Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babyface1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt nappal ezelőtt terjedelmes cikk jelent meg a Magyar Nemzetben, amely részletesen feltárja Lehel Lászlónak, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatójának, evangélikus lelkésznek a titkosszolgálati múltját: „Filozófus” fedőnéven az állambiztonság beszervezett ügynöke volt. Lehel László…..
babyface1 2017.05.04 22:56:26
@Guy Fawkes2: azt mondja, lehetett: "igyekeztem eltávolodni az állambiztonsági szolgálattól."

De gondolj mást, ha az neked jó.
babyface1 2017.05.04 23:31:51
@laci_52: Sőt, ki kell tüntetni. Nem érzi itt senki, hogy kompromitáló az egyháza és a szervezete számára? Maradjon minden, ahogy eddig?
babyface1 2017.05.04 23:45:44
@babyface1: Apám is alkalmazkodott. A hitéhez. S ezért megfizette az árat.
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
A legfontosabb: megvan a szombati, Bosznia-Hercegovina elleni kezdőcsapat. Keiren Westwood – Paul McShane, Richard Dunne, Sean St. Ledger, Stephen Ward – Damien Duff, Glenn Whelan, Darron Gibson, James McClean – Robbie Keane, Kevin Doyle. * Vagyis: Given kapusnak egyelőre…..
babyface1 2012.05.27 07:45:56
@Vasárnapi húsleves: Hát akkor tévedtem, bocsi. Neked igazad van, kétségtelen. Ezek derék, dolgos, józan, barátságos népek lehetnek. Így, hogy még az ismerőseid sem panaszkodnak, elfogadom. Talán nem beszélik a fertelmes ír akcentust, és nem értik miről beszélnek a helyiek... Gondolom tízen bérelnek egy házat, és mind magyarok. Szeparálódj és maradj boldog tudatlan!

A Commitments-ből tán film is készült, meg kell néznem...
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
babyface1 2011.09.07 15:32:40
@paveway: És mi van akkor, ha - ez nemrég megtörtént eset - oldalról nekem jött egy szarvas. Autó megtört, szarvas nem különben. Most akkor azon túl, hogy nem fizet a biztosító, és nekem kell állni a javítást, még a szarvasért is én vagyok a hunyó?
Munka gecisok, persze, az igen. Majd ha itt, az irodában végeztem, még otthon is össze kell raknom ezt-azt. Nem sietek haza, Björk is kábé kilenc magasságában esik be.De úgy egyébként nincs semmi. Igazából, és ezt akarom leginkább most elmesélni, egy ideje rohadtul unom magamat -…..
zoli voltam Taxizene 2011.06.01 11:30:00
Sziasztok olvasók, remélem, legalább páran úgy örültök ennek a kánikula-közeli időnek, mint én. Illetve én skizofrén vagyok, mert Björk, szegény, ő nagyon szenved ettől, sokkal inkább ősz-párti. Nekem viszont a 30 fok kell (kéne), akkor élek, azt szeretem.Munka tengernyi, de…..
Változó intenzitással, de több sorozatot is nézek. Így állunk épp:Sons of Anarchy: necces az ír szál, de ez még csak a harmadik évad, a figurák pedig önmagukban is el-elvisznek egy részt a hátukon (főleg Opie azon a bazi nagy medveháton, ő a kedvencem). Itt is zavar, hogy már…..
zoli voltam Bipp 2010.09.16 10:01:00
Délután megyek fogorvoshoz. Parázok. Most jön a bal alsó bölcsességfog, fekvő, ideghez közeli, gyulladt nyomorult fog - és tényleg, baszki, miféle becézegtő eufémizmus ez, bölcsességfog, az, persze, mintha a rákot plüsspocoknak hívnád, a szilánkos kulcscsonttörést meg mondjuk…..
babyface1 2010.09.16 19:33:05
zoli voltam Fuck, fuck 2010.09.01 08:41:46
Két rövid megjegyzésem lenne.Egyrészt, ha még egy helyen meglátom azt, hogy "búcsú a 75-ös izzótól", komolyan elkezdek sikoltozni. Nem igaz már, hogy ez ekkora hír legyen, az elmúlt napokban mindenhol mindenki megírta. Oké, kivonták, hova szarjak?A másik, hogy most,…..