Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samurai_sam

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kropkó Péterrel való futásról Winkler írt részletesebb postot. Józsi: Futottam vasárnap is, Csongrádon a gáton. 5 km volt a terv, meg is csináltam, de nagyon elfáradtam a végére, 34 perc volt egy menetben, ez a 4. futásom múlt vasárnap óta. Aggódom, hogy képes leszek-e 70…..
Nem váratott sokáig magára az első Mourinho-ügy Olaszországban sem. A Special One egy darabig türtőztette magát, a gőz meg csak gyűlt és gyűlt, hogy aztán Ranieri egy óvatlan mondattal leverje a fedőt a kuktáról, a kifröccsenő gusztustalanság pedig a másodperc törtrésze alatt…..
asd asd 2008.08.06 11:57:54
asdf     .....
A tippjáték folytatódik, mert mostanra egyértelművé vált, hogy nem vagyunk szánalmas hülyék. Az első forduló zajos sikert aratott bensőnkben, ennyi kretén indoklást Verebes Mágus óta nem hallottunk, aki ugyebár klasszis volt. Sosem felejtjük el, amikor az MTK-val orrba-szájba…..
Nou San Trafford Showernewstax II. 2008.07.30 12:02:00
Pénteken letudtuk a tabella első felét, most jelentkezünk a másodikkal is. Két nagyágyú itt is lesz (MU, Pool), de ebbe a csoportba jutott egyik nagykedvencünk (City), meg két örökígéret is (NU, Spurs). A kezdésig még mindig nagyon sok idő van, de egy magára valamit is adó drukker…..
Nou San Trafford Én, a robot 2008.07.29 13:50:00
Az utóbbi években az angol bajnokságban egy érdekes jelenségre figyelhettünk fel, ami nem más, mint a robotizálódás. Ez azonban nem csupán a képen látható kedves figurával összefüggésben került elő, aki darabos mozgása és elképesztő munkabírása miatt az NST kommentezőinek…..
Az Intertotó Kupa csak nyűg. Micsoda baromság. A korai tervek szerint a Ligakupa győztese kapta volna meg a jogot, hogy elindulhasson a sorozat utolsó szezonjában. Olyan rég volt, hogy már szinte el is felejtettük, micsoda hisztit rendezett a Debrecen és a Fehérvár, hogy az Intertotó…..
Nou San Trafford Showernewstax I. 2008.07.25 08:55:00
Annyi mindent történt már az EB vége óta, hogy ideje elkezdeni komolyabban foglalkozni az új idénnyel. Csapatok röpködnek ide-oda, csakúgy mint a milliók. Megpróbálunk egy kicsit körbenézni a világ jelenlegi legjobb bajnokságában (itt van a BL-győztes, meg az EB-döntő…..
Mást sem hallani, csak azt, hogy válságban van az olasz klubfutball, a négy (és fél) nagyon kívül nincs csapat, mely tényezővé válhatna a többek között a spanyol kiscsapatok vadászterületévé váló UEFA-kupában, vagy akár az Intertotóban. Azt mondják, nincs pénz vásárolni,…..