Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spody

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár alapvetően politizáló blogot írok, most szeretnék egy kis kitérőt tenni, a másik nagy szenvedélyem, az olvasás felé. Már régóta felgyülemlett bennem egy adag feszültség, méreg, a magyar kiadók felé, és gondoltam önterápiás céllal kiadom magamból. Előre közlöm,…..
Spody 2014.12.19 23:41:04
@Tom Bobb: HAHAHA
Tudom, hogy szopóág van mostanság, túl sokszor kell szégyenlősen annyit mondani, hogy "na jó, de egyébként azért...", meg "de a Gyurcsány meg...". Tudom, és ezért nem írok most itt a Nyilatkozatról, meg egyéb baromságról.De, mint azt a régi olvasók már…..
Ritkán fordul elő, hogy ennyire fázisban legyünk a történelemmel. Egy véletlen folytán a hosszú hétvégét éppen Komáromban töltjük, ahol az eredeti tervek szerint egy belvárosi, híd közeli panzióban nyugodt, kicsit elhajlós hétvégére készülődtünk. Nem sejthettük, hogy e…..
Melissa Brandts egyáltalán nem akart mókust fényképezni, ő csak a pasijával közös képet szeretett volna a kanadai Banff nemzeti parkban. Beállította önkioldóval a Minnewanka tó partján a fényképezőgépét, a mókus pedig két lábra ágaskodva belepofátlankodott a képbe. A pár…..
Ma 18:00-tól a Deák téri Evangélikus Temlpom előtt lesz gyertyagyújtás a kislétai áldozatért. Csendes tiltakozás az erőszak ellen.Nem lehet belenyugodni abba, hogy időről időre embereket mészárolnak le brutálisan Magyarországon. Már Tatárszentgyörgy után is azt gondoltam, hogy…..
Spody 2009.08.10 02:14:07
@TaTa86.: Egyetértek. Idegenszívű, ratyis blogger.
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
Spody 2009.07.27 00:57:55
@vázkulcs:
Egyetértek.
Az elmúlt időszakban nem lehetett nagyon dicsérni a Microsoftot a reklámjai miatt. A Laptop hunters sorozat ugyan egész sikeres lett, de ezekkel a minimál testimonial reklámokkal sokat nem dobtak a cég megítélésén. Ezekhez képest különösen nagy a kontraszt, ha a legfrissebb, az…..
A múltkor láttam valamelyik kereskedelmi csatornán egy riportot egy magyar cirkuszdinasztia tagjairól, akik állítólag világhírűek, és a monte carlói cirkuszfesztiválról is hazahoztak már néhány arany bohócot. A riport közben életképeket mutattak a társulat mindennapjairól, a…..
 Exkluzív összeállításunk a szombati eseményekről, melyben több ezer jobbikos szavazat rendőri segedelemmel való előállítását figyelhetjük meg. Kínai kollégáékkal megjártuk a sűrűjét, a nap végén a levezető kocogás sem maradhatott el.  ..
Maradi az a felfogás, hogy a borravalóval a nyújtott szolgáltatás minőségéről és mondjuk ár/érték arányáról mondok ítéletet? Vagy a borravaló automatikusan jár és kész? Az a tapasztalatom, hogy a vásárló, aki a szolgáltatást igénybe veszi, az első módon…..
A blogom olvasói bizonyára észrevették, hogy a Megint Állunk Vazze blog szerkesztéséből csütörtökön kiléptem. Ez nem tervezett kilépés volt, egy rosszul sikerült, és rosszul kommunikált fejlesztés. Mivel azóta lopással is meg lettem vádolva, és a Vazze blogon kicsit…..