Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mesélő

119 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szexmesék szegény kis... 2011.04.28 14:53:31
Alaposan fel sikerült zaklatnom magamat a minap. Bizonyára mindenki találkozott már a különböző blogokkal amelyek specializálódnak egyes témákra, mint például a szakítás. Mondjuk biztosan tudja már mindenki, hogy melyik blog kapcsán akadtam ki.. Egyszerűen elrobban az agyamban az…..
rögtön egy-két közérdekűvel kezdem: --> bocs, hogy nem válaszolok emailekre, vagy csak több hónapnyi csúszással.. nincs átirányítva még a rendes email címemre (és valószínűleg nem is lesz..)  és a--> kommentek is durva csúszással jelennek meg, mert moderálás…..
szexmesék A címlap sztárságról 2010.08.09 10:45:00
Őszintén elszomorít, hogy az előzőhöz hasonlatos írásokkal tizenezres nézettséget hozó címlapokra lehet jutni, ellenben egy valóban értelmes írással nem.A kommentelők zöme, vagy nem akarta, vagy nem tudta felfogni, hogy miről szólt a történet.. erről igazán nem tehetek.…..
szexmesék Édes bosszú 2010.08.08 10:19:00
Kissé értetlenül állok a a blog látogatottsága előtt, hiszen ezer éve nem írtam egyetlen sort sem, mégis fénykorát meghazudtoló érdeklődés van iránta.Minap kezembe került egy régi- régi naplóm. (mert én ilyet is írtam anno). A korszak amely le van benne írva az általános-…..
szexmesék az élet apró örömei 2010.01.20 18:32:35
egészen biztosan mindannyian ismerjük azt az érzést, hogy a kutyának se kellünk. nem vagyunk kívánatosak, nincs az egész planétán egyetlen szerencsétlen se aki arra vár hogy boldoggá tegyük. pedig egészen biztosan van. mostanában viszonylag keveset tudunk találkozni a…..
Mesélő 2010.03.05 18:10:07
@m e o w:
A szerelem valóban dúl, és ettől kissé úgy érzem, hogy nem írnom kell a szexről, hanem gyakorolni :)
Nem szeretném úgy mond befejezni a blog írását, csak mostanában erőteljesebb az érzelmi szál, és nem vagyok róla meggyőzve, hogy ez egy olyan webnaplónak indult, ami a szerelmes mindennapokat írja le. :)
az elmúlt hetekben többször szóba jött a téma, h milyenek a pasik az ágyban. első alkalommal az éjszakai melóhelyen beszélgettünk erről a srácokkal, és egészen ledöbbentem rajta, h mennyire naívak tudnak lenni a férfiak. hasonlóan, vagy még talán jobban ledöbbentem azon, h…..
Mesélő 2010.01.24 13:02:22
@oggy90: örülök, hogy tetszik a blog. :)
és annak is, hogy azon "mondhatni" kevesek közé sorolod magad, aki igyekszik odafigyelni a partnerére. :)
Szerintem az, hogy kinek hány nő jött össze nem büszkeség kérédése.. mint ahogyan említed is tapasztalat. Nem mondok számokat, mert azt nem illik, és nem is biztos, hogy a ribanc jelző nélkül élhetnék tovább ennek közzététele után, de én is slég sok emberrel keveredtem össze már.. de kevesen hagytak maguk után maradandó élményt.. :)
Mesélő 2010.01.29 13:21:04
@oggy90: micsoda fogós kérdés. :)
Vannak olyanok akik valami extra körülmény, vagy technika miatt emlékezetesek, és talán az összes olyan alkalom, vagy pasi ahogy tetszik, aki úgymond maradandót nyújtott, az valamiféle különlegességet hordozott magában. Tehát az egyediség az mindenképpen, az újítás, a merészség mindenképpen valami plusz. (ugyanakkor fontos hogy kölcsönösen odafigyeljünk egymásra.. ha maradandót szeretnénk.)
A teljesítmény az már egy furcsább kérdés. Miben mérjük a teljesítményt? Időben? Mert attól, hogy valami tovább tart egyáltalán nem biztos, hogy jobb is.. Orgazmusok számában? Őszintén szólva ez egy elég hamiskás mérőszám, hazudható is egyrészt, másrészt a második, harmadik, negyedik soha nem ugyanolyan mint az első.. (nem is kell értük annyit tenni) :)
Méret: ez az egy amire egyértelműen nemet tudok mondani. Persze valamennyire számít, de ezek az adottságok remekül kompenzálhatóak ezer más módon.. ez hozzáállás kérdése (ezt többször írtam már, el kell dönteni, hogy mi az összebújás célja.. önös érdekünk, csak a másik fél, vagy a közös jó...)
:)
 A boldogság az, ha egy gyönyörű nő segítő kezét nyújtja. Az extázis, ha csatolja a többi testrészét is.   A férfi addig él, míg kíván. A nő, amíg kívánják ...   A férfi jutalma a nő. A nő jutalma a tudat, hogy ő a…..
szexmesék rere 2010.01.02 19:37:36
jó hosszú szünet volt ez itt... miközben itt néma csend honolt, és serénykedtem azért.. egy hetet együtt töltöttem a pasival, romantikus vacsikkal, 20 centis hóval, meg mozizással, eszetlen fél éjszakás szexelésekkel, vt h annyira kész vtam mikor mentem melózni, h jóformán…..
szexmesék IT tanácsadás 2009.12.09 19:42:00
Fejlesztői levél Tisztelt Technikai segítség! Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, amelyek pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt. Ezen túlmenőleg…..
 4 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is leszbarátnőm..16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmiszenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralevő részét egy szenvedélyes nőmellett töltöm el.A főiskolán rátaláltam egy…..
szexmesék az első kihagyott 2009.11.19 18:30:00
mostanság sokminden zajlik, rá roskad az emberre az élet meg az egyetem... de azért vannak olyan csendes pillanatok, amelyeket megmenthetek a gondolatoknak. ezért is jutot eszembe mostanában 2 történet ami igazából egy, egy folytatás.. körülményeknek le kell szögeznem, h még…..
elégtételt nyernek ma akik ellenzik, h  ismét valami tök meddő dologba reménykedjek, vagy kűzdjek érte. minden csoda 3 napig tart.. és van benne valami igazság féle. 1-2 jó szexen kívül igazából nem tudok érdemben felmutatni semmit erről a kapcsolatról, bár ez korábban…..
Mesélő 2009.11.18 07:49:12
@Kúrás: köszi :)
Mesélő 2009.11.18 17:59:07
@m e o w: köszönöm, tudom, te megmondtad előre... :)
Mesélő 2009.11.19 09:01:16
@m e o w: LESZ :) az elmúlt napokban kicsit összejöttek mindkettőnknek a dolgai, és kicsit talán mindketten makacsak vtunk. de ez a 3,5-4 év amit így-úgy együtt töltünk most már eléggé összecsiszolt minket ahhoz, h fél szavakkal elrendezzük a nézeteltéréseinket.
erre vtam mindig a legbüszkébb, h sose veszekedtünk látványosan, hangot felemelve, kritikátlan stílusba egymással. legfeljebb kicsit dünnyögtünk, és pár napig kicsit hidegebben viselkedtünk egymással, ha nagyon nem sikerült kiegyezni.
ma egy rendhagyó bejegyzés következik. ennek rendhagyóságát az adja, h egyrészt egy játékra nevezek vele, másrészt pedig az, h a Pasival közösen írjuk(helyesbítek, egy ideig lektorálta, aztán huncutkodhatnéka támadt, és letepert galád módon :)).  a miért egészen…..
Mesélő 2009.11.10 15:55:31
@Repülő Majom: köszi :) átbogarászom ;)
szexmesék 2010 április 29. 2009.11.08 12:00:00
ma egy rendhagyó bejegyzés következik. ennek rendhagyóságát az adja, h egyrészt egy játékra nevezek vele, másrészt pedig az, h a Pasival közösen írjuk(helyesbítek, egy ideig lektorálta, aztán huncutkodhatnéka támadt, és letepert galád módon :)).  a miért egészen…..
szexmesék cinkos 2009.11.03 17:32:00
ma úgy alakult, h egyedül mentem ebédelni, választásom a nyugat végére esett, mint kultipláza, m ott van a kedvenc spagettisem. a tésztakupaccal a tálcán viszonylag kevés ülőhely közül válogathattam, így egy szimpatikus uriemberrel szembe ültem le. balra tőlem egy fiú és…..
szexmesék szexteszt 2009.10.28 17:56:00
időnként az emberek hajlamosak mindenféle teszteket kitöltögetni, hogy ezek eredményéből különböző következtetéseket vonjanak le, amit az esetek többségében magutól is tudnának :Pa napokban én is jó pár szextesztet töltöttem ki a neten, azért hogy megtudjam a…..
Mesélő 2009.11.02 08:24:44
@Kúrás: az első bekezdésben igazad van., valóban elég béna az alső kérdés, a végeredmény viszont szerény személyes esetében testhez álló, de ugyanígy mondhatom az xtesztet is, ahol én nem érzem korrektnek a végeredményt, míg te igen :) nem vagyunk egyformák.. :) a harmadik pont.. hát jah :P
Mesélő 2009.11.03 17:40:18
@Nevu Sere: örülök azért, h próbálgatjátok ezeket a teszteket. legalább rávilágítanak arra, h mit gondoltok magatokról, még ha ezt teszik úgy, h ellentétes végeredményt hoznak. :)
szexmesék lakásavatás 2009.11.02 19:39:30
történ itt sokminden a napokban (mint a blog szülinapja amit én egyedül megünnepeltem egy pohár borral, de a post már lemaradt, m elszállt a bittemetőbe sajna.. amatörködtem kicsit.. de sebaj...), többek között a Pasi végre beköltözött az új kéglibe,amit első éjjel…..
nem rég bukkantam erre a roppant érdekfeszítő oldalra. a tippek/tanácsok menüpontban sok izgalmas, evidens, frappáns, lényegretörő cikket találhatsz, természetesen fűszerezve önreklámmal, de mind ezt tesszük nemde? :)természetesen az Uraknak is létezik ilyen site. kellemes…..
szexmesék újabb gyöngyszem 2009.10.24 07:00:00
manapság a szexel bármit el lehet adni, ami azért nem olyan rossz taktika bizonyos jószágok esetében. mondjuk a  parfümöket eddig is ilyen csalafintaságokkal vetették meg (gyönyörű modellek, énekesnők sejtelmes rongyokba, vagy félmeztelen deltás pasik..).. de most valami…..
szexmesék kedvenc- és pasi 2009.10.23 07:00:00
sokszor botlik az ember olyan bugyuta kérdésekbe, mint pl: "melyik a kedvenc pozitúrád?" vagy "milyen számodra a tökéletes szex?"vagyis igazából nem is a kérédés az idióta, hanem a tény, h ilyet megkérdezünk. mintha egy ovistól kérdeznéd, h: "a nyalókát,…..
szexmesék új style 2009.10.15 14:53:00
talán feltűnt a rutinosabb olvasóknak a stílus váltás. remélem egyetért velem mindenki, hogy egy egészen új, magasabb minőségi színvonalat sikerült összehozni, egy fél napos munka árán. :) azt, hogy stílust váltsunk több dolog is indokolja: - volt időm, erőm és kedvem végig…..
Mesélő 2009.10.15 18:47:56
@m e o w: azért szép lett nem? :) én rettenetesen örülök neki :)
az egy másik bejegyzés... :P
Mesélő 2009.10.22 08:20:36
@Nevu Sere: Köszi:)
szexmesék a romantika jegyében 2009.10.22 07:00:00
ajánlok egy-két blogot. /első lépés a sziklaszirten.. elpártoltatom az olvasókat :P/ olyat amit lehet szeretni, utálni, kinevetni, elámulni rajta vagy épp sajnálni. úgy vélem aki mutat érdeklődést mások erotikus gondolatai iránt, az igényli a változatosságot. én is ezt keresem,…..
szexmesék romantika reklám módra 2009.10.21 07:00:00
a minap azon tűnődtem, h eddig miért hagytam ki (vagyis ez így nem helyes, m próbálkozás vt, csak nem fogott meg különösebben a téma) az életemből a mindenféle szerepjátékos-beöltözős, agyon erőltetettségeket.leginkább, mert anélkül is jó.. természetesen másként…..
szexmesék ő egy oltári pasi 2009.10.14 13:33:00
ebben a hidegben talán kicsit felvidít mindenkit ez a helyes kis reklám aminek a főszereplője nem egy rejtegetni való  fazon az fix... :) ..