Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kristooof

89 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott hagytuk abba: Egész jó kiállása van, nem látszik hogy húsz évet és legalább négy tulajdonost túlélt „Hiába a pót alkatrész, mert a tönkrement szabadonfutó megette a vele kapcsolatban lévő két alkatrész felületét, amit most egyelőre egy esztergályos próbál megmenteni.” Az esztergályos…..
A Pegaso témában ott hagytuk valahol abba, hogy azt gondoltam, hogy fényeket látunk az alagút végén, de ahogy a viccből is ismerjük a poént, kiderült ez csak a dühösen felénk tartó mozdony fénye volt. A mozdony jött hirtelen és keresztül zakatolt rajtam. Igazából még mindig ott tartunk, hogy az…..
Ránézek, és még mindig nagyot dobban a szívem Ott hagytuk abba, hogy megtaláltuk szétszedés közben a vétkes karburátortömítéseket, amik csere érettek, és elkezdtük a karburátor felújítás műveletét Nekiálltam szétszedni a karburátorokat, tisztítás és állapotfelmérés céljából, szemmel láthatóan nem…..
Ott hagytuk abba: ” A diagnosztika alapján meghalt a motorban az önindító szabadonfutója… ha a feltárás is igazolja a tézisünket egy-két nap munka árán újra életképes lesz a motor. Azt, hogy ez mibe fog fájni még csak a jóisten tudja.” Darabokban... nem csak Ő Na hát az a helyzet, hogy a…..
Ez a poszt most nem általános jármű hebrákolásról fog szólni, hanem egy eszközről ami megédesíti a motorozást. Ez pedig nem más, mint a Kínából rendelt sisak beszélő és telefon kihangosító a nem túl hangzatos nevű „6 riders Intercom.  6 Riders interphone Mint azt már más posztban említettem a…..
sufnituning Nagyot álmodtunk 2018.10.15 00:36:46
Ránézek és nem tudok rá haragudni Az elmúlt években rengeteg motorom volt, pontosabban rengeteg kismotorom. A legnagyobb is közülük a 125 köbcentivel rendelkező Honda Dax replika volt, vagyis nem illik múlt időben beszélni róla, hisz még megvan. Na de ahova ki akarok lyukadni az az, hogy soha nem…..
Minden nagyképűséget félretéve elmondhatom magamról, hogy olyan sokféle járművet vezettem, ami a többségnek egy emberöltő alatt sem adatik meg. Ez egyrészről köszönhető annak, hogy már egész kiskoromban megcsapott a benzingőz, és kiskoromtól kezdve tudatosan megragadtam minden alkalmat, ha a…..
sufnituning Ciao rigenerazione 2018.08.02 21:56:01
  Ott Fejeztem be a történetet novemberben: „Sajnos a nyári szezonban nem volt időm még egyszer feltámasztani, úgyhogy ez téli programnak megmaradt, érdekessége ennek az írásnak, hogy Februárban ütöttem le az első karakterét, és most novemberben az utolsót, mindig, amikor történt valami…..
Mostanában gyakran kerül előtérbe a közlekedési múzeum a médiában, főleg a botrányos épületbontás illetve az abból adódó -véleményem szerint - nagyon szerencsés új helyszínre való költözés miatt. Másodjára volt szerencsém bejutni a közlekedési múzeum raktárába, és körbefotóznom az ott található…..
sufnituning Iron Curtain Racing 2017.12.20 13:40:01
Na ilyen postot sem írtam még soha. Alapvetően nem vagyok az a gamer típus, soha ne ejtett rabul a számítógépes játékok világa, meg a konzolok se vonzottak. Az én gyerekkorom szerencsére a szabadban játszódott, nem szervereken. Ennek fényében el híhetitek, ha én egy játékról írok, az jelent…..
sufnituning Törpe Babetta 2017.12.01 17:13:37
Van nekem egy jó barátom, akinek elég nagy szerepe van abban, hogy a Babettázás nagyon becsípődött nálam. Egy jó pár évvel ezelőtt kaptam tőle egy kicsit sárgás szórólapot ami egy Babetta blokkos kis versenymotort ábrázolt.. „ nézd, volt annak idején ilyen próbálkozás is a vége felé, neked adom ha…..
sufnituning Hello Szia Ciao 2017.11.14 17:00:50
A képre kattintva galéria nyílik meg A mopedezés mint hobbi, teljesen más tészta mint a motorozás, külön műfaj azon belül akárcsak a chopperezés, de míg utóbbi talán a legdrágább formája a kétkerekűzésnek és központi mozgatórugója a pénzköltés általi presztízsnövelés, addig a mopedezés ennek a…..
stílus...  ..
  Na jó most három... Ezt a bájos szörnyet Bokorban sikerült megörökíteni korábban, ha jól emlékszem Sprinter motor ötvözve egy Unimog hajtással és csővázzal, ..
Ezekben a napokban élte a gútai gyár a fénykorát, a babetta hungária akkori vezére személyesen lőtte a sorozatot, én tőle kaptam meg az eredeti képeket a  gyártó sorról, és a prototípusokról. A prospektusokat és képeket, kb 10 évig gyűjtögettem, néha szembe jönnek a neten tele vízjelezve, akkor…..
sufnituning Csak egy kép... 2016.01.26 23:14:54
Próbáltam a képpel éreztetni, mennyire üde színfolt..
sufnituning Favorit 2.0 2016.01.21 22:32:01
 ilyen volt, ilyen lett  2010 májusában 31.-én írtam a bevonzottam egy favoritot című postot, azokban a napokban került hozzám az a bicikli, aki azóta kényszerpihenőn volt, sőt, egyszer el is adtam, aztán visszavásároltam, lefóliáztam, de inkább lerángattam a fóliát a vázról és…..
sufnituning Három év... 2016.01.21 19:33:26
Hányszor nem tudja az ember az életében azt, hogy egy alkalom, milyen sokáig nem tér vissza. Valakit utoljára látunk, valahol utoljára járunk, és soha, vagy csak nagyon sokára térünk vissza. Három éve nem írtam ide egy sort se, pedig el nem tudom mondani, mennyi minden történt az elmúlt három évben,…..
A párok egyike cserélhető. A hannoverit kivételesen nem "érkezési" sorrendben, hanem érdekességi sorrendben cserélem, már ha persze érdekel valakit. ..
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
kristooof 2014.12.14 14:07:21
@Choossie: Hajrá srácok pippantsátok le egymást webalkatresz spanoddal, fizetem a szobát egy estére, két ilyen retardált egymásra talált, beszélgessetek sokat, csak kurvára ne itt.

Pistával nincs baj, ha nem érted te nem beszéled rendesen a nyelvet. Viszont a hang tényleg hagy némi kívánni valót, felirattal jobb lett volna.
Nem ritkán a túlzott költségcsökkentés vezethet nemzetközi botrányhoz. Az áldozatokon azonban ez nem segít. Ennek ellenére vidámak maradunk. Jöjjön! Az Égéstér 147. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Mennyit kapunk, ha elvisszük a buszt és ha nem, akkor vajon dízel a jövő vagy benzines? Az Égéstér 105. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...