Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lányosanyákálma

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Internetező! Amikor úgy értékeled, hogy tudsz egy jobb laptopot zsákolni a jelenleginél, mindenképpen formatáld a vincseszterét mielőtt tovább adod. Amennyiben nem tudod, hogy ez mit jelent, vagy nincs ilyesmire időd a sok fantáziálás miatt, várjuk a következő…..
Lányosanyákálma 2009.04.23 16:31:16
@sallangmentes: az szinte ingyen van...
mi Wanda elérhetősége?
egy fasza deepthroat nekem is megér ennyit:)
Lányosanyákálma FIRST! 2008.10.30 12:53:39
Kb. 6 éve kezdődött minden,amikor meghallgattam a Tankcsapda "Baj van baj" c. irtózatosan fos lemezét...így visszagondolva nemtudom mi fogott meg a "zenében" és a "szövegben",de valami biztos,mert "rajongó" lettem...hozzáteszem SOHA nem voltam Tcs.…..
Lányosanyákálma 2009.03.19 21:44:28
@Lányosanyákálma: msn?
schotch kukac msn.com
még 1 yard Aréna Foci 2009.01.16 08:00:00
Idén harmadik alkalommal rendezik meg az Aréna Kupát Budapesten. De mi a franc az az Aréna Kupa? Hát, ha labdarúgásból van terem foci, akkor bizony amerikai fociból is kell, hogy legyen olyan változat, ahol a résztvevők nincsenek kitéve a januári időjárás viszontagságainak. Ez…..
Lányosanyákálma 2009.01.22 05:42:56
A blog egyes bejegyzései révén kialakult heves, reményeink szerint építő szándékú vita nyomán arra jutottunk, hogy ideje összegyűjteni azokat a dolgokat, amelyek nehézséget jelentenek a csapatoknak, azokat a véleményeket, amelyek a jobb együttműködést és a fejlődést…..
Mint minden fasza rebellis,én se figyeltem,hogy mi folyik körülöttem....már P.K.-val is "szakítottam" (magyarul elhajtottam)kezdtem szépen lassan mindenkivel összveszni...természetesen a talpnyalók még mindíg megvoltak,de már az sem volt a régi...mindent elértem,amit egy…..
P.K. az iskola legjobb nője,legalábbis én annak láttam...Zsemlét,és legjobb barátnőjét Kiflit...(de hülye nevek...akkoriban fel sem tűnt)lekoppintottam,valami hülyeséget mondtam nekik,ők sírtak,én röhögtem, és elsétáltam...akkoriban új szenvedélyem volt,a küzdősportok...el…..
Mindenféle legendák keringnek arról,hogy mit szimbolizál az első tetoválásom..(a fekete jegesmaci)...egy ideig gondoltam arra,hogy elmondom...de nemEgyik nap nem volt kedvem suliba menni.Elkezdtem agyalni,hogy mégis mit csinálhatnék...Zsemlét abban az időben hanyagoltam,nem beszéltem…..
A suli nagyon faszán kezdődött,az évnyitón azonnal kutyaszarba léptem.Amit az egyik osztálytársam asztalára sikeresen rákentem.(szigorúan szándékosan,persze ő ezt nemtudta)Az első osztályfőnöki óránkon nem volt semmi különös,csak annyi,hogy az ofő végig engem sasolt.Valahogy…..
Jegyeim siralmassága ellenére felvettek néhány egész jó gimnáziumba.Az első,ahová jártam  a Deutsche Nationalitate Gymnasium volt.Amit a diákok csak náciképzőnek hívtak.Az egész a Gólyatáborban kezdődött.Akkoriban éppen az evezős sportot űztem (innen jöttek a ballagásos…..