Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spawn85

0 bejegyzést írt és 2393 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Igazság Ligája végül megérezte a DC mozis univerzumának defektjeit; a film a várakozások alatt nyitott, egyenesen a legalacsonyabb összeggel a franchise-on belül. Így a hét nyertese Az igazi csoda című bestselleradaptáció lett, amely közel 30 millióval lépett meg...
Spawn85 2017.11.19 19:07:27
@dzsoker1976: De lehet kipróbálhatnák egyszer azt is (csak a poén kedvéért) hogy hagyják Snydert dolgozni, plusz nem vágják ki a film felét. (Pont ma olvastam egy cikket hogy a JL-ből is mennyi mindent kivágtak)
A BvS-nek is sokkal jobb lett a rendezői változata mint a mozis.

Egyébként egy másik oldalon meg pont azon ment a panasz hogy kár volt Whedont odaengedni mert csak szétcseszte még jobban Snyder munkáját, és ott meg azt remélték hogy több DC filmhez nem lesz köze a jó öreg Joss-nak.
Szóval ember legyen a talpán aki igazat tesz. :)

Én meg remélem hogy majd a JL-hez is adnak ki egy rendezői változatot.

Vagy ha nagyon nem megy akkor adják el a Disney-nek az egész DC cuccot, a Marvel-nek az nagyon bejött. :D
Spawn85 2017.11.21 20:05:32
@TomPowell25: Ha annyira szabad kezet kapott akkor hogyan lehet hogy szinte minden filmjéhez amit a Warner-nek csinált van egy legalább fél órával hosszabb rendezői változata ami ráadásul minden esetben jobb is mint a mozikban leadott verzió? (Már a Watchmen-nek is sokkal jobb volt a rendezői változata)

Szóval már csak azért is remélem hogy lesz Justice League rendezői változat mert akkor végre megtudom, Snyder hogyan is képzelte a filmet.
Mert a mozikban leadott verzió az nem annyira az ő elképzelése. (Nemrég olvastam hogy az utómunkálatoknál Whedon még azt a zeneszerzőt is lecseréltette aki már több mint egy éve dolgozott a filmen. Állítólag most rajongói petíciókat írogatnak a Warner-nek hogy adjanak ki rendezői változatot az eredeti filmzenével...)

A másik oldalon meg ott van az is hogy ha a Warner-nek nem tetszett amit Snyder csinált eddig, miért nem rúgták ki.
A Lucasfilmnél pl. nem tökölnek ilyennel, két Star Wars filmtől is úgy rúgták ki a rendező(ke)t mint a pinty mert nem azt csinálták amit a stúdió elképzelt.

A vicc az hogy amikor hallottam hogy Whedon átmegy a DC-hez még mondtam is hogy milyen poén lenne ha a Bosszúállók után a Ligát is ő rendezné. Hát végül nem így lett.
Meg meg is lepődtem mert Whedon pont arra panaszkodott a Marvel-nél hogy túl sok mindenbe beleszóltak neki a második Bosszúállók film forgatásakor.
Viszont ha DC filmekről van szó a Warner sem arról híres hogy nyugodtan hagyja a rendezőit dolgozni, az önálló Flash filmtől sem véletlenül lépett már le két rendező is eddig.

Egy dolgon azonban semmi nem változtat. Hihehetlenül örülök hogy végre filmen láthattam a Ligát, eddig háromszor láttam moziban, de lehet megyek még. :) (Anno a második Bosszúállók filmet asszem négyszer láttam moziban, szóval nem lenne új dolog. :D)
Spawn85 2017.11.25 15:14:46
@TomPowell25: Pedig engem nem zavarna ha 4 órás filmeket küldenének mozikba. :D Így kevesebb filmnél lenne az az érzésem a moziból kifelé jövet hogy csak a film felét láttam. :)

Az hogy Junkie XL-t Whedon lecserélte Elfman-re végül is nem bántam én sem (csak meglepett) mert jó volt pl. a régi saját Batman zenéjét hallani, ami kicsit meglepett hogy a John Williams-féle Superman témát használta nem pedig a Man of Steel-ét.
Mindezzel együtt nekem az Avengers 2-höz készített zenéje jobban tetszett mint ez.
Ezzel együtt azért belehallgatnék abba is amit Junie XL dobott össze a filmhez. (Már csak azért is mert állítólag megígérte hogy feldolgozza a 2001-es JL animációs sorozat főcímzenéjét és már csak arra is kíváncsi lennék. Az új Pókember filmnél is tetszett hogy a régi klasszikus rajzfilm zenéjét modernizálták.)

Én amúgy kicsit úgy látom hogy a Warner mintha ezzel az egész DC dologgal nem nagyon tudna mit kezdeni. Egyrészt szerintem látják hogy Marvel-éknél megy a szekér és próbálnának ők is valami hasonlót de kapkodnak.
Anno már a Man of Steel is elég nehezen született meg és a DCEU többi filmje sem volt zökkenőmentes.

Egy dolog viszont biztos. Most látom csak hogy nem írtam korábban de én imádtam ezt a Justice League filmet így ahogy van (háromszor néztem meg moziban), egyszerűen az hogy a Ligát vásznon láthattam nekem óriási élmény volt. És (ahogy egyik haverom is mondta) ezt már nem veheti el senki és semmi mert a film elkészült és majd megvesszük Blu-rayen és még kismillószor megnézzük. :) Aztán az hogy anyagilag bukás volt meg a kritikusoknak nem tetszett az igazából totál mellékes. (Nekem, a Warner-nek nyilván nem. :) )
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
Spawn85 2015.12.18 01:36:12
@Cefrekecske: Kájló volt az eredetiben. Gondolom akkor a szinkronban is maradt.

Amúgy egyetértek a leírtakkal. Én is totál úgy éreztem hogy a sztori mintha a New Hope egyfajta remake-je lenne. :)

Amúgy eddig kétszer láttam majd hétvégén megnézem IMAX-ben is.
aeon flux kritika: ted 2 (2015) 2015.07.15 23:01:00
"Az utóbbi idők legjobb vígjátéka" – ragadtattam el magam három éve a Ted kapcsán, ám ha mondjuk viszonylag rövid intervallumra gondoltam 'utóbbi idők' alatt, akkor határozottan áll a kijelentés. Arra gondoltam. De tényleg: Seth MacFarlane sikeresen ültette át humorát a…..
Spawn85 2015.08.27 12:25:22
Meg se próbálja senki összeszedni, mi minden került az utóbbi időkben és fog még a következő években újrahasznosítva a mozikba. Marhára unalmas már, hogy a '80-as, sőt a '90-es évek közkedvelt, vagy akár csak módjával kedvelt filmjeit átfazonírozva ugyan, de ismételten áruba…..
Ha a polcon nyugvó filmeket böngészem, rendszerint rácsodálkozok, hogy nekem megvan a 2005-ös A Fantasztikus Négyes. Nem rémlik, hogy tetszett volna moziban, sőt igazából alig rémlik valami belőle. Csak hát…..
A csaknem két évtizedet átölelő akciófilm-sorozat ötödik része kapcsán újfent beleástuk magunkat a magyar mozis archívumokba, de nem az első, hanem egyből a legvitatottabb és egyben legsikeresebb epizódot pécéztük ki. Jöjjön néhány tény, amit talán nem tudtál a Mission: Impossible 2. magyarországi…..
 - SPOILERMENTES - Sam Brenner (Adam Sandler) és Will Cooper, becenevén Chewey (Kevin James) gyerekkoruk óta cimborák annak ellenére, hogy előbbi szerelőként tengeti hétköznapjait, míg utóbbi az USA elnöke. Barátságuk alapja közös játékszenvedélyük, ami még kölyökként…..
Túl nagy őrültségeket nem várhattunk a Mad Max: A harag útja kapcsán, már ami a magyar prezentálást illeti, bár az, hogy feliratos vetítés is lesz a filmből, súrolja a határt. Sőt, akad még más is... Tom Hardy – Király Attila. Aki csak a múlt hónapban jegyezte meg…..
Spawn85 2015.05.19 20:32:15
@Cucuminator: Én is hasonlóan vagyok. Nem vagyok fanatikus rajongója az eredeti trilógiának de ez nagyon bejött. Most gondolkodok hogy harmadszor is megnézem. :)
Az Marvel mozgóképes állatkertjének ízeltlábú szekciója plakátfronton folytatja az inváziót az itt megszokott középszerűség jegyében. Az aktuális küldetés célpontja ezúttal az Egyesült Királyság. "Heroes don't get any bigger" - na ez az, a közönség jelentős része is…..
Spawn85 2015.05.06 17:43:39
@doggfather: És a film is tipikus Marvel film lesz :)
A nyári szezon egyből legnagyobb aduját prezentálta, és a Bosszúállók: Ultron kora oda is pörkölt a kasszáknak nyitányával, ami rekordot ugyanakkor nem hozott. > új filmekHárom éve már, hogy a Bosszúállók egyetlen hétvége leforgása alatt több mint 200 millió dollárt…..
Spawn85 2015.05.04 00:27:23
@batboy: Én ma néztem negyedszer. Szóval akkor én nagyobb paraszt vagyok :P
Spawn85 2015.05.05 15:13:00
@Repce Manó: Szerintem minden országban megvan az a réteg akit érdekel a művészfilm. Persze itt London nyilván más mert itt nemcsak angolok hanem szó szerint a világ minden tájáról vannak emberek.

Azt viszont senkinek sem hiszem el hogy itt dolgozik Angliában és nincs pénze mozijegyre :D (Nekem még akkor is volt ha akartam amikor a minimálbér 2/3-ából éltem)
Szerintem haverod leszedte az Expendables 3-at (kiszivárgott ugye elég jó minőségben), megnézte aztán rájött hogy szar és nem akart érte pénzt kiadni :)

A Game of Thrones esetében mondjuk a 3. Évad nekem sem jött be igazán. A Breaking Bad meg...nem tudom mi. Persze nem csoda, nincs időm sorozatokra. (De hogy is lenne amikor állandóan moziban vagyok -vagy színházban vagy a drámasuliban- szabadnapom meg eleve csak egy van egy héten -akkor van a suli- :D )
Mikor először foglalkoztunk külön filmszinkronnal, a Bosszúállók már pergett a mozikban. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lett volna lehetőségünk milliószámra kommentálni a Marvel cinematikus univerzuma szereplőinek magyar hangjait. Most megtesszük még egyszer, és alighanem nem…..
Spawn85 2015.05.04 00:31:13
@NocadLee: Én is meglepődtem amikor megláttam a filmben. Aztán mondom ez nem is ő. De mégis. Aztán a stáblistánál kiderült hogy tényleg :)
A Paramount nem szívbajos, a T5 következő csoportképét simán SZÉTSPOILEROZZA a múltkori trailerben ellőtt fordulattal. A kármentés érdekében az egész plakátot lapozás utánra, egy…..
Spawn85 2015.05.04 00:19:45
@Adam Van Helsing: Ő találja majd fel az időgépet :)
(A filmet Bécsben láttam, eredeti nyelven, 3D-ben. A kritika spoilermentes, teljes terjedelmében az IGN-en olvasható, és lesz majd saját, teljes szerkesztőségi kritikánk a hazai bemutató hetében, amely két hét múlva esedékes.)  Másfél milliárd dollár, haver. Másfél milliárd. Ennyi dellát szállított…..
Spawn85 2015.04.25 13:41:16
@Repce Manó: Olyan itt is van hogy egy premierfilm megy 4 teremben egyszerre (már olyan moziban ahol mondjuk van 10 terem, ahol 4 terem van összesen, ott nem)
A Jupiter Ascending esetén nem maradtál le sokról :) az American Sniper viszont nem rossz.
Én is megnézem ma a Bosszúállókat meló előtt. Most IMAX-ben.

Egyébként a Hulk témához akartam még annyit mondani hogy a 2008-as Hihetetlen Hulk az része a Marvel filmes univerzumnak, nem? A stáblista utáni jelenetben benne van Tony Stark. Ott említik először hogy "összehoznak egy csapatot"
Spawn85 2015.04.26 11:05:31
@csgergo: Tényleg most hogy mondod rémlik valami :) Csak azért kérdeztem mert valaki itt fentebb írta hogy az MCU film.

@Repce Manó: Itt nálunk van olyan mozi ahol 3 terem van összessen de még abban sem volt olyan hogy törölték volna az egyik terem műsorát a másik miatt. :) (De gondolom ez megint visszavezethető arra hogy van 10 Cineworld a városban)
Spawn85 2015.04.30 00:46:07
@peterd127: Jó kérdés. Én három változatban láttam a filmet (2D, 3D, IMAX 3D) de igazából majdhogynem a 2D-s tetszett legjobban.
A Star Wars Celebration keretében leleplezett előzetes nálunk is szétvetette a házat (én voltam olyan merész, és képkockáról képkockára szételemeztem), és most már magyarul is végigborzonghatjuk. Gondolom, sejtitek, kinek a hangján szólal meg Han Solo a trailer végén. Ja, és…..
Spawn85 2015.04.30 00:43:17
@MasterTom: "Premier szenteste? És akkor a moziban dolgozók ne karácsonyozzanak? :-) nem szép dolog "

Sajna előfordulhat. Pl. nekem is olyan a munkám, hogy sem hétvége sem ünnepnap nincs.
A forgalmazó természetesen a hölgyeket igyekszik megszólítani a nagy nyári macsó vircsaft közepette, de valószínűleg a férfiak is szívesen lassítanak Alicia Vikanderrel ebben az első világháborús drámában, amelyben egy lány hagyja ott az egyetemet, hogy nővérnek álljon,…..
Mindig tudtuk, hogy Jack Sparrow kötöznivaló bolond, és ahogy az őt életre keltő Johnny Depp személye az elmúlt években mindinkább összefonódik a kalózéval, kis rosszindulattal simán védhető a kijelentés akkor is, ha konkrétan róla szól. A Karib-tenger kalózai ötödik…..
Spawn85 2015.04.22 20:52:58
@Atkakukac1989: "Persze a nők jelentős része még most is oda meg vissza van érte, de az más."

Ez abszolút így van. A csaj ismerőseim nagy része ódákat zengett a Mortdecai-ról. Nekem meg a legnagyobb pozitívum az volt a filmmel kapcsolatban amikor felismertem hogy a londoni Savoy színház mögötti sikátorban forgatták az egyik jelenetet. :) Elég sokat mászkálok arra, szóval jópofa volt filmen látni. (Ja, meg az emlék, hogy majdnem bekerültem statisztaként a filmbe...)

Ami ezt a kalózosdit illeti, a nagyedik csak jobb lehet én is azt mondom.
A pénteken rajtoló Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon már mi is kipipálhatjuk Alex Garland különlegesnek ígérkező sci-fijét, addig is itt van egy újabb, hangulatos kis jelenet a filmből. ..
A T5 jelenetfotóiból kiderül (a másodikért az elolvasomra, a nagyobb változatokért a képekre klikk), hogy az ellenállás vezetője és SPOILER! az apukája nemcsak a futásban tehetségesek, de az ég elszánt, kitágult orrcimpájú kémleléséhez egyaránt kiválóan értenek.…..
Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis "Louie" Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47…..
Megérkezett a Josh Trank rendezésében készült Fantasztikus Négyes reboot előzetese. A produkcióban  Jamie Bell, Tim Blake Nelson, Kate Mara, Toby Kebbell, Michael B. Jordan, Miles Teller és Reg E. Cathey kapott szerepet. ..
Riggan Thomson valaha első számú hollywoodi sztárnak számított. Mára többé-kevésbé elfeledték, és épp a nagy visszatérésre készül, csakhogy új porondon, egy Raymond Carver-novella általa színpadra adaptált darab főszereplőjeként és rendezőjeként. Munkatársak,…..
Spawn85 2015.01.27 09:29:41
@osvathzoltan: A Boyhood-dal én úgy vagyok, hogy nagyszerű a mód ahogy elkészült hiszen nem mindennapi hogy 12 évig forgatnak egy filmet, de ettől függetlenül a sztorija nem egy nagy szám igazából.

A Birdman-nel meg úgy voltam, hogy nem rossz, a színészek remekek de valahogy (talán a nagy hype miatt) kicsit többet vártam.
- SPOILERMENTES - A Kingsman névre hallgató független brit titkosügynökségnél épp tagfelvétel van, mikor egy excentrikus (értsd: teljesen őrült) milliomos (Samuel L. Jackson) a világ meghódítására készül. Ezért aztán Harry Hart (Colin Firth) a brit gettóból összekapart…..
Kifejezetten vonzó film nem került a honi mozikba az elmúlt hétvégén, így hát egy papíron kevéssé vonzóra tódultunk: a Birdman remek startot jegyez a harmadik helyen. Az elsőség persze ezúttal is az Elrabolva 3.-é, ami rendületlenül tör előre.....
Spawn85 2015.01.21 23:51:00
@REMY: "A szar Rio-t kb mindenki megnézte, a színvonalas Hős6os-t pedig nem :D Sose értettem ezt... Miért a szarra mennek az emberek?"

Ez kb. az első pozitív vélemény amit a Hős6os-ról hallok. Eddig "Az utóbbi idők leggyengébb Disney filmje" és a "Szar" volt a jellemző amit hallottam. Felénk meg csak január 30-tól játsszák, szóval én még nem tudom.