Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v€rocs

11 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vass Veronika Egy darab 2011.10.25 23:00:00
Én nem vagyok egy nagy politikus, de most az egyszer nem tudtam kikerülni, ami szembe jött.Amilyen a visszájaOlyan ez az ország, amilyen a híre:Amilyen a visszája, olyan a színe.Olyan az egész, amilyenek vagyunk,Annyi marad meg, amennyit meghagyunk.Szorgalmatos emberek güriznek benne,…..
A könyvem október 12-ig rendelhető a vaterán ITT.Remélem, elfogy, és utána tölthetek fel újabb adagot!Szívesen postázom külföldre is, igény esetén ;)..
Vass Veronika Rimini vízió 2011.09.07 13:08:26
Ezt az utazás előtt írtam, és szerintem bejött! :) Rimini vízióSzép nyári nap, napsütés,Légkondi és bőrülés.Napszemüveg, kis ruha,Koktél, sör, laza duma.Könnyű sali, hűsolés,Szuvenirbolt, ejtőzés.Tengerillat, fehér ágy,Mediterrán, langyos bágy.Ezer fotó, új…..
Vass Veronika Tovább... 2011.09.07 00:08:00
Örömmel mondhatom, hogy az érdeklődésre való tekintettel visszatért az ihlet. Az ásványbörzén egy nap alatt 9 verset írtam, úgyhogy a következő könyvig lehet, hogy nem kell újabb tíz évet várni. Már a címén gondolkozok, szerintetek mi legyen? Reflektálnia kéne arra, hogy az…..
Ez nem semmi! Te honnan vennél? 2011.07.08 22:41:02
 ..
v€rocs 2011.08.04 20:25:47
Az Ifjúságom naplója című alkotás mutatkozott be múlt pénteken Fióktól a verseskötetig Dunaújváros - Múlt héten pénteken tartotta első verseskötetének bemutatóját a fiatal és tehetséges Vass Veronika. Az Ifjúságom naplója című kötet és írója is megér egy…..
Vass Veronika Kaphatóságilag 2011.06.05 16:42:00
A könyvem most már beszerezhető, ill. olvasható a következő helyeken:Interneten ittGOLOKA könyvesbolt1085 Budapest, Krúdy Gy. u. 7. (Darshan udvar) www.golokabolt.hupont.huNicolas Könyvesbolt   2400 Dunaújváros, Dózsa György út 34.Könyvstúdió 7020 Dunaföldvár, Kossuth…..
A könyvbemutató képei megtekinthetők és letölthetők itt:KépekMindenkinek köszönet, aki a jelenlétével emelte az est fényét!Külön köszönet Timának és a City Café teljes személyzetének, végül de nem utolsósorban Tarren P. Attacknak és Anettnek a beszédért, és a…..
Vass Veronika Megszerezhetőség 2011.05.10 17:24:00
Kedves Érdeklődők! A könyvemet a megjelenéstől biztosan lehet kapni itt: GOLOKA könyvesbolt1085 Budapest, Krúdy Gy. u. 7. (Darshan udvar)Telefon: 061 266 3854 Internetes rendelhetőségre is törekszünk, amint kifundáljuk, közzétesszük...
    Kinek ajánlom ezt a kötetet? Mindenkinek, aki valaha volt, épp most az, vagy szándékozik középiskolás lenni Ezekben a versekben benne van minden, ami jellemzi ezt az életkort-és helyzetet. Számomra fájdalmasan megható az a furcsa báj, hogy amikor olvasom őket…..
Vass Veronika Mini interjú 2011.03.22 11:35:00
-Mikor, milyen apropóból kezdtél el írni?-Gimiben egy akkori szerelem volt az első igazi téma. Aztán ahogy jöttek a fiúk, úgy jöttek a versek is. Ez így ment nagyjából 5-6 évig, aztán volt egy több éves szünet és most kezdtem el újra foglalkozni a versek gondozásával és…..
Mit tehet a naiv ügyfél, aki új Vodafone előfizetése mellé "bónuszként" megörökölte a szám előző tulajdonosának emeltdíjas javás szexjátékelőfizetését is? Lemondani természetesen nem tudja, hiszen nincs azonosítója, a Vodafone meg majd kivizsgálja az ügyet. És…..
Atesz a T-com Europarkbeli üzletében szeretett volna 2 kibaszott év hűségnyilatkozattal egy új iPhone-t venni 12 havi részlettel összesen 120 ezer forintért. A szeme azonban nem állt jól, vagy ki tudja, miért pikkelt rá a pultoskisasszon, de további 70 ezer forint előleget szeretett…..
G. az A1 szerviz régi ügyfele, aki eddig meg volt elégedve a szolgáltatással, de most valahog nem sikerült elérnie, hogy megjavítsák a mosógépét. A dolog nem rajta múlt, ő kitartóan hívogatta azt őt visszhívni elfelejtő ügyfélszolgálatot, de hiába. Tisztelt Szervíz!…..
    Hééé, ne buzeráld azt a rohadt állomáskereső gombot, te kurvának is a legalja ortt, bameg...hogy az agyatlan apád korrupt vérébe fulladtál volna bele születésedkor '96 legelcseszettebb januári napján! Mingyár' rácsapok a kezedre, hogy egy távvezérlőt nem…..
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..