Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sam99

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 2006-ban történt. A Ford meghívása az M-Sporthoz szólt, vagyis a Ford ralirészlegéhez. Igazából ez egy magáncég, amelyet a többszörös angol bajnok ralipilóta, Malcolm Wilson alapított, 1997 óta kizárólag ők fejlesztik és versenyeztetik a WRC autókat. Székhelyük az…..
A tegnapi játéknap után a 100. pontját megszerző Ovecskinről és az Islanders hálóőréről, Joey MacDonaldról szóltak a híradások. A 29 éves MacDonald Billy Smith után 19 évvel tudta Islanders-kapusként kapott gól nélkül hozni a csapat Detroit elleni találkozóját. Ehhez 42…..
sam99 2009.03.29 12:45:06
Véres jelenetek zajlottak le csütörtökön hajnalban a szerb fővárosban: a belgrádi rendőrség egyik járőre üldözőbe vett egy Peugeot 307-es gépkocsit, miután annak vezetője áthajtott a piroson. Rövid üldözés után a rendőrök a kocsi elé kerültek, megállásra…..
sam99 2009.03.20 13:37:59
@Rav Antal: Elolvastad, érted te azt amit leírtál???
A bama.hu cikkének felolvasása nyomán a hüledezés hulláma futott végig itt a munkelyemen. Tessék, most Ti jöttök:  "A Citrom utcai rövidárukereskedésben egyik nap megjelent egy hölgy. Az eladó, Mármarosi József elmondása szerint egy gyerekkabátot tartott a kezében, s…..
Egy időben, az objektív felelősség bevezetése körül divat volt gyorshajtási bírság elkerüléséhez "elveszíteni" a rendszámot. Vagy akár csak azért, hogy ne kelljen autópálya matricát venni, esetleg parkolási díjat fizetni. Vagy egyáltalán semmilyen felelősséget nem…..
sam99 2009.03.15 13:16:53
@-d(-_-)b-: Ott szokták feltörni az autót, ha el akarják lopni. Ez a legkisebb költséggel pótolható üveg egy autón. Vagy nekivágta a tulaj valaminek és kitört és még nem volt pénze a pótlásra... :-)
A Csehországban fekvő Borovský település mellett egy nagyon érdekes műtárgy található. Ez nem más, mint egy 120 méter hosszú, 22 méter széles viadukt. És mi a különleges ebben? Az, hogy alig látszik ki 2 méter a tetejéből, ugyanis egy víztározó mesterséges tavában…..
Nehéz lenne hihető meglepetést színlelni, ha olyan képgyűjteményre bukkanunk, ahol a mountain bike-ot nem kizárólag a sportos időtöltés és az intelligens, környezettudatos testedzés eszközeként ábrázolják, hanem erotikus segédletként. A nyeregben feszülő női fenék sem…..
sam99 2009.02.25 12:46:00
Autófília Lényeg a figyelem... 2009.02.22 09:00:00
November óta... ..
Az rendben van, hogy Danica Patrick nő létére versenyzik. Az is rendben van, hogy nő létére versenyzik és nyer. Sőt, mi több, nő létére versenyzik, nyer és jól néz ki. Ráadásul barna, ami szintén piros pont. Nem beszélve arról, hogy fürdőruhában kígyózik. Tudják mi kell a…..
Belsőség Élmény. Zacskóban? 2009.01.28 15:45:00
A pályán elért eredmények túlszárnyalták legmerészebb elképzeléseinket is.Ezt nyilatkozta a 45 éves Michael Pettitas, mikor 15 évnyi kutató- és fejlesztőmunka, valamint 4 évnyi bürokratikus szélmalomharc után végre-valahára forgalomba állíthatta és tesztelhette járművét. A…..
Tavaly júniusban írtuk meg, hogy Alföldi Zoltán az RTL Klub Híradójából az ATV-hez igazol. Meglepő döntését azzal magyarázta, hogy nyolc év híradózás után saját műsort akart készíteni. Aktuálpolitikai, oknyomozó, tényfeltáró háttérműsort szeretett volna, és eleinte…..
sam99 2009.01.13 11:51:26
@rabies: De mégis szebben beszélt, mint néhány más ker tv-s vagy HírTV-s selypítős kollégája.
Reggel már kellemes ordibálásra kelsz, ha egyedül élsz, akkor a szomszéd Józsi bácsit teremti le asszonya, mert már megint rácsöpögtette a faggyút a terítőre. A tudat, hogy eljött a nap, ami miatt egy rakat pénzt költöttél, hosszú órákat töltöttél sorban állással, és…..
sam99 2008.12.24 19:18:31
@radiris: Igazad van! Már december eleje-közepe óta a csapból is ez folyik.
Csaknem másfélszeresére emelték a bérleti díjat. És most valami egészen más. Olvasom a Vas népében, hogy Celldömölk vasútállomás étterme bezárt. (Azóta újranyitott kocsmaként, de meleg étel nincs.) Ez szomorú, mert vonatozás közben, előtt, után lehetett ott enni, ami egyre…..
autózz! Finn közlekedés reloaded 2008.12.05 12:26:00
Nemsokára itt a tél és jön a Mikulás is, ezért ismét Lappföldre kalandozunk. Ezúttal Péter meséli el mit tapasztalt ottléte során, kicsit kiegészítve a tegnapi finnországi "kirándulást". Néha-néha olvasgatom blogot és még ritkábban írogatok, de a kis finnországi…..
Oké, én aláírom, hogy lehet valakit rossz szögből fotózni...na deee...ez mindenen túltesz. Ez inkább úgy néz ki, mintha odamontírozták volna a fejét, annyira valószínűtlenül nagy a testéhez képest. Brrrrr......
léggitár 25 éves a Rossz vér 2008.11.15 14:49:00
Deák Bill Gyula Rossz vér 1983 Hungaroton Minap érdekes szlogen ütötte meg a fülemet: "Megasztár 4 - a legenda folytatódik!" Több probléma is van ezzel: egyrészt a Megasztárnak semmi köze a zenéhez, hiszen az egész arról szól, hogy a tévé előtt ülő tinik, a világ…..
Bár néhány óra múlva már többetekkel együtt személyesen koccintunk a találkozón, nem lazsálunk itt sem! Rengeteg idegbeteg emberrel találkozunk nap mint nap. Ezeket jobb messziről elkerülni, ha egy mód van rá. Z-nek nem volt olyan szerencséje, hogy elhúzza a csíkot, mert…..
Szegénység blog Eladtam a lelkem 2008.11.07 10:00:00
Közeli és távoli ismerőseim szemében (nem a barátok szemében) a Budapestre költözésem egyenlő azzal, hogy eladtam a lelkem az ördögnek. Úgy néznek rám, mint kotlós a piros kukoricára. Nem mondják, de látom a szemükben, hogy többé nem vagyok közéjük való, feladtam a…..
Lehet, hogy NorbArt sztorijával bővül a sztereotíp körbe tartozó Suzukik színskálája? Mindenesetre párjának és neki ezúttal egy fehér példánnyal gyűlt meg a baja és alapjáraton 90/60-as vérnyomása is jócskán az egészséges határérték fölé kúszott egy nyugdíjas…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..