Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janezzdarko

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Blog 2009.05.21 03:14:00
Franc kivan a 'Hoze' névvelNév-traumaÍgy hívnak 14 éve. Hoze = Zsolt - Zsozé, Hozé.  Alternatív rockerséget, átmeneti graffity tagelőst, éles váltásként 1996-ban, meg már egészmás.  Majd gyors váltásként tecnhno dj-zés, meg műsorvezető a Tilos Rádiónál,…..
Hoze Blog 2009.03.24 18:40:00
Mázlis melóm mivoltjaKét nap velős politikum féleség után ideje mással is traktálni az olvasót. A héten nagy fába vágtam a fejszét: nesze fene, nézek egy kis munkát. Igyekeztem nem a szokásos szórólapozás, gyárba csomagolás, krokodil szarlapátolás...stb féle 'igényes'…..
Hoze Esszé 2009.03.20 00:20:00
Szakíts ha bírszNem, most nem Dóriról lesz most szó, úgyhogy aki ezt hitte, az lapozzon is tovább, vagy nézegessen régi tavalyi cikkeket innét. Vagy menjen ki a konyhájukba, és nézze meg, nem e vagyok ott. Tavasz van, legalább is tavaszodik. Furcsa évszak ez a párkapcsolat…..
Ébred a tavasz, és vele együtt én is! :) Érzem ez a tavasz jobb lesz, mint a tavalyi volt. Pedig tavaly csodás volt a tavaszom... Fölegg az áprilisom... <3 LoLHát már egy ideje március van... Úgy 11 napja! hi-hi! És ez a hónap a lehető legjobban kezdödött.. Voltunk Ill Ninon, és…..
janezzdarko 2009.03.16 16:35:24
Helló mindenkinek! Tudom, tudom! Már rég írtam... Most ime, megint itt vagyok és untatom az olvasni vágyókat. Mivel mostanában nem nagyon járunk bulizni, így nem is nagyon történik velem olyan,amit érdemes lenne leírni. Nem mintha most történt volna valami eget rengető, de gondoltam…..
Hát hol is kezdjem.. :) Találtam a neten egy weboldalt, ( http://www.rozsaszin.atw.hu )ahol mindenféle-fajta jóslás van...Kipróbáltam, hogy milyen is ez így neten keresztül és ez lett az eredménye. Ez egy csillagjóslás, és a három csillagom ezt mondja nekem:<--- Ime A Három…..
Hát hol is kezdjem... Talán ott, hogy ez a hétvégém kissé el volt úszva, mert sikerült többet innom a kelleténél, és így vannak dolgok amikre nem is emlékszem... Totál képszakadás kb.. Blah! A csajokkal beültünk pár italra a Stexbe, ahol már eléggé becsíptem...de nagyon jó…..
Ma kaptam két csodás csizmát... Egyszerüen nem tudok betelni velük... Ezért is írok erről blogot, mert hát...WoW! A képek magukért beszélnek! Az első csizma egy nőiesebb, vagy inkább ribancosabb fajta... Csodás egyszerüen... Sajnos a piros már nem volt a méretemben, de ha lett…..
janezzdarko 2008.12.22 16:29:27
Nos hát, szombaton (azaz tegnap) fura mód nem Junkiesra mentünk, pedig hát tőlem ez lett volna a "természetes" , hanem inkább lementünk Avalonba Sick Stars/Jolly Roger koncertre... Jó kis konci volt, már ami a Sick Starst illeti, a Jolly Roger annyira nem jött át... Ez a…..
Halihó! Tudom, már rég írtam, de mivel nem nagyon történt velem semmi így inkább sztori hiányában nem fecsegtem a neten feleslegesen. (..bár gondolom valaki úgy gondolja, hogy folyton feleslegesen jelenek meg itt-ott-amott!!!) De most történt valami, asszem! Kedd hajnali fél 2…..
Na hello All! Látom megint zajlik az élet az elöző bejegyzésem után...  Ha sztárokkal mulatok back stage-ben akkor abba van jól belekötve, ha Judith-tal beszélgetem át az éjszakát akkor meg abba... Oh, God! Most mit tegyek... :P (?) Vajon csinálhatok valami olyat is amibe nem…..
Hát, hogy is kezdjem... Tegnap este ellátogatott kis hazánkba a Wednesday 13 zenekar, és remek koncertet adtak a Drugzonnal karöltve. De nem megyek bele rögtön a közepébe az eseményeknek, kezdem az elején. Az este úgy kezdödött, hogy ittam pár italt miközben…..
Hát ez egy történet arról, hogyan kell elhitetni mindenkivel, hogy elutaztunk, közben meg mégsem.Elsőként kell egy úticél, lehetőleg az éppen aktuális "sztár" hazája. Mert így azt lehet mondani,hogy hozzá mentünk ki, pedig nem is ismerjük. :) Aztán tünjünk el pár…..
Mivel ez az első blogom, gondoltam magyarázatot adok rá miért is terhelem ezzel majd a világhálót és annak látogatóit.Tehát mivel sajnos mások sokkal jobban tudják mikor mi történt velem eddig és gondolom ezután is jobban fog a köz értesülni a történésekről, mint én, így…..