Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balota

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez: Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az…..
balota 2013.12.30 11:54:17
@ommm: A másik oldalon meg ott az időnyomás. Ha az ember 1 óra késéssel látja a kérdéseket, amire már jött is sok válasz, és látja, hogy megy a másolgatás, akkor hirtelen mérlegelve több az esély nyerni egy gyors másolással, mint fél órát tölteni az adások átböngészésével. Más lenne a helyzet, ha nem láthatnánk egymás válaszait. Legalábbis bennem ez futott át, mikor láttam az igencsak zsíros koncot, meg a jópár beérkezett választ.
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
Kell ezt részletezni? Remélem, nem. Nem kell elmagyarázni senkinek sem, hogy az autósiskolák nem Nigel Manselleket képeznek, hanem olyanokat, akik kezelni tudják az autót és képesek a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedni. De az autó ismerete, maga a vezetés, a krízishelyzetek…..
Márciusban be akartam röffenteni a patkány-Scarabeomat (2T, DeLux változat, elől-hátul tárcsafék), de hiába. Mivel siettem, úgy hagytam. Kőbájker mondta, hogy pikk-pakk lesz benne élet, csak vegyem ki a gyertyát, pucoljam meg, esetleg adjak neki hidegindítót (féktisztítót), oszt,…..
balota 2012.11.20 22:55:40
@9mmPara: @B. Capelluti: nekem is 50-es 2T Scarabeóm van, Street(!!! az plusz 400 lóerő) :) És eleinte (június óta van meg) 3.7-et evett, aztán lepasszoltam szerelőhöz, mert hirtelen fogott a kuplung. Ha már szétszedte, kicserélte a szíjat, görgőket, és ugye a kuplungot. Azóta 2.6-2.8 az átlag. Hogy is mondjam... a BKV elmehet, ahova akar.
A törvény miatt nem tudhatjuk meg, összetörték-e már korábban az autónkat. Így lesz a totálkárból megkímélt állapot, a gyanútlan vásárlóból balek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
balota 2012.11.09 09:34:59
@ZáchDani: Dani, és azzal mi a helyzet, ha azt írják a szerződésbe, hogy "a vevő lemond a szavatossági jogáról"?

Én már jártam úgy, hogy csávó hirdette a lánya nevén lévő nagyrobogót, majd tanúskodott az adásvételiben. Szerencsére aláírás előtt még egyszer átfutottam, és a csóka beleírta a megjegyzésbe a fenti mondatot, gondolva, hátha nem veszem észre. Természetesen összetéptem az adásvételiket, és teátrálisan eltettem a már előkészített pénzt. Viszont érdekelne, hogy ha lemondanék a szavatossági jogomról (vagy legyen ez bármi, ami alapján számon lehet kérni az eladót később, ha gebasz van) az adásvételiben, ahhoz hogy viszonyul a Ptk. Köszi, ha utánanézel.
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..
balota 2012.08.14 16:48:07
@Pirx: Nem vagyok gyorsabb, mint Contador és Armstrong (ami mindegy is, mert nem kerékpárral járok), de itt nem is arról van szó, hanem a 15 km/h-ról, amit írtál. Szerintem te sem látsz Budapesten 15-tel cammogó bringásokat. Az általad felhozott útvonalon ott van emelkedő, ahol már bickli út visz, amin úgyse bír feltekerni, aki az amúgy Budapest nagyobb részén jellemző sík terepen küzd a 20-ért, így nem is ül rá, hanem busszal megy.
balota 2012.08.14 16:50:24
@R_Gábor: Akkor meg főleg (duplán). De ha van is olyan útvonal, amin vesztesz időt a BKV-hoz képest, az is egy védhető pozíció a kényelem és a kiadási oldalon.
balota 2012.08.14 17:01:29
@Pirx: A Soroksárin van bicikli út, és a buszsávban sincs felfestés, úgyhogy ez tökéletesen szabálytalan: erről már kifejtettem a véleményem feljebb. Teljesen elbeszélsz mellettem, ennek így nincs értelme.

A boldog-boldogtalant meg büntessék is meg, ha szabálytalan (pl. a Soroksárin), ahogy a piroson átmenősöket is, és azt a több tucatnyi szerencsétlent, akinek olyan jó autója van, amiről messziről látszik, hogy merre akar menni, így nem indokolt az irányjelző használata.
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
balota 2012.06.19 09:58:51
@PITTA: @streetsta: Hol lehet szerezni mankókereket? Megkérdeztem 3-4 gumist, de nem tudtak segíteni, ők ilyennel nem foglalkoznak. Az LPG tartályt meg a pótkerék helyére szereltettem be, a csomagtartó meg jól jön a babakocsi, utazóágy, egyéb cuccok miatt, úgyhogy mankókerék a megoldás. Tudtok segíteni, hogy mi ennek a forrása? (5x100-as kéne).
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
  Nyálcsorgató galériához klikk a képre!   Az emlékezetemben végzett mélyfúrás után sem találtam erős kapcsolatot az eddigi motoros szokásaim, és az Imolában évente rendezett Mostra Scambio, vagyis veteránbörze mondanivalója közt. Csikós szerint, ez az igazi…..
A rohadt életbe. Rosszkor jött ez a betegség. Még a habpatronokra alapozott nitrót sem tudtam beszerelni a Balenóba, örültem, hogy egyáltalán ott tudtam lenni. Pedig kiszámoltam mindent, felkutattam a szakirodalmat. Elvégre a kéjgáz sokoldalú vegyület. Nagy segítségemre voltak…..
balota 2011.09.09 15:58:43
Belsőség Ez nagyon fájhat 2011.09.06 12:11:00
Előre szólok, hogy ez egy tipikus trollok kíméljenek-poszt lesz. Elsősorban azért, mert segítséget kérünk, másodsorban azért, mert mi magunk is teljes mértékben át tudjuk érezni a helyzet szomorúságát. Eltűnt egy autó, ráadásul egy féltve őrzött, dédelgetett darab, ami…..
Belsőség Az autó megköszöni 2011.09.02 07:00:00
Elmegy az autó úgy is, ha nem nézünk be soha a gépházba. Egy darabig. Csak sajnos nem tudhatjuk, mikor van vége ennek a darabkának. Ha már fel-felvillan az olajlámpa, pirosban jár a hőmérő, lehet, hogy késő benézni a motorháztető alá, akkor tényleg át kell adni a helyet…..
balota 2011.09.02 11:47:02
@Geza16V: Ha azt is hozzavesszuk, hogy hogy ismerlek, szerintem sört toltottel be viz helyett :)
balota 2011.09.02 15:18:29
@Polly-pudli-pötty: lehet, hogy igazad van. Azert en szeretnem majd a problemat megoldani, nem csak a tunetet kezelni. A vastagabb olaj tuneti kezeles lenne.
balota 2011.09.02 19:24:27
@Higany: ... ami megbízhatóan működik, és a valós szintet jelzi - folytatódik az előző mondatom :)
Kiadó:Radiant RecordsHonlapok:www.nealmorse.commyspace.com/nealmorseNeal Morse nem az a zenész, aki a dolgokat ráhagyja a vak véletlenre. Ezt többféleképpen is lehet érteni, de most konkrétan arra gondoltam, hogy az egyszerűen csak "Testimony Two"-ra keresztelt új anyag nem is…..
balota 2011.07.01 09:56:54
@Dionysos: lesz koncertbeszamolo? Volt egyaltalan koncert? Furcsa, hogy nem talalok egyetlen irast sem az esterol, meg emlites szintjen sem.
balota 2011.07.01 17:05:27
@Dionysos: koszi.

A keszulo lemezrol vannak ujabb infok is am, hatha nem tudsz rola. Feljatszottak mindent januar vegeig, aztan utomunkalkodtak/nak. Portnoy irt rola naplot, hogy melyik nap mit alkottak. Nem hangzott rosszul :)
Belsőség Kend el a szájukat! 2011.05.14 17:17:00
Alig értem haza az Opel buliról, máris a Zengő Dension Team honlapjára vetettem magam. Vannak, akik sejtik már, miért, a többieknek elmondom, hogy a hétvégén a motorsportok Mekkája ad otthont a WTCC-nek, márpedig Monza nem vicc. Monza maga a történelem, a legenda, patinás helyszznek…..
balota 2011.05.15 13:27:02
Én itt nézem, teljesen jó: www.mips.tv/player/embedplayer.php?id=58375

Mekkora volt a vége... 3 századon múlt a 3. hely. Szép volt, Norbi!
balota 2011.05.15 13:28:31
balota 2011.05.15 13:48:12
@Garp: Szerintem a kieséskor Menu volt a hülye, későn akart már tüzet oltani, és megszívta. Az utolsó kanyarnál szerintem is Norbi rontotta el az ívet, szerintem lesodródott kicsit, tempót vesztett, Monteiro bejött mellé, és a sprintet nem Michelisz nyerte. De azért gyönyörűen csinálta Norbi, le a kalappal!
(Szerintem egészkor van a következő futam)
Belsőség Mi lesz itt? 2011.02.21 17:55:00
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy Svédországnak ebben a szegletében oltári a pörgés. Valójában kevés megnyugtatóbb és álmosítóbb hely létezhet a galaxisban, azok is leginkább a távoli bolygók metánnal töltött felszínén. Annál nagyobb volt a pörgés ma hajnalban, amikor…..
balota 2011.02.21 22:51:54
Apró, de hasznos ajándék: plusz egy pendrive sosem árt, különösen, ha ilyen jól néz ki: 2 GB-os fém pendrive, elegáns dobozban, Audi A1 felirattal. Ráadás Instant charge pólóval XL-es méretben. Kérdés: Melyik két henger kap mostohagyerekként kevesebb levegot a hagyományos…..
balota 2010.12.11 16:11:52
Dension pulcsi, Michelisz sapka, Dension nanotartó, Dension egér. Csábító mi? Ha láttad a Dömsjő filmet, az fél siker, de a válasz nem a letöltött bitek között lakik, hanem a papírfüzetben, ami a DVD tokjában van. Maga a mű roppant szórakoztató, most is hangosan kacarászva…..
A mi Gulyás Gusztávunkban az a jó, hogy senki nem tudja hol, értsd, melyik országban lakik pontosan, senki nem tudja, mikor látjuk legközelebb, fogalmunk sincs, mi a tisztességes foglalkozása. Azonban Gulyás Gusztáv, a fantom, néha bekopogtat a levelezőlistára, és dosztojevszkiji…..
balota 2010.12.11 14:32:10
Nem tudok sokat hozzátenni csodás Rabszolgánk, Stump Bandi kérdéséhez: Milyen színű volt az a tesztautó, amelynek ülései kapcsán trubadúr levelezés bontakozott ki Winkler és a PR-es között? Na értsenek félre, nincs nekeünk semmi bajunk, nettó elmebetgségi alapon kérdezgetünk…..
balota 2010.12.11 14:21:01
A kérdés helyesn úgy hangzana, hogy akartok némi blűzt? Na vajon kitől származik az idézet? Az első helyes megfejtőé a remek kis CX-7 modell. (Csak teljes név ér!) De ez nem minden! Jár hozzá egy XXL-es zöld, Totalcar-póló is, főleg, ha megkapjuk a választ arra a kérdésre IS,…..
balota 2010.12.11 13:50:41
Egy vérbeli Mercedes-majom elvből sem válaszol erre a kérdésre, és nem azért, mert nem tudja rá a választ, sőt, elég valószínű, hogy csak a Mercedes-majmok sejtik majd igazán, mi is a csízió – de egy igazi Mercedes-majomnak nincs szüksége sem chevrolet-s pólóra, sem…..
Akkor még mindig van egy MX-5 a tarsolyban! És hozzá a zseniális Instant Charge XXL-es póló is. És a kérdés? Szögegyszerű: Az utóbbi egy évben két szerzőnk is megházasodott. Kik ők és mik voltak esküvői autóik? ..
balota 2010.12.11 13:00:49
Azaz ló és lovasa. Találó kifejezés, ráadásul japánul még a sóskaleves is úgy hangzik, mint valami nagyon veszélyes fegyveres mozgalom, az pedig, hogy ló és lovasa egyszerűen nem lehet rossz. Ahogy az MX-5 sem az, bármennyire is szeretik nyelvükre venni a lóerőmániások, itt…..
balota 2010.12.11 11:51:11
Most elégtételt vehet azokon a srácokon, aki a grundon fociztak, míg ön a szobában távirányítós kocsikkal játszott. Ezt ŐK, tutira nem tudják. A nyeremény: Blaupunkt GTx693, 260W MAX / 55W RMS (4Ohm), 3 utas koax, 16x24cm + Audison Teniszpóló kék színben hímzett Audison logóval.…..
Ha nagyon szeretted volna megnyeerni a Michelisz Norbi által dedikált Dension-WTCC-csomagot, de lecsúsztál róla, akkor fordulj bátran a Hiénához és válaszolj a kérdésre. Az első, helyesnek elfogadott választ adó jutalma egy remek csomag lesz. Íme: Sorold fel a VMaxzsoltosodás…..