Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4ttys

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kínai netkávézóban két fiatal békésen Counter-Strike-ozott, amikor az egyik srác meggyanúsította a másikat, hogy wallhacket használ. Kisebb összeszólalkozás, majd verekedés tört ki a kávézóban, amikor a sértett megfogott egy 30 centis kést, és a csaló fejébe vágta,…..
Turkáltam a neten, hogy készül a spagetti carbonara? Azt láttam, mint mindig: ugyanaz a recept sok oldalról visszaköszön, helyenként módosításokkal, máskor meg szóról szóra. Megy a lopkovice itt is. Nomeg a butaság. Már a wikipédia is átvett egy olyan "autentikus" receptet, ami szerint a carbonara…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
Elöljáróban elmondanám, hogy epilepsziás, depressziós-pszichés tünetekkel, és pánikbeteg vagyok. Sajnos minden évben kórházba kell mennem, hogy a gyógyszereimet átállítsák. Maximum 3 hét, amit benn kell lennem, de eddig még elviselhető volt a 3 hét. Most, gondolom az alant…..
4ttys 2010.01.15 21:45:29
@Az igazi Vaszilíj Zajcev: olvasd vissza amit írtál, nekem meg tőled van hányingerem. semmi építő jellegű, csak mocskolódás. ha jogász legyen büszke rá, különösen ha jó ügy mellett szól. mellesleg ha nem írja, hogy jogász akkor okostóninak titulálod. szégyelld magad
4ttys 2010.01.15 21:50:26
@Az igazi Vaszilíj Zajcev: P.S. téged az sem tűntet fel jó színben, vagy okosabbnak, hogy a hozzászólókat klisék mögé bújtatod "okoskodó", "ügyvédke" és a többiek. a mondandóra koncentrálj és ne arra aki mondja, ez az érvelés egyik alapszabálya. ha gondolod inkább "elsőzzél" az könnyebb.
Miután Mandras kiszámolta, hogy 2 csomag Füstli virslin nem annyit spórolna, mint amennyi a Tesconak kijött, azonnal szólt egy eladónak, aki viszont csak a vállát vonogatta. Az akciókat ugyanis szerinte gép számolja és különben is, azok az olyanoknak szólnak, akik nem tudnak…..
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
B-oldal TOP5 Billy Idol dal EVÖR 2009.12.26 08:07:00
Ezt hogy kitaláltam, hogy kell? Fogalmam sincs, miért, de belenéztem a Billy Idol - VH1 Storytellers mappába és csodák-csodájára Billy Idol dalokat találtam benne. A játékok meg a "Games" könyvtárban vannak. Misztikus, nem? :) Na, kérdezek először. Mi Billy Idol…..
4ttys 2009.12.26 12:40:10
www.youtube.com/watch?v=NB2xA9b026k

billy idol karácsonykor :)
Tegnap annyira visszafogott, romantikával átitatott, súlytalanul lebegő posztot választottam a levelek közül, hogy muszáj ezt ma ellensúlyozni Viktor történetével, amiben minden előfordul a kopasz terepjáróstól kezdve az életveszélyes fenyegetésen át a tehetetlenkedő…..
4ttys 2009.12.05 16:23:03
@boO.2.0: mert van aki nem nyel le mindent...
4ttys 2009.12.05 16:26:11
@Janovszki Zsolt: akkor ha jól gondolom a poszt iró fogja be és nyelje le, rendben van, hogy a rendőrségnek semmi eszköze sincs az ilyen esetekre. beszélhetnénk a 20E forint alatti lopásról is, gondolom akkor az sem baj...
A bloghu mostantól kezdve alkalmat kínál arra, hogy bizonyos szavak használatát ne engedélyezzük, úgyhogy én most élek ezzel a lehetőséggel. A továbbiakban a következő szavak tiltottak itt a hángörienidioccon:1. Lenyilatkozta - na, ez az a szó, amit ha meghallok, vagy…..
4ttys 2009.10.18 11:31:03
@bunkobill: akkor az integrálszámítás rontja a fogakat?
Nem tudom, mennyire szól D mentségére az, hogy elismerte, hogy hibázott, amikor nem vette észre a nagy kerek piros táblát fehér vonallal a közepén, mert ahogy az írásából kivettem, a szemből jövő elengedése után ő folytatni szándékozott volna az útját az illegális irányba.…..
4ttys 2009.10.15 11:11:34
@SereG: a helyes irányban éppúgy elüthet akárkit. aki egyirányú utcát gyalogosként szeretne keresztezni az vegye a fáradságot, hogy mindkét irányba elnéz. engem nem egyszer ütött már majdnem el biciklis.
  Ez a horányi nyaraló lett az év háza 2009-ben. Az Építészfórumon (ahol egy csomó fotó is van róla), azt írják: A kétlakásos nyaraló épület tiszta alaprajzi szerkesztésével - melyben felfedezhetők a Szentendrei-sziget nyaralóinak hagyományai - reflektál környezetére.…..
4ttys 2009.10.08 16:03:26
4ttys 2009.10.08 16:08:16
@Garlando: az első úgy néz ki mintha vmi gát vagy szennyvíz ülepítő egy újrahasznosított darabja lenne :). a többi irodaépület szerű vagy csak simán nem szép. ízlések és pofonok
Mindig úgy kezdődik, hogy kapok egy impulzust és akkor "nézzük már meg mi van mögötte" érzésem támad. Vagy úgy, hogy ingyen van a sör és a pálinka a buliban, de az egy másik történet. Nem kertelek sokáig, gondoltam megvizsgálom, hogy tényleg senkiháziak kezében van-e…..
4ttys 2009.09.01 16:37:56
www.youtube.com/watch?v=3CTJqwX-AwM

Nézzétek meg az az érdekes Prodigy és Enya mixet. Igaz nem a Firestarter hanem a Smack my bitch up, de érdemes megnézni :)
Vajon lehet-e bármilyen nemes ügyet egy kötélen lógó kislány képével népszerűsíteni? via: adrants ..
4ttys 2009.06.23 16:28:26
Magyarországon az biztos,hogy semmi nem biztos. A rendszerváltás óta eltelt húsz évben lényegében semmi nem változott Magyarországon. A bürokrácia és korrupció ugyanolyan méretekben keseríti az emberek életét mint a kommunizmus alatt. Az emberek jogai csak papíron, elméletben…..
4ttys 2009.06.20 14:01:26
@Nymus: akkor magyarázz, ha ismered a magyar ékezeteket. Te talán nem kintről írogatsz? Vagy csak nem vagy elég magyar, hogy használd?
Én jó ideig éltem kinn és komolyan dolgozom rajta, hogy ott "rohadhassak meg".
Carina és Riley nem testvérek, de mindkettejük anyja közlekedési balesetben hunyt el. Az ausztráliai Warrandyte tájvédelmi körzet vombatszakértője, Linda Sauvarin fogadta be a csupasz kölyköket. Carina most 273 gramm, Riley pedig 290, de néhány éven belül elérik a 20-35 kilós…..
4ttys 2009.06.14 13:14:18
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker:
sok állat bizony többre érdemes mint egy ember, lehet róluk normálisan beszélni. de ha ezt nem is vesszük figyelembe akkor sem illik a "megdöglött" szó erre a blogra. de ne add fel, továbbra is köss bele mindenbe :)
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
A főállású celebkedés a vasgyári melóhoz hasonlóan nem mindenkinek fekszik, én speciel az utóbbiba fizikálisan, az előbbibe mentálisan rokkannék bele. Susan Boyle, a YouTube rekodrszámú letöltését (90 millió) produkáló, jó torkú skót háziasszonynak remélem esze ágában…..
4ttys 2009.06.02 09:24:54
Véletlenül újra belefutottam ebbe a témába, ezért iderakom magamnak emlékeztetőnek a sphenopalatine ganglioneuralgia leírását. Nem hangzik ismerősen? Pedig az érzés bizonyára ismerős, amikor nagy melegben gyorsan eszel fagylaltot, és hirtelen olyan fájdalom hasít a fejedbe, mintha…..
Ilyen sem volt még: a pár közösen írta meg, hogy miért szakítottak egymással.   A kép innen   Kedves Szakítós! Szokatlan történetet szeretnénk megosztani a kedves olvasóközönséggel. Az úgy volt, hogy mi tehát Hortenzia és Gerzson (természetesen álnevek),…..
Gulyásdemokrácia Eduárdó 2009.04.20 21:05:49
Kedves nagyon bátor nemzeti radikálisok! Tessék szépen most jó alaposan átolvasgatni mindent erről a Rózsa-Flores gyerekről, aztán gondolkozni kicsit. Már ha mennek a latin betűk, de fogjuk rá, esetleg.Annyit, de annyit hallgattunk már titeket, hogy így meg kell dönteni a rendszert,…..