Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.mano

102 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog házasság, telnek múlnak az évek, felnő a gyerek és mi marad? Múlik a varázs, múlik a bizalom, a férfi új hús után néz, minél frissebb, annál jobb. Ezt az alapot ragadja meg a film, hiszen már az első tíz percében megismerkedünk a férj "bűnös vágyaival".A…..
mozim Sucker Punch / Álomháború 2011.03.26 15:41:00
Láttam a trailert pár hónapja egy film előtt és annyi jött le, hogy gyönyörű, mindig jól sminkelt lányok akcióznak egy képzeletbeli világban. Hát ez csak jó lehet! - gondoltam, hiszen a látványos effekteknél csak a jó nőket szeretem jobban. Így hát nagyobb reményeket a story…..
Subba Barlangrajz: Changes 2011.03.15 16:07:00
Boldog Szülinapot Zemi!!!!..
.mano 2011.03.15 16:15:35
Bizony az idő nem járt el nyomtalanul…..
Bár az év második felében nem írtam egy szót se, úgy látszik, ha egy film ennyire kiborít, muszáj írnom róla valahova, valakinek. Nekem, neked.Egy nő gyereke egyik este eltűnik otthonról és az ezt követő küzdelme a gyermek megtalálására kitölti az egész filmet. Nem, nem…..
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
A posztíró úgy érzi, hogy egy rossz kapcsolatból, csak egy másik húzhatja ki. Szakít a korábbi barátnővel, az új reményt keltő másik jelölt kedvéért, akiről kiderül, hogy nem a fiúkat szereti. Fél év szelíd ostroma ment a kukába…   Sziasztok! Tudjátok, néha…..
w A szomszéd tehene 2009.08.04 04:30:00
Ma szinte minden kormányképes tömegpárt egyik legfőbb mumusa a társadalmi egyenlőtlenség, Magyarországon és azon kívül is. Holott már a probléma megjelölése is az ember aljasabbik énjét szólítja meg. A jövedelemkülönbségek elleni harcnak megvan a története legalább a…..
Lehet, hogy én fejlődök, vagy pont az agysejtjeim halnak, de egyre több érzést és egyre kevesebb gondolatot kelt egy jó film. De az is lehet, hogy nehéz tudatosan átérezni egy filmet, ami a számunkra elérhetetlen világról szól.(Első 20 perc spilerje következik:) Egy fiatal srác…..
mozim Vicky Cristina Barcelona 2009.03.25 15:50:42
Valahol bennem van azaz önelégült gondolat, hogy a rendezőúr rámkacsintana ha látná az arcamon az érzést: valahol kinevetem azt, hogy emberek vagyunk.A story nem túl komplikált, már amit elmondhatok belőle: Vicky, a visszafogott és szervezős mennyasszony elmegy barátnőjével…..
Azokat a DVD-ket sose látod viszont. A kép innen Kedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók! Egy régebbi történetemet akartam megosztani veletek, de van egy friss, ami még le sem zárult, és sok kérdést vet fel így erre esett a választásom. Engedjétek meg, hogy az elején kezdjem,…..
Subba Fésülködős drog 2009.02.19 21:44:00
Mi a jó édes élet történt a drogokkal? Már nem elég Mentos-szal ütni, bele kellett kavarni egy aranyhörcsög mosakodóhormonjait? A videóban szereplő hadonászó fiatalt nem merjük nevezni a hülye tánc kategóriában, mert a fiatalemberrel csúnyán kitoltak. Egyébként igazi…..
Ahogy már az előző posztomban is említettem, két bűvészfilmet kritizálok éppen.A bevezető ide is tökéletesen illik. Bűvésztrükköt látunk és a módját keressük. Csodák nincsenek. Ez a film kevésbé misztikus mint az Illúzionista, emiatt az ember többet töri a fejét: kell…..
Rég láttam ezt a filmet, de egy hasonló témájú miatt úgy érzem, hogy először ezt kell kritizálnom, mielőtt a másiknak nekieshetnek, hiszen elég hasonló filmekről van szó.Bűvészkedés. Ez a film a címében már tagadja a valótlant. Bár ki tudja. Ha valakit látsz varázsolni, a…..
Aszongya a HVG, hogy Németország betiltani tervezi a Spice nevű cuccot, mert rájöttek, hogy az valójában szintetikus THC-t tartalmaz:A német hatóságok a Spice (fűszer) nevű divatos növénykeverék árusításának és előállításának betiltását tervezik, miután kiderült, hogy a…..
mozim Sleeper / Hétalvó 2008.12.21 12:23:42
Százezeréves film, de aki szereti a régi Woodyt, annak tetszeni fog. Felébresztik 200 évvel később és a jővőben próbál bojongani. Azt hiszem kitaláljátok milyen lehet. Különösen tetszik, hogy a Bananasból átvitték a rebel-dalt.manopont: 7.3..
Én azt hiszem most, vagy úgy általában érzelmileg kifinomulatlan vagyok az ilyen dolgokhoz. Néhol fájt is, hogy olyan szépségeket és fájdalmakat, életen átmutató értékeket ábrázoltak nekem, amiket én nem tudok, nem akarok felfogni, átérezni. Lehet, hogy inkább olvasni kell az…..
mozim Deception 2008.12.21 12:12:00
Magyar fordításom nincs, port.hu nem tartalmazza.Vegyes érzelmek, kérem, mert fordulatos film ez. Gyakran történnek újabb és újabb dolgok, azok magukban is elég érdekesek és hát őszintén szólva nem találtam ki a film végét, de még csak a közepét se. A film úgy kezdődik, hogy…..
Hajjaj! Hajajjaj! JÓ! Ha hiszel nekem, ne olvasd tovább: vicces, szórakoztató, nézd meg.Ha annyira nem hiszel nekem, akkor érvelek egy kicsikét: Malkovich, Clooney, Pitt. Bizony, John, George és Brad. És milyen jó szerepeket kaptak. Nem, Brad most végre nem sármos laza,…..
mozim Magnolia 2008.12.21 11:56:07
A film véletlen lánckapcsolatok bemutatásával és azok hihetetlenségével kezdődik amit a filmben végigvitt hihhehhehhehetetlen összefüggésekre és a végén a - hogy is mondjam - isteni lezárás megmagyarázására használ. De én tekintve, hogy néhány szál még csak nem is…..
Múlt péntekre ígérték a külföldi híroldalak, de most tényleg megjelent a Mac OS X Leopard legújabb frissítése, a 10.5.6-os. Elég kövér update-re sikeredett a mostani, hiszen 377 megabájt adat mászik át letöltés közben a hálózaton, persze az elődök sem voltak soványabbak. Az…..
.mano 2008.12.15 21:44:53
mozim Deal 2008.12.14 22:31:15
Említésre se méltó kártyázós film, ahol a bölcs márnemjátszomtöbbé mentor képzi a kihaénnem fiúcskát a nagy tournamentre. A végén pedig egymással szembe kerülnek! Fude izgalmas, hölgyeim és uraim, jöjjenek és lássanak. Meg se nézem mi volt a magyar címe.Ja és utálom a…..
mozim Sleuth / Mesterdetektív 2008.12.14 22:03:50
Imádom az okos, elegánsan összerakott filmeket. Körmönfont, ravasz, kacifántos, fordulatos történések sorozatát. Lenyűgöznek azok a fordulatok, amikre legkevésbé számítanék. Ha ezek remek szinészi alakítással párosulnak, hihetetlen élményben lesz része az embernek.Egy film,…..