendőrök csak a tévéstábok kérésére ellenőrizték a csekkeket-szerződéseket-bizonylatokat? Vélemények az azonos…..
Belsőség Obama zöldre váltana 2009.01.20 02:40:00
  Az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke, ifj. Barack Hussein Obama a washingtoni beiktatási ünnepségre vonattal érkezett Pennsylvaniából, és ezzel egy régi, még Abraham Lincoln idejéből származó hagyományt elevenített fel. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy…..
  Mész taxival. Vagy busszal. Vagy anyád autójával. Ha odaadja. Olyan vagy, mint egy frissen érettségizett majom. Csak ez sokba kerül. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Belsőség Halálos jótanács 2008.12.22 09:48:00
Ártatlan angol nyugdíjas halálát okozta a BBC népszerű autós tévéműsorában, a Top Gearben elhangzott vezetéstechnikai tanács.Autóbaleset következtében elhunyt Angliában az a 85 éves férfi, akit elgázolt egy, a Top Gear című tévéműsorban elhangzott tanácsokat követő…..
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..
Nemcsak távoli, vadregényes tájakon szembesülhetünk veszélyes vadállatokkal. Ez a Yaris például a Buda környéki hegyekben járt pórul, amikor vezetője elgázolt vele egy hatalmas termetű szarvast. A baleset azért különösen érdekes, mert a nagy testű állat nem kővé dermedve…..
Belsőség Bokszeralsót vegyenek! 2008.11.07 01:40:00
Jobb hátul, piros pólóban, öt és fél évesenMire öreg leszek, és a mostani rossz tulajdonságaim már a környezetemet felőrlő mániákká válnak, addigra nyilván kiderítik az orvosok, hogy tudathasadásban szenvedek. Autós életem – lényegében akaratomon kívül – két…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..
Autós szemnek végtelenül hervasztó látvány ez az első generációs Toyota Avensis. Régóta áll már sorsára várva, de még így is látszik rajta, hogy a tüzet megelőzően egy korrekt állapotú családi verda volt. A lángok pusztítása nyomán viszont motorterében és annak…..