Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quovadis

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiss Dávid visszavonult  2012.05.11. 12:36 F. Kapus..
quovadis 2012.05.11 14:00:57
@LizardKing: Teljesen egyetértek!!!!!Szétba...ták ezt a jó kis farm csapatot.A bajnokság végétől eltekintve jól játszottak, élvezetes volt nézni őket.Gratulálok, mindenki megy oda ahol ajánlatot kapott. Akiket felvittek az Ebelbe az is csak ámitás.Bizos kurva sok lehetőséget kapnak majd 5.sornak....visszajátszhatnak Ebel juniorba a 93-94-esekkel.Ez előrelépés egy 90-es születésünek.Gratulálok én is a sok okosnak, akik ügyesen gazdálkodtak a pénzekkel..Sajnálom Dudu-t meg a többieket...:(
quovadis 2012.05.12 09:20:56
@kanada09: Nem elég jók?Te láttad a VB-t? Nem véletlenül végeztünk ott ahol.Nézd meg a csapatok átlagéletkorát aztán számolj...minden tiszteletem Horváthnak meg a többi inkább közel a 40-hez, mint a 30-hoz hokisoknak.Simán lekorcsolyázták öket a többi csapat fiatal csatárjai...csak forogtak a kapu elött azt se tudták sokszor hol vannak, vagy ezt csak én láttam?Amig Ocskay ezeket favorizálja és jól meg is fizeti , addig nincs miről beszélni.Tiszteljük Öket amit letettek az utobbi években az asztalra, de féltik a helyüket,pénzüket, csak Palkovicsban volt kurázsi felvállalni a korát, és kimondani h jöjjenek a fiatalok.Ami válogatott szinten megy az megy a Volánban is.Nyilván ha több fiatalt tesznek be az Ebelbe akkor fel kéne vállalni pár vesztes meccset, amig belejönnek.Nem elég jók?? Ki mondja ki a végső szót? Az aktuális canadai akit idehoznak, vagy Ocskay, vagy ki????Az edzők jönnek mennek ma ez a jó holnap az, mire megismeri a játékost már repül.Mindegyiknek vannak favoritjai, az egyik ezt a játékost látja jónak a másik másban lát fantáziát.Szóval akkor kik szerint nem jók a magyar fiatalok...fel kéne ébredni
Kedden délelőtt megkezdte a felkészülését a magyar válogatott. A két sérült védő helyére mégiscsak érkezett pótlás, behívták a miskolci Láda Balázst. A végleges létszám 35 fő lesz, mert Nagy Gergő sérülése ellenére ott volt a keddi gyakorláson, elmondása szerint a…..
Mindhárom korosztályos válogatottunk komoly feladat előtt áll. A kölykök és a serdülők nemzetközi mérkőzéseket játszanak, az ifjúságiak az áprilisi világbajnokságra készülnek. A tavasz tehát nemcsak felnőtt csapatunkról szól majd. A vb-beosztás miatt a juniorok általában…..
quovadis 2010.02.08 10:19:30
@Tillasz: Hát azért van 1-2 érdekes név a csapatban....aki ismeri ezt a korosztályt az úgyis tudja aki meg nem annak nem mondanak semmit a nevek.Néha túlzásokba esünk,háborgunk dehát a manager fejével nem tudunk gondolkodni.Szándékosan írtam managert és nem edzőt...Most ennek a csapatnak drukkolunk,hajrá fiúk!!
quovadis 2010.02.08 15:13:43
@Szülő: Na pont erre a névsorra gondoltam én is.Az itthoniak közül még hozzátenném Papp Cs.Farkas T. Fodor Z./?/.
Védők : Varga A.Erdélyi, Sommer, Bereczki , Nagy R.Dömötör,Gőz B.meg akárki.
Na ezzel a gárdával nagyon nagy esély lenne!!!!!
Ez csak egy vélemény, nyilván az edzők máshogy gondolják majd.
Kapusok.Hajek, Hortay
quovadis 2010.02.09 06:23:11
@gabe63: na ez mind igaz amit leirtál!!Megjegyzem tavaly elvitték azt a Rajnát aki Mo.egyik legtehetségesebb kapusa azonban tavaly nem védett szinte semmit!!A külföldön játszókról annyit, hogy majdnem mindenkit meg tudtam nézni a neten, kőkemény bajnokságokban játszanak nehéz meccseket, és legtöbbjük túl van már a 60-ik meccsén is!Valószinű ha a magyar bajnokság nem lenne ennyire gyenge kevés meccsel/lsd.junior/ akkor kis hazánkból is több játékost lehetne válogatni nem csak légiósokat,ha egy itteni ifikorú játékos játszott mondjuk ifiben és juniorban is a kettő idáig nincs 30 meccs!!!Ha mondjuk nevezték is 1-2 felnöttre és neagy isten játszott is azt még ad hozzá,igy is rohadt kevés!!!Hát ezért mennek külföldre a fiatalok, a meccsek minőségéről már ne is beszéljünk..
Jégkorong Az angoloké volt a buli 2009.12.23 15:29:00
Senki sem tudta legyőzni a magyar juniorválogatottat rendes játékidőben és hosszabbításban a debreceni világbajnokságon, mégis az angolok örülhettek a végén, az ő jókedvüktől lehetett hangos szombat este a záróbuli. Ezzel együtt egyetlen kivétellel minden mutatóban a magyarok…..
quovadis 2010.01.05 18:32:59
@hokikori: Ebben is sok igazság
quovadis 2010.01.05 18:35:14
@hokikori: Bocsi azt akartam irni van igazság abban amit irsz, egy 21 éves játékosnak még bőven van ideje fejlődni, nem "késztermék" .
Ezt nem lehet a balszerencsére fogni, játszani kellett volna, foglalta össze a lényeget a britektől elszenvedett 5-4-es vereség után Somogyi Balázs, a magyar juniorválogatott legeredményesebb játékosa. Hajtás alatt a gólok és a nyilatkozatok, Somogyi mellett megszólal Popovics Patrik…..
Régi tartozásunk, hogy összefoglaljuk, hol és kik játszanak külföldön a magyar hokisok közül. Posztunkban elsősorban a junior, az ifjúsági és a serdülő korú hokisokkal foglalkozunk, tehát az 1990 és 1995 között születettekkel. Azt reméljük, teljes képet adunk, de ha bárki…..
quovadis 2009.11.24 21:07:18
@F. Kapus: gratulálok,jó cikk, rohadt sok munka mögötte.A fiataloknak sok sikert!Nálam nem volt ismeretlen név, ezek a játékosok itthon is az élmezőnyhöz tartoztak.
Harcos mérkőzést vívtunk egy magas szintű, kulturált hokit játszó orosz válogatottal, értékelte a szerda este látottakat Fekti István, az ifiválogatott edzője. Magyarország ifjúsági szelekciója kilenc alapember nélkül szorongatta az orosz serdülőket, 4-4 után az 57. percben…..
Ted Sator szövetségi kapitány két pénteki Mol Liga mérkőzés megtekintése után újabb két játékost hívott  meg a válogatott edzőtáborába. Hétfőn csatlakozik a kerethez Vladimir Dubek az Újpest, és Somogyi Balázs a Vasas Budapest Stars csatára. A két játékos a hét…..
quovadis 2009.11.03 06:53:16
@hokihari: de lehet, majd megtanitjuk kicsi magyar éa honositjuk...Emberek mikor ébredtek?
A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége csütörtökön elfogadta a Ted Sator által beterjesztett névsort, nyilvánossá vált a jövő heti Pannon Hoki Kupára készülő magyar válogatott összetétele. A keretben nyolc újonc található, közülük ketten juniorkorúak, ketten pedig…..
quovadis 2009.10.30 08:46:42
@wooba: hidd el a hosszútávú koncepciókat is figyelembe véve igazam van, és van elég magyar rutinos játékos is akitől lehet tanulni.Nekem már forr a vérem, ha meghallom a honosításokat.Hirtelen mindeki magyar állampolgár akar lenni, még az is aki nem beszél magyarul.....
quovadis 2009.10.30 10:04:51
@Uteapu: mondjuk úgy felsoroltam, utána írtam.@wooba: ha Te ebből a szlovákozást vetted ki, azt nagyon sajnálom.Nem szlovákoztam, semmi bajom a szlovákokkal,sem az amerikaikkal, sem a románokkal.Magáról az elvről beszéltem, és gondolkodom, mint sokan mások, előre.
Jövő héten nagy feladat vár a magyar U18-as válogatottra. Az U16-os orosz válogatott érkezik hazánkba, és három mérkőzést vív legjobbjainkkal. Ráadásul jelentős hiányzók lesznek az ifikeretben, hiszen jó néhány húzóember a juniorokkal utazik Bledbe. Viszont bemutatkozik egy…..
quovadis 2009.10.27 13:40:41
@F. Kapus: Az "eredeti" névsort, amit a felmérések után a válogatott kerettagok megkaptak a saját email cimükön elkérheted Géczi Gábortól vagy Fekti Istitől.
quovadis 2009.10.28 17:16:05
@guriga uram jr.: Ha ez igy menne, akkor király lenne....De nem az mert ez nem igy megy, sajnos mindenki tudja, de álmodni lehet nagyot azt nem tiltja a szabályzat.
Az első hétvégén hat mérkőzést játszottak a magyar–román közös bajnokságban. Máris megállapítható, a hét csapat közelebb került egymáshoz, sűrűbb lett a mezőny. A színvonalra vonatkozó következtetések levonásával néhány hetet érdemes még várni. Két meccsen a…..
quovadis 2009.09.14 17:27:05
@Iceblack: teljesen igazad van.Nekem meg az szúrta a szemem mikor Pék "mester" lenyilatkozta, hogy Dubaket tegyük magyar állampolgárrá.Mi a büdös francnak.Majd még válogatott is lesz , elvéve a helyet a magyar fiataloktól.Bravó.Mi meg menjünk Szlovákiába, kiváncsi vagyok ott hogyan fogadnának minket.Mi mindenestre imádjuk Őket és küzdünk, hogy honpolgárrá legyenek...
quovadis 2009.09.14 17:27:45
A magyar juniorválogatott másodszor is verte divízió 2-es ellenfelét. A vezetők jelentős javulást láttak a játékban az előző naphoz képest, mindkét csapat összeszedte magát. Góljainkat Pilcsik (2), Hajós, Wéber, Maszlov, Pavuk és Szilágyi szerezte, minden harmadot nyertünk,…..
Újabb súlyos vereséget szenvedett az UTE. A bajnoki ezüstérmesek első három felkészülési mérkőzése: 2-9, 2-12, 5-11. Kapaszkodót jelenthet: a szezon kilencedik harmadában legalább nem kaptak ki. Pék György nem köntörfalazott a mérkőzés értékelésekor. Pénteken nagyüzem…..
quovadis 2009.08.29 10:12:08
@forestjr: Szivemből beszéltél, talán ha Pék úr visszavenne a flegmaságából és a tudását gyarapitaná, nem lennének kedvencei,megbecsülné a szív játékosokat /Virág Csabi ilyen volt/ nem tartanának itt.Különben egyék meg amit főztek...
Bob Dever, a 18 éven aluliak szövetségi edzője kijelölte azt a bő keretet - 3 kapust, 10 hátvédet és 21 csatárt -, amellyel a következő szezonban dolgozni kíván. A kanadai szakember segítője Fekti István lesz, a válogatott csapatvezetője pedig Szilágyi Attila. A keret…..
quovadis 2009.08.17 13:41:59
@érdekes5: Ez minden évben ezzel a cirkusszal kezdődik aztán hasonlóval folytatódik...Nem képesek /vezetőség/ elkülöníteni a valós ok miatt nem ment gyerekeket és a kamuzókat.Kérdezd meg Géczi Gábort, hogy hányan mondták le ilyen olyan indokkal a futásokat a végén.A jégen nem fájt a lába csak a futásnál.Ezeket a futásokat egy normálisan edző jégkorongos meg se kell, hogy érezze.De minden évben elnézzük , hogy a kamuzók válogatott kerettagok.Vagy azért, mert azért egyébként jó játékosok vagy azért mert a szöv edző csapatában vannak.Ezért nem teszik évek óta nyilvánossá az eredményeket.A becsületes az lenne pedig, hogy az eredményaeket nyilvánossá tegyék akár ezen forumon.Nem merik ezt felvállalni évek óta mert némelyek esetében döbbenet lenne..@bruins: Tavaly ha jól tudom Viktor végig kerettag volt, részt vett a felkészülési meccseken is Németo. és Cseheknél is.Nem csak Ő volt a tavalyi edző tévedése...mindegy ez már lerágott csont.
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
quovadis 2009.06.11 21:40:43
@Szülő: hallottál már arról,hogy a vita előrébb viszi a dolgokat és nagyon hasznos is tud lenni?
Én meg elvárom minden blogozoktól, hogy igenis mondjon véleményt,miért ne tehetné?Itt nem várhatsz el semmit, maximum kérhetsz.Az álnévről pedig annyit,hogy mindenki nick név alatt mond véleményt,Tudod erről szólnak a blogok.Egyébként akár te is odairhatod a neved,hamár bort iszol és vizet prédikálsz.
quovadis 2009.06.11 22:01:57
@munkagep: nincs nyomos okom,csak véleményem,de igazad van, befejeztem.Csak sajnálom a gyerekeket..
quovadis 2009.06.19 07:40:19
A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal." Nagyon hosszú előkészítés…..
quovadis 2009.06.19 07:34:31
@KCs: Örüljünk, hogy nem Pestre vagy vagy Székesfehérvárra jött@zalai ember: ....Sok kitartást az ottani szülöknek.
Jelentős meglepetésre harmadik helyen zárt Minszkben a divízió 1-ben újonc magyar ifjúsági válogatott. Öt másodpercre voltak a fiatalok az A csoportba jutástól. Ancsin László, a csapat szakmai vezetője nap mint nap kifejtette álláspontját nálunk. Most Marton Tibor, a csapat…..
quovadis 2009.04.15 13:23:56
@M.T.: A negativ észrevételek is elörébb visznek.Úgy gondolom, hogy mivel még nagyon fiatal ,nem kiforrott tapasztalt edző, ezért ezt is csak egy tanulságként kell felfogni és nem megsértődni.Mindenki drukkolt innen a fiúknak, nagyon örültünk az eredményeknek, Nagyon negativat senki sem irhatott, mert azonnal törlésre került.Egy-két észrevétel a realitás talaján belefér.
Hihetetlenül hangzik, de nagyon jó mérkőzést játszottunk a lengyelekkel, mondta Ancsin László szövetségi edző a divízió 1-es ifjúsági világbajnokságon 9-0-ra elvesztett csata másnapján. Az eredmény szerinte nem tükrözi a látottakat. Értékelés következik.…..
quovadis 2009.04.10 20:21:03
@utefan: Egyetértek! Ha a "még nincs 16 évesek" hullámzó teljesitményt mutatnak akkor inkább a felnőtt ligában edzett idősebb születésüeket kellett volna vinni.Többek közt a legjobb ifjuságkorú játékost....vagy a döntőt játszó csapatokból....A többi csapatban nincs "ennyire" hullámzó teljesitmény?? 9...ez rohadt sok...ez egyértelműen edzői hiba,nyugodtan kimondhatjuk,legfeljebb törölnek.Hajrá Magyarok!!
Eljött az idő, amikor igazán jó játékosok közül lehet és kell válogatni, mondta Géczi Gábor csapatvezető a keretszűkítés után. A magyar U18-as válogatott megvívta utolsó felkészülési meccsét a szlovák extraligás Ardo Nitra junior-ifi vegyes csapatával, utána kiderült, ki…..
quovadis 2009.04.01 12:11:10
@gm: V.T. 91-es születésű,ez az elmélet akkor dőlt meg amikor 3 93-as születésű játékos van bent a keretben.Nekik még 2 VB van hátra nem?Akkor hogy kerülhet ki 91-es születésű, aki van olyan ügyes.Tudom az edző dönt, "szakmailag"..........................Remélem amig törlik páran elolvassák.
quovadis 2009.04.01 12:15:16
@KCs: Egyetértek!!!!!!!!!!!!Annyit mindenki megérdemel,hogy pár szóval megmagyarázzák a miért-jét a kimaradásnak.Jó korosztály ez ,nem kéne már most kicsinálni őket.
quovadis 2009.04.01 20:00:14
@XYZ23: Példamutató!Szégyelheti magát a vezetőség,hogy ilyen mentalitással rendelkező játékost kihagyott!Ismerjük a szóban forgó triumvirátust,na közülük senki nem irt volna ilyet.Hajrá Magyarok!Csak a játékkal foglalkozzatok!
Ancsin László szövetségi edző szombaton két fővel szűkítette az ifjúsági válogatott 29-es keretét. A végleges, 22-es névsort, a Minszkbe utazó csapatot szerdán hirdeti ki. Addig még jó néhány edzés és egy nagyon komoly mérkőzés vár a fiatalokra. Egy biztató meccsen már…..
quovadis 2009.03.31 10:58:03
@Thecupchanges: Vannak még kint: Gyarmati, Bene,Farkas, csak róluk arányaiban kevesebbet hallani.@Morgó Lady: A Volán fiatalja 25 gólt lőttek a döntőben, a Dunaújvárosiak 27-t.Ja és majdnem ennyit kaptak mind a két oldalon...Non plussz ultra: A volános ifisek közül 4-5-en végignyomták a Mol ligát és az ObI.t.Nem csak nevezve voltak játszottak is, a szemem láttára újpesten többször is.Akkor náluk hol van az a bizonyos meccshiány?...
Az ifjúsági bajnoki döntő harmadik mérkőzését 8-5-re nyerte a székesfehérvári csapat. A párharc 2-1-re áll a Dunaferr javára. Folytatás szerdán, szintén a megyeszékhelyen. Edzői értékelések következnek. És eldőlt az is: a kölyökdöntőnek Csíkszeredában lesz vége.Fekti…..
quovadis 2009.03.18 14:27:24
@farmotor: Jó, akkor elmondom szépen lassan újra, hogy te is megértsed.:Rohadt kevesen vagytok ifiben,mert lelépett tőletek sok játékos,mert nem becsültétek meg őket,csak 2-3 gyerekről szól az egész,esetleg egy-két melléjük csapodott játékosról, =nézd meg a szlovákiában rendszeresen játszók névsorát...vagy a felnőtt csapatban játszó ifisekét.Ezért csak versenyen kívül tudtatok indulni,ebből következik, hogy csak versenyen kívül lehettek bajnokok, pedig élesben is azok lehettetek volna, ha megvagytok l5-en.
Egyébként gondolom azért a vezetőség gondoskodik egy képzeletbeli aranyéremről a srácoknak.
quovadis 2009.03.18 19:36:28
@sanya.ws.brandon: Nem kell ehhez jól informált lenni,ezt mindenki tudja egyesülettől függetlenül, én csak leirtam...Egyébként tényleg ti lettetek volna a bajnokok,hogy ez nem történt meg,nem a srácok tehetnek róla.Nekik gratulálunk...A többi meg szintiszta igazság az,hogy nem nevezzük nevén a dolgokat még akár egyesületen belül is,az csak önámitás.
quovadis 2009.03.21 10:25:36
@farmotor: Ember!Te beteg vagy!!!Ki beszélt lopkodásról??Tudsz olvasni,mutasd már meg hol irtam?Vagy te gondolod igy?....Irjál bármit, én egy bizonyos szinvonal alatt nem beszélgetek.
Az ifjúsági bajnokság aranyérmeséről szóló cikkünk élesítése előtt kaptuk a hírt: az Alba Volán megóvja a döntő negyedik mérkőzését. A Dunaferr másodszor követte el ugyanazt az adminsztrációs hibát: olyan játékost játszatott, aki nem szerepelt a jegyzőkönyvben.…..