Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omyg

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Ötletcsapda 2011.08.13 11:45:00
Általában ritkán posztolok sajtóreklámokat itt a blogon, arra tökéletes az addict Facebook oldala, de most kivételt teszek, mert nagyon megtetszett a Moleskine legújabb (nem hivatalos) kampánya.  A legendás noteszmárka az elmúlt két évszázad nagy művészei és gondolkodói –…..
Bizony, nem egyszerű feladat jó nevet találni egy új terméknek, szolgáltatásnak vagy cégnek, főleg akkor ha a sajátunkról van szó. A sok órányi kutatás, ötletelés, válogatás és vitatkozás után sem lehetünk biztosak abban, hogy a legjobb mellett döntöttünk. Ráadásul mindig…..
Bár az idei UEFA Bajnokok Ligája lassan a végéhez közeleg, az esemény fő támogatója, a Heineken csak most fogja ellőni legnagyobb bombáját. A sörmárka a napokban publikált egy olyan különleges alkalmazást iPhone-ra és Facebook-ra, amivel teljesen új szintre emeli majd a…..
Omyg 2011.05.03 14:57:59
addict 101 foltocska 2011.04.17 12:30:00
Mindig nagy öröm számomra, ha egy unalmas FMCG márka humorral próbálja népszerűsíteni a termékeit. Különösen igaz ez a mosószerekre, amiket általában rongyosra használt klisékkel próbálnak eladni. Az izraeli Colon reklámfilmje szerencsére nem ilyen. A készítők szakítanak a…..
Omyg 2011.04.17 18:38:03
Hát ez nagyon nagy!! :DD
@Csomag Olga: Szerintem fényévekkel veri az átlagos mosószer reklámokat, szal igen, eredeti.
addict Zenélő cipők 2011.04.04 09:30:00
Úgy tűnik, hogy a két sportszergyártó legenda, az Adidas és a Nike idén is folytatják könyörtelen csatájukat a reklámok mezején. Az Adidas "All in" filmje után a konkurencia fricskát mutatott a giga-költségvetésű filmnek egy olcsóbb, “100%-ig…..
addict Te játszanál idegenekkel? 2011.04.03 09:40:00
Bizonyára sokan emlékeztek még a Hasbro egyik klasszikus társasjátékára, a “Találd ki?”-re. Mint oly sok régi játék, ez sem kerülhette el, hogy okostelefon alkalmazás szülessen belőle. Két Miami Ad School tanoncnak, Luong Lunak és Jamie Leachnek köszönhetően most…..
addict Legyél sikeres, drogozz! 2011.03.19 09:00:00
Bizonyára hallottatok már Sir Richard Bransonról, a világhírű brit milliárdosról, aki többek közt megalapította a Virgin lemezkiadót és légitársaságot, körbeléghajózta a Földet, átautózta a La Manche csatornát, létrehozta az űrturizmus fogalmát, és még sokáig…..
Férfitársaim, képzeljétek el a következő jelenetet: gyönyörű meztelen lányok száguldoznak gördeszkákon, miközben dögös rock zene szól a háttérben. Gyors vágások, szőkék és barnák, plusz ügyes trükkök tarkítják a látottakat. Mindez egy reklámban? Igen. A csajok…..
Amerika kedvenc chipse, a Doritos méltán híres arról, hogy a hagyományos média megjelenések helyett a fogyasztók aktivitásaira építve, felhasználók által generált tartalmat építsen be a kampányaiba. Minden a két évvel ezelőtti Super Bowl alkalmával kezdődött, amikor a márka…..
addict Palackozott homok 2011.02.25 09:40:00
Gyönyörű direkt marketing eszközzel próbálja felhívni a figyelmet az Észak-Braziliában uralkodó szárazságra egy helyi kézműves asszony. Az I.A.R. nevű környezetvédő szervezet akciójában vizes palackokat tölt meg homokkal, melyek egy-egy híres ásványvíz arculatát testesítik…..
addict Ne a nőt, a seggét nézze! 2011.02.21 10:02:00
Egy érdekes videó kering a Youtube-on, amiben két dögös csaj járja Malibu utcáit, felszerelkezve egy popsi-kamerával, ami rögzíti a járókelők minden éhes pillantását. A filmet stílszerűen Valentin napon töltötték fel, és máris 4,5 millió nézőnél jár. Okos ötlet?…..
Nehezen térek magamhoz, mióta megláttam a mozambiki rákellenes liga printkampányát, amiben rákos mellek helyett pókos- és csótányos ciciket mutogatnak. A mérhetetlenül negatív és visszataszító látvány azonban pozitív üzenetet közvetít. „A daganatok 80%-a jóindulatú.…..
A tavaly év végén életbe lépett, új Facebook profiloldal-dizájn nagy visszhangot váltott ki a felhasználók és a szakmabeliek körében. Az új felület legszembetűnőbb változtatása a rövid összefoglaló az illetőről (hol dolgozik, mikor született, milyen nyelven beszélt, stb.),…..
Múltkor azt írtam, hogy kánikulában hülye, aki húst eszik (csak finomabban), és erre jöttek a Facebookon, hogy a fetás-olívás tésztasaláta nagyon szimpatikus étel, csak sajnos nem lehet megenni, mert nincs benne hús. Értettem: ha valaki mindenáron húst akar enni kánikulában,…..
Feltételezett ügyfél: Szerencsejáték Rt. Feltételezett Brief:Szia Gabi!Baj van!! Nagyiűon kellene a segítségetek! Tök ideges vagyok, úgyhiogy bocsi az elírások miatt, de már nem tudomn, mit csináljak.,A Főnök 2 órája jötrt be, és azóta tajtékzik. Kábé az a…..
Omyg 2009.09.11 12:56:10
@chimie: :D :D lol
Amikor megláttam ezt a hirdetést, először azt hittem, hogy csak valami tréfa, de hamar kiderült, hogy nagyon is komolyan gondolták a készítők. Az egész kampány elsősorban a román közbiztonságnak köszönheti a létrejöttét, mivel ott állítólag 2, azaz kettő percenként lopnak…..
Omyg 2009.09.09 15:03:40
@Fecskefüst: ezért a kis szójátékért ad-nék egy maflást :)
Az emberek jogaiért rengeteg szervezet áll ki, az állatoknak meg ott van a PETA, ami nemsokára talán még a kutyasétáltatás és a nyúlsimogatás ellen is fellép. A zöldségek azonban még mindig elkeserítő helyzetben vannak, az ellenük elkövetett erőszakos cselekedetek megtorlatlanok…..
Omyg 2009.08.17 09:50:01
@dex.ion: Adrenalinon vót...de azért megnéztem még egyszer :)
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..