Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shushu2

0 bejegyzést írt és 357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtuk, hogy főznek valamit a ZTE boszorkánykonyhájában, hiszen a kiváló Axon 7-nek utód kell!..
shushu2 2018.04.13 22:15:11
Ebben a hónapban még adósok vagyunk a drágább készülékek ajánlójával, úgyhogy ne is várjunk tovább, vágjunk bele!..
Előre szólunk, kínai gyártóról lesz szó, így nem meglepő, hogy más konyhából lopják az alapanyagot...
A GearBest ma közleményt tett közzé azok számára, akik az ünnepek előtt rendeltek Registered Air Mail szállítással...
shushu2 2017.12.23 16:07:40
@Xedos: próbáld meg itt megnézni, nekem sem írt semmit a DPD, de ezen a honlapon kiírta, hogy a csomogaom southallban van
www.17track.net/en/track?nums=
Egyelőre eléggé ellentmondó információkat kapunk, de az szinte biztos, hogy e-mail címek és jelszavak szivárogtak ki!..
Még megfizethető ár, egyre kevesebb kompromisszum, ez a középkategória krémje.  ..
Nem, egyáltalán nem beszélek félre, tényleg féláron, de nem csak telefonok!..
shushu2 2017.11.11 10:45:19
@annyi amennyi: ilyenkor szívás az az 1 perc :) apropó, láttam verne mi mix 2 6gb rammal, hihetetlen, mire elvámolják és hozzám kerül máris elavult lesz a rendelt telefon :)
Gyakran kérdezik meg tőlem kliensek, ismerősök és ismeretlenek, hogy mitől több, jobb, vagy egyáltalán más pszichológussal beszélgetni, terápiába menni, mint a barátokkal beülni egy sör mellett "kibeszélni magunkat". A kérdés jogos, hiszen mindkét esetben emberek ülnek…..
shushu2 2015.12.02 22:47:01
@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: kerdezz meg egy normalisabb tanart barmelyik pszichologia szakrol, hogy szerinte mennyi az elme betegek szama a pszichologia szakon , 60-80% kozott fog mondani egy szamot, ami nem problema, csak akkor lesz problema ha diploma utan dolgozni kezdenek emberekkel.
Nem az első eset, hogy valaki azzal vádolja meg az amerikai filmipart, hogy szexista és a nőknek és a kisebbségeknek csak mellékszerep jut a nagymenők között. Most napjaink egyik legnagyobb női sztárja, Kristen Stewart fakadt ki. (fotó: Gage Skidmore) Az Alkonyat-sorozat sztárja a…..
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
A történelem során minden totalitárius, vagy a demokráciától távolodó rendszer elsősorban a forradalmi eszméket megszülő társadalom- és bölcseszéttudományokkal került szembe. Bár Magyarországon a közhiedelemmel ellentétben nincs diktatúra, idén áprilisban mégis…..
Borderline személyiségzavar. Lehet, hogy korábban is volt már, csak nem így hívtuk, vagy valóban egyre gyakoribb manapság. De az is lehet, hogy csak maga a fogalom válik egyre divatosabbá. Mindenesetre ma már szinte mindenki tud róla valamit, vagy legalább a kifejezést hallotta…..
Szerző: Makai Nóra pszichológus - 2015. március 11. 16.47Sokaktól hallom, hogy nagyon izgulnak, mielőtt először látogatnak el pszichológushoz, illetőleg sokan nem is merik rászánni magukat erre, mert túlságosan tartanak ettől a szokatlan szituációtól. Ez a bizonytalanság…..
shushu2 2015.04.06 13:47:51
@Angaga: szinten penzkidobas, a pszichologusok tobbsege onmagan nem tud segiteni, nemhogy mason, a maradek meg mar kiegett.
Ellenőrzött szakember Szerző: Sallay Zsuzsanna pszichológus - 2015. április 2. 22.29 Gyakran találkozom egy ideje cikkekkel a Borderline személyiségzavarról. Sajnos ezek a cikkek általában kiemelik a negatívumokat, és a nehézségeket, amit egy ilyen problémával élő személlyel…..
Esküszöm ne direkt jött így össze, de ma a szokásosnál is több TWD-posztunk van, van ez így. ..
Megéreztem, hogy kell adnom egy lökést az MTVA sajtóosztályának ahhoz, hogy elkészüljön a Tökéletes Sajtóközlemény: sikerült a magyar sajtó jelentős része és a szakemberek által is egyöntetűen bukásnak tekintett március 15-i nézettséget kihozni úgy, hogy a naiv olvasók…..
shushu2 2015.03.17 15:17:26
Ismét ruhatár-botránnyal kezdődött az év, nem először és nyilván nem is utoljára. A szilveszter - érthetően - óriási csábítást jelent sok üzleti vállalkozás számára, nagy árbevétel, egyetlen éjszaka alatt, ennek nehéz ellenállni. Ugyanakkor a West-Balkán tragédia óta a…..
Itt az újév első napja, és ez csak egyet jelenthet: kezdődik a nagy, 2014-es leltár! A szabályok az elmúlt évekhez képest változatlanok (a hétből öt kategóriában 2014 során hazai moziforgalmazásba került, és általam látott filmek versenyeznek - 84-en vannak amúgy), szóval…..