Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pumpusek bácsi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél év van a választásokig. Az ellenzéknek záros határidőn belül meg kell állapodnia az együttműködésről. A hótiszta, érintetlen messiás nem jött el a fehér lovon, úgyhogy abból kell főzni, ami van. Mindenkire szükség van - azaz mindenkire, aki a tetteivel bizonyította, hogy valódi ellenzéke a…..
A kétezres évek elején jelentek meg az első robotporszívók, és azonnal milliókat adtak el belőlük. Rengeteg olyan ember volt ugyanis, akit egyrészt lenyűgözött, hogy egy ilyen diszkoszforma izé magától feltakarítja a boltban a 2x2 méteres padlót, és aki benyalta a gyártók szép szavait. Ám a kiváló…..
Keddre virradóra az LMP hirtelen kiesett a 2018-as parlamentből. Hajnalban került ki az Indexre az interjú, amelyben Schiffer András bejelenti: lemond LMP-társelnöki posztjáról és parlamenti mandátumáról is. Az őszi ülésszakban már nem lesz ott a patkóban, nem tesz fel kínzó kérdéseket…..
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
„Miközben nagy nyomás alatt épül a déli határon lévő kerítés, Orbán Viktor irritáló beszédet tartott a bevándorlásról” − így kezdődik a német konzervatív-liberális Die Welt cikke a magyar kormányfő idei tusványosi beszédéről. Ezt a cikket osztotta meg nemrég az…..
pumpusek bácsi 2015.07.29 19:19:31
Senki többet? Vagy van még néhány poszter kolléga, aki le akarja írni, hogy mennyire üres, hazug, megosztó, önfényező és önelégült volt Viktor Posványoson. Na, talán már mindenki lenyugodott a picsába azzal a kellemes érzéssel, hogy az igazság bajnokaként megaszondta a tutit.…..
pumpusek bácsi 2015.07.28 19:53:52
@Censored Trompf:
Azok, akik nem szavaztak volna rá, ellehetetlenítette a bölcs vezető, csak azok szavazhattak, akikben biztos volt.
Van egy kolléganőm, aki Romániából jött át 90 körül.
Az apjával állandó "harcban" van, mert ő nem szavazna az Élő Istenre, és ezt az otthon maradt apja nem érti.
Műsorváltozás lesz vasárnap este a Magyar Televízió M1-es csatornáján Mádl Ferenc halála miatt - tájékoztatta a Magyar Televízió kommunikációs vezetője az MTI-t. Kert Attila közölte: 21 órakor Az Este című műsorban Pálinkás Józseffel, a Magyar Tudományos Akadémia…..
Coming out: nagy gyümölcsjoghurt-evő vagyok. Egész pontosan minden reggel egy pohárral bedobok ebből a kellemes tejtermékből, másra nincs is nagyon idő, ehhez viszont ragaszkodom. A reggel érzékeny időszak, közvetlenül felkelés után az ember még szívesen fogad egy minimális…..
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
pumpusek bácsi 2011.05.14 17:21:23
@Diocles: "Orbán, Tarlós, Rogán van elég okos ahhoz, h tudja, h milyen rossz látszat keletkezne ezzel."
Nagyon jó. Ezen legalább 5'-ig röhögtem.
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
pumpusek bácsi 2011.04.19 23:46:11
@Rowar Atkinson: Magadnál vagy? Miket beszélsz? Nem mondta elégszer Petike, hogy nincs megszorítás?! Azonnal vond vissza, mert úgy jársz, mint az a főrendőr!
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
pumpusek bácsi 2011.03.24 18:58:12
@MM87: De, beleőrült. Szerintem.
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
Elnyomnak, segítség, elnyomnak!   Példátlan. No nem a hangnem, hanem az, hogy mi, a pór nép pór tagjai hozzájuthatunk az Országgyűlés bizottságainak jegyzőkönyvvezetőinek magasságos bölcsességéből olyan csemegékhez, mint amilyen az alábbi. Az affér az utolsó, 2010.…..
pumpusek bácsi 2010.07.21 09:52:25
@Muad\\\'Dib: Mit is mondtál? 2002-ben a választások tisztaságáért melyik kormány volt a felelős, és ki is volt az akkori belügyminiszter? Én már nem emlékszem...
Varánusz Izgulsz, Pali? 2010.06.28 08:00:00
A heti parlamenti mulatság kétségkívül legvidámabb pillanata lesz, mikor Schmitt Pált államfőnek választják kedden. Mert megválasztják elsőre, ehhez kétség nem fér. A legsnájdigabb elnök lesz a III. Köztársaság történelmében, és a legkevésbé elfogadott is.Mert minden…..
pumpusek bácsi 2010.06.28 17:27:49
@Kalmár: Ha jól emlékszel - és egyre gondolunk -, akkor az elnök addig húzta az időt, míg lehetet, egy nappal később már nem lehetett volna életbe léptetni a törvényt. Ezért jártak így el. Szerintem egyik fél se volt sportszerü.