Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nucleargorilla

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két nagyszerű magyar iparművész, Panyi Zuzsi üvegékszer dizájner és Lengyel Zsuzsi táska tervező együttműködésének eredményeként születtek meg az Intuíció fantázianévre hallgató ékszerek. A kollekció minden darabja bőrből és üvegből készült, csodálatos színekben,…..
nucleargorilla 2013.04.26 20:59:14
@pyrrha: ha azt nézed, egy színes bőrszíj, rajta három darab kis üveggel. Maximum 3-5000 Ft lenne értük a reális ár, de a nevüket kell megfizetni.
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Geekblog Spelunky 2012.12.05 16:35:00
(Ez a cikk szerkesztőségünk legújabb tagjának, az 576Kbyte egykori főszerkesztőjének, Magyarország egyik jelenlegi legjobb videojáték-designerének, Theodore Reikernek a Geekblogos debütálása - WF.) Másfél éves kislányom az ajtóban áll, jobb orrlyukából vaskos, méregzöld…..
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..
Ez a mexikói kannibálfilm állítólag a tavalyi év egyik legjobbja, és most hogy az amerikai forgalmazása beindul, valószínűleg hamarosan világszerte is beszerezhető lesz. ..
nucleargorilla 2012.06.28 22:43:33
@Áramvonalas Földműves:

Lehet, hülyeség egy több mint egy éves kommentre reagálni, de hátha más is idetéved mint én, és sajnálatos lenne ha az olyan vélemények mint Áramvonalas földművesé félrevinnék az embert.
Először is : milyen sztorija volt pl. Argento Démonokjának? Az a film nem volt gusztustalan?
A hentelős horrorokat nem most találták ki, azok már akkor is divatosak voltak amikor a földműves által visszasírt "régi szép idők" voltak.

A nyivákolás azért sem helyénvaló mert a "we are what we are" éppenhogy nem a hentelős kategória. Talán még horrornak sem mondanám, a szó klasszikus értelmében. Vér és erőszak van benne, de nem félelmetes mint amit egy klasszikus horrortól várna el az ember. Itt egy családi drámát látunk, egy tragédiát. Ennélfogva a sztori is erős, egyáltalán nem a péntek 13-féle agyatlanság...
IDDQD Steampunk Xbox kontroller 2012.06.16 16:39:00
Gyönyörű kontrollert készített a Morbidstix művésznevű modder Xbox 360-hoz. A kütyü a steampunk (tudjátok, a gőzgépes sci-fi) stílusjegyeit viseli, és az anyaghasználat is ennek megfelelő: fa burkolat, réz szegecsek, rezet imitáló gombok és joyok, bőr fogórész. Megosztom,…..
Ez a kérdés a "lehet-e hit nélkül élni" kérdéskör egyik érve szokott lenni a hívők részéről. Gyakran hangzik el ilyen-olyan változatban. Most azért vettem elő, mert egy cikkben olvastam erről a Huffington Postban. A cikk egyébként az elején egész merészen, és lendületesen "szedi le a keresztvizet"…..
nucleargorilla 2012.06.08 00:02:52
@Brendel Mátyás: Ezt a visszavágást nem igazán tudom elfogadni, te most csak a szavakon lovagolsz. Ha egy robot vagy, akkor persze elfogadom az ilyen típusú válaszokat, és akkor akár megismételhetem a kommentet az első három szó begépelése nélkül is, hátha úgy valami értelmesebb választ kapok tőled...

De ha már válaszra méltattál - még ha ilyen sutára is - akkor kicsit elkanyarodva a fenti témától kérdeznék valamit: te miért csinálod ezt? Úgy értem, mi a mozgatórugód amikor az ateizmusról írsz/terjeszted? A vallásos embereket értem, hísz ők a vallásukat akarják terjeszteni, de egy ateista mit akar ezzel elérni? Ez komolyan érdekelne, minden támadó felhang nélkül...
Hiába hozott rekordnézettséget a Spartacus a Starz nevű kábelcsatornának, a harmadik (sorban a negyedik), War of the Damned (Az elátkozottak háborúja) című etappal befejeződik a rabszolgalázadás története. A döntést a Starz és a sorozatot készítő Steven S. DeKnight (hosszú…..
nucleargorilla 2012.06.05 18:49:17
@Hiller Józsué: Nézzél akkor valami uncsi ismeretterjesztő csatornát. Sztem nem érted, vagy nem nézted a sorozatot. Nem történelemórát akarnak nyomni, hanem csupán szórakoztatni. Ha jobban tetszik úgy, akkor felejtsd el a Spartacus nevet és nézd úgy mint egy fantasy-t. Nem kell a műfaji skatulyákon lovagolni...
nucleargorilla 2012.06.05 19:17:49
@dr. Ez is csak egy nick: Akkor meg az lenne a baj, hogy "hát ezt a sztorit a történelemből lopták"... nem értem, hogy miért ne lenne létjogosultsága az olyan filmeknek amik ugyan valós eseményeken alapulnak, de a fantázia felé viszik el a történetet... bár úgy látszik, hogy ennek befogadása egy csipet nyitottságot követel a nézőtől ami úgy látszik nincs meg mindenkiben.
Tetovált lányok 7x7 2012.05.13 14:10:00
..
nucleargorilla 2012.05.14 01:21:16
@wovbagger: Jaj pubi, vedd ki a kezed a gatyádból és mondd el nekünk, hogy mit keresel ezen az oldalon azzal az ártatlan lelkecskéddel?
Az öngyilkosság valamilyen stresszel teli élethelyzetre adott tragikus válasz, s azért tragikusabb mindennél, mert meg lehetett volna előzni. Akár te magad fontolgatsz öngyilkosságot vagy másról tudod ezt, nem árt tisztában lenni az erre utaló figyelmeztető előjelekkel és azzal,…..
nucleargorilla 2012.02.05 14:28:40
@gentry: Ha valakivel ilyesmi történik az tényleg tragédia, de azért ennél szarabb körülmények között is élnek emberek. Pl. Észak-Koreában sztem még így is jóval húzósabb élni mint bármilyen mennyiségű adósságot felhalmozni itt. A logikád szerint akkor ott mindenkinek ki kellene nyírnia magát. De mégsem teszik. Azért mert a boldogság, vagy legalábbis az élet mínőségének megítélése nem feltétlenül az anyagi helyzettel áll arányban.

Persze hogy Észak-Koreában hogy élnek az emberek nem vigasztal senkit sem aki elveszíti mondjuk a házát, de azt azért sztem érdemes ilyenkor végiggondolni mielőtt a szájába dugná fegyvert, hogy nem a szegénység a tragédiája, hanem a megszokott életszínvonal hirtelen zuhanása ami sokként éri az embert. Egy példa: Ha mondjuk Paris Hilton hirtelen elveszítené az összes pénzét és a te anyagi szintedre kerülne, és azt olvasnád, hogy ezért öngyilkos lett, nem éreznéd ezt a tettét értelmetlennek?
Mostanában tele a média mérges geekek kirohanásaival, akik nem tudják megemészteni, hogy George Lucas teljesen értelmetlen módosítgatásokkal szemeteli tele az eredeti Star Wars trilógia blu-ray verzióját. (És tényleg nehezen védhető például, hogy miért kellett az a plusz szikla…..
Nick Agin grafikusnak köszönhetően a Csillagok háborúja-univerzum tovább bővült. A Halhatatlanok Csarnokába új képeket akasztottak ki a falra, többek közt Yoda, Boba Fett és Darth Vader portréját. Egészen pontosan Darth Vader nagybácsiét...   ..
Már régóta érik bennem ez a gondolat, de a Meskán tett mai látogatásom megadta az utolsó lökést ehhez a poszthoz. Kényes a téma, viszont annál több készítőt érint, és ezt első kézből tudom, hiszen néhányukkal beszélgettem is erről, sőt különböző fórumokban is…..
A napokban Budapesten történt kukás balesetet a a www.kisalfold.hu is közreadta. Most néztem csak meg a hírlevelüket, s a kommentek között ezt a gyöngyszemet találtam. Itt nincsen semmi gyűlölet, én nem érzek gyűlöletet, de nem tudom az ilyeneket sajnálni. Persze nem érdemelte…..
SF.blog Stan Lee új hősei 2010.07.26 12:38:00
Az elmúlt hétvége másról sem szólt Amerikában, mint a Comic-Conról. Stan Lee pedig bemutatta három legújabb karakterét. Vajon melyikük lesz a legsikeresebb?     A 87 éves Stan Lee, mintha nem is akarna megöregedni, még mindig teljes erőbedobással alakítja a…..
nucleargorilla 2010.07.27 08:35:30
@agyvihar: Ez hülyeség. Olvasd el a Watchmen-t, az pl. egy szépirodalmi mű.
Fenntartásaim vannak a nagy, közösségi alkotással kapcsolatban, mert a vászon, amire mindenki felfestheti a maga kedvenc szinét, a végén valahogy mindig halvány szarbarna lesz. A közösségi ötletelésnek pedig sokszor olyasmi a vége, mint a közelmúltban valahol Magyaroszágon…..
Elvira elég öreg csibe: 1981-ben mutatkozott be egy tévéműsorban. A Movie Macabre című műsorban hosszúlábú, bögyös, sötét ruhába és sminkbe bújtatott nő ajánlott rettenetes horrorfilmeket a nézőknek – ő volt Elvira, akit Cassandra Peterson színésznő formált meg.…..
nucleargorilla 2010.07.23 20:40:12
Mert megérdemlitek!        Komment: "A fekete évfolyamtársam volt középiskolában. Az iskola egy műszaki szakközép, ahol 95% fiú és 5% lány volt, a csaj nyíltan vállalta, hogy azért jött oda, mert sok fasz közül válogathat."..
Legalizációs Piknik a margitszigeti nagyréten    ..
nucleargorilla 2009.05.12 09:25:53
@xanax:
"1-1 nyakleves az összes kis rasztás parasztnak. "

...mondod ezt te, tehénszarral a szád szélén...
Úgy néz ki, szép kis per lesz a legfehérebb amerikai rapper beadványából, aki a szokásos jogdíjfizetési kereteket szeretné megváltoztatni, szerintem teljesen jogosan. Eminem beadványában arra hivatkozik, hogy az online zeneáruházak esetében a kiadóknak nem keletkezik akkora…..
A Csillagok háborúja trilógia jó volt, sokak szerint nem hiányzott nagyon még egy, sőt a tavalyi animációs filmet pedig jobb lett volna, ha eltemetik. Jó pár embernek nem tetszik, ami művel George Lucas a Star Warsszal, a The People vs. George Lucas dokumentumfilmben a csalódott…..
DEFCON 1 Vár és ül 2008.11.26 00:24:33
A mai napom kábé végig Deadmau5 zenehallgatással telt, és totál kussban ültem végig a nyolc órát. Az oka persze mi más lenne, mint egy csaj, konkrétan akivel tegnap ismét összefutottam, és rájöttem, hogy még mindig kibaszott jól néz ki, és valahogy egészen jól megtaláljuk a…..
Voltak anno minőségi horror filmek, nem kiemelkedő alkotások, de elviselhetően nézhetők. Jött a következő generáció, értem itt a Resident Evil féle irányvonalat, na a mostani alany még ezen is túltesz, a közepes élőhalottas meggyalázása (minőségihez nem is merem…..
nucleargorilla 2008.10.31 01:22:51