Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reklamátor

17 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már két napja van BKV sztrájk szeretett fővárosunkban. Mindkét nap úgy döntöttem, hogy az autómban jelentkező utas hiányt leküzdendő buszként fogok közlekedni a munkahelyem felé. (Egy olyan vonalon közlekedem, ahol elvileg alvállalkozó üzemelteti a járatokat, tehát elméletben…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
Akciós újsággal most ősszel sikerült az OBI-nak ismét becsalni az áruházukba. No nem az árakkal, hanem azzal, hogy nem írták ki, hogy milyen növények vannak akcióban. Én meg mostanában egyre inkább bővítem ismereteimet a szabadba ültethető növények terén, elsősorban a…..
A közlekedési morálról egy másik bejegyzést akartam írni, de olyan hosszúra sikerült, hogy lehet, hogy soha nem készül el. :) De lett helyette ez. Ma a feleségemért bementem biciklivel a városba, a Lánchídnál beszéltük meg a találkát. De milyen a férjek sorsa? Egy órát…..
Ma reggel (06.09) a munkahelyem felé gyalogolva egy BKV egyenruhában lévő ember jött ki elém egy kisboltból. Arra lettem figyelmes, hogy a csokoládéjának csomagolását több részletben dobálja be a bokorba, majd miután a bokorsor elfogyott, a betonra. Az úriembert utolérve,…..
Rendszeresen szoktam látogatni az akciós osztályt. Általánosságban igaz, hogy az akciós osztályon vagy hulladék minőségű cucc van akcióban, vagy a kirakott termékek nincsenek is akcióban, csak úgy csinálnak mintha... Üdítő kivétel, ha egy-egy jó minőségű termék véletlenül…..
Nagy taps az V. kerület főépítészi irodájának, akik megkeresésünkre egy egész kis találkozót szerveztek, hogy mindent elmeséljenek nekünk az - egyébként már beindult - főutca projektről. Mi pedig leszünk olyan kedvesek nektek elmesélni! Több fronton támadunk, hogy eloszlassuk…..
Reklamátor 2009.04.23 14:53:12
@nudlee: A békávé valóban nagyon gyér. És tényleg süllyed a színvonala. De a bicikli az megfelelő alternatíva. Ha a belvároson keresztül van dolgod, akkor úgy is versenyképes időben a kocsival, hogy nem hajtod magad -> nem kell ruhát cserélned a cégnél. (Külföldön lehet öltönyös embereket is biciklivel járni, szerinted ők ruhát cserélnek miután beértek?)

Ha meg hajtani akarsz akkor ott az általad említett "cicamosdás" lehetősége. Én ezzel élek :) És a táskámban váltópólót, váltópulóvert hordok.

De nem is az kell hogy mindenki biciklizzen. Csak annyi, hogy ne csak az autó legyen a prioritás. Minden tér az autósoké, a gyalogosok,a biciklisek teljesen háttérbe vannak szorítva. Én örülök, hogy végre lesz olyan egyirányú utca ahová szemben bebiciklizhetek. A városban akárhol látok biciklitárolót mindenhol örülök neki, még ha épp nem is használom ki, mert nem jó dolog, hogy rendezetlenül, ki tudja mihez kell hozzákötni a biciklit.

És ha még igényesen is lesz megcsinálva, netán a fákat is pótolni fogják amik nem erednek meg, akkor az maga lesz a csoda :)
Eddigi legsikeresebb bejegyzésem a Tescos bejegyzés volt. Mivel Google az én barátom is, ezért nagyon sok embert juttatott ahhoz az élményhez, hogy elolvashatta a bejegyzésem. A legalapvetőbb keresésekre is a Google hozzám küldte a kedves olvasót. Csak néhány…..
A karácsony-újév ünnepkörben elmaradt a blog folytatása. Most ez következik. A következő panaszomnak most lett vége.Történ ugyanis, hogy november utolsó vasárnapján benn jártam egy Elecro World-ben. Semmit nem akartam venni, csak a fényképezőgép kínálatot szerettem volna…..
A blogom nem politikai jellegű. A témával kicsit késtem, mert azon morfondíroztam, hogy megírjam-e vagy sem. De vannak kérdések, amikor bizony beírnék a parlament panaszkönyvébe – ha lenne. Előre jelzem, nem narancsszínű és nem is piros a panaszkönyv! A panaszkönyv fehér.Az…..
Reklamátor 2009.01.10 21:56:46
@anti-reklamator: Van indás e-mailem, és el is szált októberig visszamenőleg az összes levelem. És nem jött jól, mert a versenyhivatallal próbáltam levelezni decemberben :(
Reklamátor 2009.01.16 09:14:43
@anti-reklamator: Az index volt ennyire értelmetlen. A törvény - tudtommal - az utolsó számjegy alapján mondja ki a tiltást, és ott van értelme a nullának. Már csak azt nem tudom, hogy a törvényalkotók miért bonyolították túl, és miért nem a rendszámtábla utolsó csoportban lévő számaira mondták ki a törvényt. Akkor a nullát nem kellett volna belekeverni. Mert, ha csak egy számjegy van benne, akkor az nem lehet nulla, mert 1-től számoznak. (lásd vásárolt rendszámok).

Amúgy is jobb módszer lett volna, ha semmilyen tiltás sincs, csak az összes vizsgabiztost kiállítják az utakra a füstgázelemzőjükkel együtt. Akkor hosszabb távon lehetett volna kiszűrni a füstokádó környezetszennyező autókat.
Vastagbőr Origo vs. képviselők 2008.12.23 09:01:00
November 26-án az Országgyűlés egyhangúlag megszavazta a képviselők költségtérítésének 15%-os megadóztatását, amely februártól lép életbe. A hon anyái és atyái azt hitték, fellélegezhetnek, az önfeláldozó áldozat után békén hagyják őket. Főleg, hogy már remek…..
Az autószereléssel mindig bajban vagyok. Van néhány terület, ahol érzem, hogy ezer meg ezer helyen megpróbálhatnak átvágni, és nem sokat tudok tenni ellene. Az egyik ilyen terület az autószerelés. Az elején nem volt bennem semmi félsz ezzel kapcsolatban, olyan autószerelőhöz…..
Korábban úgy gondoltam, hogy a markolás olyan, mint az autóvezetés: bárki képes megtanulni, és minél többet vezet, annál jobban fog tudni vezetni.Hát nem. Történt ugyanis, hogy a tereprendezésbe fogtunk a telken. Az ehhez szükséges előkészületeket a magam részéről megtettem:…..
Mint sokan mások, én is a munkahelyi ebédemet ételfutároktól rendelem. Több ételfutárt is kipróbáltam már, és csak azért váltottam időnként ételszállítót, hogy változatosabban étkezzek. Egy kivétellel.Itt sem az étellel volt a probléma, hanem a futárral gyűlt meg a bajom.…..
Történt ugyanis, hogy újra bűnbe estem és bementem a Tesco-ba. Jó szokásunk szerint a hulladék osztályt is meglátogattuk (ismertebb nevén akciós osztály, szezonális termékek, kiárusítás, ki hogy ismeri). Feleségem arra lett figyelmes - hogy a transzparenseknek megfelelően -…..
A múltkori markolós és szemét szállítós post után ismét egy sztori az építőiparból. Az építőiparban nehéz reklamálni. Nem úgy van, hogy ha nem jutunk dűlőre, akkor kérem a panaszkönyvet, meg az áruházvezetőt.   A helyzet a következő: Adott egy kétszárnyú földig…..
Mint korábbi blog bejegyzésemből kiderült, két egymás mellett lévő telek egyesítését kezdtem intézni. Ehhez szükséges volt egy fölmérő is. Mikor a földhivatalban megérdeklődtem, hogy két telek közötti vonal kiradírozásához miért kell földmérő, azt a választ kaptam,…..
Múlt héten szabin voltam. Egész héten pihenhettem volna, de nem. Egyik éjjel azt álmodtam hogy egy teherautó-sofőr azt mondja az arcomba, hogy azért akart átvágni, mert balek fejem van. :) Ja, és hogy milyen stressz váltott ki belőlem ilyen rémálmot? A sztori lentebb. Egy…..