Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vikki Blake Dailey

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, úgy döntöttem, hogy ma tippet adok unalom ellen. Elöszőr is a lényeg, hogy ezt csak akkor lehet alkalmazni, ha egész nap nem csinálsz szinte semmit, csak otthon mereszted a picsádat.. Nos, ilyenkor kell elkezdeni keverni a szart más emberek körül, kreálni pár szaftos sztorit, és…..
Na hát akkor hol is kezdjem a tegnap estéről szóló élménybeszámolómat. Talán legjobb lenne a legelején. barbarával fél 9kor volt megbeszélt randik a Blahán, ahova meglepő módom barbara pontosan érkezett. Ezért külön köszönet neki! :) Aztán jegyet érvényesítettem és…..
Ma nem nagyon van kedvem történetekkel gazdagítani a netet, mert kissé fáradt vagyok és este még buliznom kell. Oh én szegény lány! Ma estére izgalmas programot szerveztünk be magunknak, lemegyünk Junkies koncertre, nem mintha az elmúlt 9 év alatt nem láttam volna őket…..
Vikki Blake Dailey 2008.11.04 11:32:05
Tegnap érdekes dolog derült ki. Nem lehet blogot írni Pulicer nélkül... Ez igencsak szívenütött, honnan szedjek én most Pulicert? Nem jó helyette egy puding vagy ilyesmi? Mindegyis a dolog igazából, mint köztudod én nem törödök a szabályokkal, sőt minden egyes szabályt…..
Mivel ez az első blogom, gondoltam magyarázatot adok rá miért is terhelem ezzel majd a világhálót és annak látogatóit.Tehát mivel sajnos mások sokkal jobban tudják mikor mi történt velem eddig és gondolom ezután is jobban fog a köz értesülni a történésekről, mint én, így…..