Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SyP

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. Elméleti kérdés 2012.08.15 15:57:14
A minap elgondolkodtam, hogy most vajon hogyan mutatkoznék be egy csoportnak. Tudom, kicsit hülyén hangzik. De ha belegondoltok, ez nem olyan egyszerű. Ti mit mondanátok magatokról? Bevallom őszintén, én sosem voltam jó ebben. Mint az ajándékozásban. Lelkes vagyok, de nem elég…..
SyP 2012.10.05 21:06:48
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
Új funkció jelent meg a Gmail felületén. Ha emailt írunk vagy olvasunk, a jobb hasábban megjelenik az emailezésben részt vevő kontaktunk widgetje, amiből megtudhatjuk, hogy utoljára milyen témákban leveleztünk az illetővel, online van-e.Így, leírva talán nem tűnik olyan hasznos…..
SyP 2011.05.27 15:45:31
@barcaxavi: Merge-eld az azonosakat, biztos sok el fog tűnni... én ezt használom fő címtáramnak, telefonkönyvnek, beírom az iwiw/facebook accountokat, MSN/Gtalk/Skype contactokat, születésnapot (és akkor a Google Calendarban mutat6ja)...
Ha minden igaz, mostantól már sima magyarországi androidos telefonokon is lehet fizetős alkalmazásokat vásárolni. Vagyis végre a teljes Android Market kínálat hozzáférhetővé vált a magyarok számára. Az alkalmazásfejlesztők pedig immár a magyar közönségnek is kínálhatnak…..
Ma van a Biztonságos Internet Nap, de a Microsoft most megjelent frissítőcsomagja bizonyítja, hogy sajnos nem elég a webkamera-használatra odafigyelni, ha az ember netán az Internetre téved.MS11-003: Mindjárt az első javítócsomagban ott találjuk az éppen 3 hónapja publikált, IE-t…..
Rengeteg fontos dolgot jelentett be tegnap a Google. Egy-kettőre én is kitérek ezen a blogon. Az egyik mindjárt egy valóban fontos dolog: a Font API és a hozzá kapcsolódó Google Font Directory. A kiváló minőségű, ingyenesen hozzáférhető és alakítható webes fontkészleteket a…..
Webisztán Itt a Google Feedolvasó 2009.10.27 09:47:00
Igen, ez is eljött végre: a Google élesítette a Reader magyar interfészét. (A Settingsben lehet átállítani a nyelvet.) A keresztségben a Feedolvasó nevet kapta a szolgáltatás. Tegyük gyorsan hozzá, elég béna névválasztás. Szerintem egy átlag magyar netezőt inkább…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
SyP 2009.10.02 13:28:09
@Manci néni: Aloe veráról írja a wikipédia:

"Az A. vera kivonatait széleskörűen használják a kozmetikai iparban és az alternatív gyógyászatban, megnyugtató, fiatalító, sőt sejtregeneráló és immunerősítő hatást tulajdonítva neki [1][2] a marketing anyagokban. A valóságban azonban a kozmetikai és az orvosi célokra való alkalmasságot egyaránt igen kevés tudományos bizonyíték támasztja alá, és legtöbbször az e kisszámú megerősítő bizonyíték által igazolni vélt hatásokat is megcáfolták később más közleményekben."

továbbá en.wikipedia.org/wiki/Aloe_vera#Medicinal_uses

Gyakorlatilag a külsődleges hatásain kívül az összes kamu...
 Ma, életének 96. évében elhunyt Illés Sándor író, újságíró. A Magyar Nemzet máig remek szombati magazinjában megjelent élet- és elmúlásszagú írásait éveken át olvasgattam, eltávozásával a klasszikus, régivágású újságírás egyik utolsó nagy hazai alakját…..
Ismertetnénk a nap vicces (ám egyben érdekes) kutatási eredményét. A helyszín ezúttal Ausztrália, a felmérés készítője pedig egy ügyvédi iroda, a Deacons. Arra voltak kíváncsiak, hogy a munkavállalók számára mennyire fontos, hogy munkaidőben is használhassák az olyan…..
Többször felmerült már kommentekben, és a téma ajánlóból is többen kértétek, hogy írjunk egy kicsit részletesebben azokról a módszerekről, amiket az agykutatásban alkalmaznak. Persze általában csak egy-egy konkrét módszerrel kapcsolatban vetődik ez fel, de úgy gondoltuk, ha…..
Vista Tegnap esti installkör 2007.02.07 09:59:00
A sikertörténetek:Google Earth felment jólOnenote felment jól (utálom, ahogy az adatfájlokat meg kell neki mutogatni meg hozzáadni, macerás)Visio felment jól.Jelentem, a putty sessionjait .reg file formájában sikerült elsőre beimportálnom a registrybe. Ezek szerint van registry a…..