Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sylverdevil

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
  Valaki úgy gondolta, hogy nem elég, ha a Dóm tér kövezett részén van a karácsonyi vásár, hanem ki kell azt telepíteni Szeged legforgalmasabb kerékpáros útvonalára, és amellé. Az egy dolog, hogy közlekedési útvonalba tereptárgyakat helyeztek anélkül, hogy azt jeleznék,…..
Bigyóblog A Nokia N9 2011.06.21 15:20:28
Új okostelefont mutatott be a Nokia, a MeeGo alapú N9-et. A cég azzal teszi különlegesség a mobilt, hogy semmilyen gombot nem tett az előlapjára, se fizikait, se érintőgombot. Emiatt mondhatjuk azt is, hogy ez az első gombok nélküli telefon, csak ujjmozdulatokkal lehet irányítani,…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Az alábbi infografika a tanári hivatást hasonlítja össze a világ különböző országaiban több szempontból is! Az összehasonlításban Magyarország is megtalálható, így észrevehető néhány érdekesség: nálunk a legkevesebb a heti kötelezően tanítandó óraszám, illetve az egy…..
Korunk rocksztárja az öltönyös biciklis. (c) Különösen ha ilyen lazasággal kerül az U-lakat az öltönynadrág bőrszíjába (a szokások alkalmazkodnak a formátumhoz). Mindezt a kiskörúti sáv valóságba történő berobbanásakkor megtapasztalni.. Hát csoda ha az egyszeri bringafan…..
Major Ákos, budapesti fotós balatoni, fővárosi sorozatai az elmúlt hetekben számos komoly, külföldi blogon szerepeltek, amihez ez úton is gratulálunk! Hogy a hazai blogolvasók se maradjanak vizuális élmény nélkül, most a 35 éves alkotó Budapestről készített sorozatából…..
sylverdevil 2010.11.04 13:20:56
Dan Hanebrink, korábbi kerékpárbajnok és a NASA jelenlegi mérnöke olyan bringát tervezett, amely szinte minden terepen jól használható. A hegyvidék, a tengerparti homok, vagy a jég nem okozhat gondot a zömök, erős kerékpárnak, illetve a nagy, hájas kerekeknek, a sportoló azonban…..
A kartográfia és a tipográfia feküdtek össze az Axis képernyőin (ez most egy fura képzavar lett), az eredmény pedig egy rendkívül esztétikus, izgalmas, de elsősorban dekorációs célokra alkalmas térkép lett, amely kizárólag betűkből építkezik. A Typographic Maps sorozat…..
sylverdevil 2010.10.21 08:50:08
Miután a Neo FM megszüntette az Ezeröcsit, küldött egy pr-dumákkal teli sajtóközleményt a megújulásról, ám sok konkrétumot nem tartalmaz azon túl, hogy "megkezdődött a zenei kínálat finomhangolása”, meg „a piackutatási eredmények alapján felállított új…..
sylverdevil 2010.10.06 11:11:57
A koreai designer, Jeonghwa Seo, az IM Masters Design Academy Eindhoven hallagtója, a vizsgamunka részeként tervezte meg és rakta össze a ripple effect tea table, azaz a hullámhatás tea-asztal elnevezésű tárgyat, amely némi politikai, de legalábbis társadalmi üzenetet hordoz...Tervező…..
Hungarian Cycle Chic Jobbra néz 2010.08.13 13:15:00
Éjjel bőszen hajolgattam ki az ablakon jobbra nézve, keresve a jól beígért hullócsillag rajt, de sehol sem jöttek. Ennek apropóján két elkapott momentum, óvatos jobbra nézés a forgalmat figyelve, kézzel a fékeken. Szoknya, nadrág, nadrágszoknya. Vessetek rám köveket, de nekem az…..
Eltelt egy hét. Gyorsan összefoglalom az elmúlt heti tevékenységemet. A forgatókönyv napról-napra ugyanaz: lelkes kezdés, gyors felismerése gyengeségemnek, majd vége fele megborulás. Alapvetően ez a visszatérő folyamat zajlódik le bennem. Persze tudom, az erőforrásaim nagy része…..
A bicajozás sokakat megihlet, vagy az olajnyomok a vádlin, vagy a fogaskerekek, vagy az elhasznált külsők, vagy sok egyéb jellemző. Most egy Luis Vuitton nyaklánc került elénk, gyöngyökre aplikálva. Nem az a kimondott recycling art, de ötletes. 200 dollárért bámikor remek…..
sylverdevil 2010.07.02 11:06:27
Hungarian Cycle Chic All white 2010.06.17 06:30:00
Számomra megvan Miss Június! Én őt választom a hónap legstílusosabb bicajosának! All white, azaz teljesen fehér, megbolondítva arannyal. Minden nagyon egyben van (Kopasz segítségével).  A tulajdonos arany szín szeretete a kiegészítőkben is erősen megfigyelhető és ettől…..
Bármennyire is szigorú és szervezett a fovivébét illusztráló reklámhelyek értékesítése, a reklámzaj azért mégiscsak ront az eredményen. A klasszikus, ATL eszközök mellett ezért különleges felületekre is szükség van, amely felhívja a figyelmet a hirdető erősségeire. A…..
Az Akzo Nobel csoporhoz tartozó, belga Levis festékgyár izgalmas installációval hívja fel a figyelmet termékeire. Egy lámpaoszlop búrájára húzott, méretes festékesvödör, illetve a vörösre festett oszlop segítségével ábrázolják az anyag kiadóságát, amiből a járdára és…..
de Sade márki Saláta 2010.06.04 17:31:00
Szilveszteri buli. Egy helyes kis barna összeismerkedett velem, ami annyit jelentett, hogy 20 perccel az első csók után már a hüvelyében volt a nyelvem. Egy söröző valahol. A pincér éjjel egykor idegesen verte a női WC ajtaját, hogy már zárnának. Egy baba meg épp akkor az én…..
Willy Verginer, olasz szobrász a művészeti ág hagyományos aspektusait vegyíti modern karakterekkel és témákkal. Különös hangulató, egymással is erős kapcsolatot ápoló alkotásai látványos, inspiratív közeget hoznak létre azok számára is, akiket egyébként nem izgat…..
sylverdevil 2010.06.03 14:01:52
/English version commin soon/ Mindenekelőtt egy mondat, hogy miért számol be a Chic a hétvégén Budapesten rendezett futár EB-ről, amikor a cyclechic vonal leginkább a komfortosabb, "kommerszebb" kerékpározás tengelyén halad (már amennyiben valakiben felmerülne ilyen…..
A minap szemtanúja lehettem valaminek a kezdetének. Aranyos gesztusok. Apró mosolyok. Finom, szinte észrevehetetlen érintések. Udvarias megmozdulások, és az a távolságtartás, ami egy bimbózó kapcsolat kezdetén mindig ott lobog, mikor még eldöntetlen a dolog, amikor még lehet előre…..
de Sade márki Kvíz 2010.05.21 18:41:00
bárányfelhő kék ég zöld erdő havas hegyek kibelezett nő virágos rét   Nos, melyik a kakukktojás?   Na jó, segítek. A bárányfelhő. Az csak egy szó. Mindenki, aki a kibelezett nőre gondolt, a büdös picsát se ért ebből az egészből, amit oldalak óta…..
A bringa-boom evolúciója azt hiszem ott tart, hogy a bringás pasik haverjainak a csajai ültetik biciklire a barátnőik szüleit.....
Egy fiatal, barcelonai design stúdió, a KRASZNAI kínálatából vásárolható az Arms&Crafts nevű porcelán sorozat. Az asztali kiegészítők karokkal, helyenként lábakkal megjelenített emberi érzelmeket hordoznak, ami elsőre talán meglepő, de a visszatérő vendégek biztosan…..
sylverdevil 2010.04.02 12:12:38